Horstmann-terapia

Horstmann-terapian opiskelu on minulla kesken. Olen käynyt peruskurssin sekä auranpuhdistus + piste 8.- koulutuksen. Vielä on käymättä muutama viikonloppu ja tehtävä jokunen harjoitushoito tämän vuoden aikana, ennenkuin olen valmis Horstmann-terapeutti.

Opiskeltavana on erilaisia energiapisteitä, fyysisiä liikeratoja raajoille ja energeettisiä osioita. Eli tämä upea kehoterapia on sekoitus sekä fyysistä että henkistä terapiaa ja hoitoa. 

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen ja lempeä, energiaan perustuva kehoterapiamuoto, joka vapauttaa fyysisiä, tunneperäisiä ja henkisiä tukkeumia. Hoito tapahtuu vaatteet päällä, suostutellen lonkka- ja olkaniveliä etsimään luonnollinen esteetön liikerata. Hoito rentouttaa ja tuo tilan tunnetta nikamiin ja niveliin lisäten liikkuvuutta ja vapauttaen jännitteitä kehosta.

Varaa oma aikasi : Valonlähteen onlinevaraussivusto tai Ota yhteyttä 

 

Asiakas on hoidon ajan selällään hoitovuoteella, lämpöisesti peiteltynä. Käytän hoidossa myös Frantsilan kukkatippoja jotka voimaannuttavat tukosten aukeamista. Kukkatipat laitetaan joko ranteisiin tai asiakkaan niin halutessa myös tippana kielelle. 

Huom! Horstmann hoitotekniikoita ei ole tarkoitettu korvaamaan perinteistä lääketieteellistä hoitoa.

 

- Horstmann Auran puhdistus ja piste 8 - kesto n. 60min - hinta 49€

Maadoitus, 7 chakran tasapainoitus ja auran puhdistus energeettisten Horstmann pisteiden kautta. Lopuksi lantion vapautus kahdella pisteellä.

Auran puhdistus ja piste 8 vapauttavat syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa työskentelen asiakkaan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi, mikä nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista. Auran puhdistuksella hoidetaan ja tasapainotetaan koko ihmisen energiajärjestelmää.

Hoitoa voi ottaa tarvittaessa 2 päivän välein 

 

- Lyhyt Horstmann hoito + päähieronta - kesto n. 45 min - hinta 30€

Aluksi 7 chakran tasapainoitus. Käsittelen kolme energiapistettä, yksi lantiolla ja kaksi harteilla. Samalla liikutan raajoja, jotta tukokset aukeavat, energiat pääsevät kulkemaan vapaammin ja nivelet vetreytyvät. 

Horstmann hoidon jälkeen hieron jalkaterät ja nilkat, painelen niistä muutamat isommat vyöhykkeet ja hieron pään, niskan ja hartioita. Hoito on kokonaisuudessaan erittäin voimaannuttava ja rentouttava!

Hoitoa voi ottaa viikon välein

Huom! Lyhyeen Horstmann hoitoon voi yhdistää esim. vyöhyketerapian tai energiahoidon

 

Kun kaikki osiot on opiskeltuna, Horstmann terapia on todella kokonaisvaltainen hoitomuoto sekä keholle että mielelle: 

Terapia voi laittaa alulle prosesseja, mitkä johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin. Australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann-tekniikan 1990 luvun alkupuolella, jota käytetään monissa maissa.

Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hienoenergiajärjestelmän epäharmonia. Vain yhdellä Horstmann -tekniikan hoitokerralla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia. Hoitosarja taas antaa usein aiheen tarpeellisiin elämänmuutoksiin, jotta voidaan saavuttaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi.

 

Mitä hyötyä sinulle voi olla Horstmann terapiasta?

Fyysisellä tasolla lisääntyvät lihasten ja nivelten joustavuus, mikä antaa paremman kehon asennon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa sinua  vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen

 

Horstmann-terapialla voidaan hoitaa mm:

 • Selkävaivoja
 • Hartia- ja niskavaivoja
 • Lonkkahermosärkyä (iskias)
 • Rakenteellista päänsärkyä
 • Migreeniä
 • Urheiluvammoja 
 • Stressiä
 • Masentuneisuutta
 • Tunne-elämän epätasapainoja

Hoitorajoitteet:

 • Raskauden keskivaihe tai keskenmenon suurentunut riski
 • Lonkka- tai polvitekonivel
 • Luukato eli osteoporoosi
 • Ristiselän leikkauksen jälkeen 8 viikkoa
 • Muun leikkauksen tai loukkaantumisen jälkeen 8 viikkoa
 • Tyrän tai nikamien kuluman yhteydessä
 • Psykoosi, vaikea mielisairaus 

 

SydänTervetuloa Horstmann-hoitoihin