Kiitos kun tulit Hoitola Valonlähteen sivulle

Rakkautta, Iloa ja Valoa elämääsi

 Hoitojeni tarkoituksena on:

~ Lisätä energiavarantoja, rentouttaa ja vähentää stressiä
~ Lievittää kiputiloja ja nopeuttaa paranemista
~ Tarjota lempeitä hoitoja tietoisuuden kohoamiseen, sisäiseen eheytymiseen ja uudistumiseen
~ Selkiyttää jokaisen omaa tietä ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti

 

Rakkaus Lue asiakkaiden palautteita: 

Palautteita: hoidot ja tulkinnat

Palautteita: kurssit ja teemaillat

 

Sydän:lla Elina  

 • Henkinen Matka-verkkokurssi

  Henkinen matka-verkkokurssi, alkaa 13.11.17, ilm. 6.11.17 mennessä

  Tämä 7 viikon kurssini on sinulle, jonka upea henkinen matka on alkupuolella ja tuntuu että uusia ihania asioita tulee tulvimalla elämään. Luet ja etsit tietoa, nälkä kasvaa syödessä, tiedän sen. Mitä enemmän alat ymmärtää ja tietää, sitä herkemmäksi käyvät aistisi.

  Tai sinulle joka olet kiinnostunut henkisistä asioista, haluat lisätä tietoasi enkeleistä, henkioppaista, miten heihin saa yhteyden, miten meditointi onnistuu jne. Siksi halusin järjestää tämän kurssin, kertoa perusasioita henkisestä matkasta kohti valoa, rauhaa ja rakkautta.

  Vaikka kirje, meditaatiot jne tulevat kerran viikossa sähköpostiisi, voit silti opiskella asiaa ihan omassa tahdissasi, juuri niinkuin sinulle sopii.

  Tällä kurssilla opit tuntemaan henkioppaasi ja suojelusenkelisi. Opit poistamaan negatiivisia esteitä, pelkoja ja lukkoja henkisen kehityksesi tieltä. Saat paljon tietoa enkeleistä sekä muista taivaallisista auttajista, yksisarvisista, arkkienkeleistä jne. Saat tietoa meditoinnista ja hiljentymisestä. Kerron myös lyhyesti chakroista. Aistisi ja herkkyytesi heräävät kokemaan kauniita uusia ulottuvuuksia.

  Monenlaista tietoa, oman kokemukseni sekä oppimieni asioiden pohjalta. Kaikkia meitä ei kiinnosta samat asiat, jokaisen polku on yksilöllinen ja niin pitääkin olla, mutta voit poimia ne sinua resonoivat asiat tältä kurssilta.

  Lisäksi saat erilaisia meditaatioita, sekä viimeiseksi jokaiselle kurssille osallistuvalle lyhyt enkelikorttitulkinta, jonka teen kurssin päätteeksi.

  Klikkaa sivulle ja ilmoittaudu!

 • Meditaatioilta ryhmille

  Voit nyt varata omalle ryhmällesi meditaatioillan joko omaan kotiisi tai muuhun varaamaasi tilaan. Myös skypen kautta voi illan välittää.

  Osallistujamäärä rajaton!

  Meditaatioiltojen teemat vaihtelevat, voimme keskustella mikä sopii juuri sinun ryhmällesi.

  Meditaatiota on helppo harjoittaa yksinkin kotona oman arjen keskellä, mutta ryhmässä meditoiminen luo ainutlaatuisen, rauhoittavan ilmapiirin ilman häiriötekijöitä ja on aina paljon voimallisempi.

  "Jos sinulla on aikaa hengittää, sinulla on aikaa meditoida. Kun kävelet, hengität. Kun seisot, hengität. Kun makaat hiljaa, hengität.”

  – Ajahn Amaro -

  Klikkaa sivulle ja lue lisää!

 • UUTTA!UUTTA!UUTTA! Lämmin yrttinyyttihieronta

  Rentoutuksen jännittyneelle keholle ja stressaantuneelle mielelle tuovat lämpimät yrttinyytit. Kangaspäällysteisillä, öljyssä lämmitetyillä, yrttejä sisältävillä nyyteillä hierotaan kevyesti pyöritellen koko keho, jalkateristä sormenpäihin, sekä kasvoille. Voit myös valita lyhyemmän hieronnan tai ihanan kasvohoidon. Yrttien vaikutus iholla ja kehossa jatkuu edelleen vielä muutaman tunnin ajan hieronnan jälkeen.

  Klikkaa sivulle, tutustu ja varaa oma aikasi!