Kiitos kun tulit Hoitola Valonlähteen sivulle

Rakkautta, Iloa ja Valoa elämääsi

 Hoitojeni tarkoituksena on:

~ Lisätä energiavarantoja, rentouttaa ja vähentää stressiä
~ Lievittää kiputiloja ja nopeuttaa paranemista
~ Tarjota lempeitä hoitoja tietoisuuden kohoamiseen, sisäiseen eheytymiseen ja uudistumiseen
~ Selkiyttää jokaisen omaa tietä ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti

 

Rakkaus Lue asiakkaiden palautteita: 

Palautteita: hoidot ja tulkinnat

Palautteita: kurssit ja teemaillat

 

Varaa oma aikasi helposti netissä: Hoitola Valonlähde online-varaus

 

Rakkaudella

Elina  

- Luontaishoitaja

- Diana Cooper foundation - enkeliopettaja

- Enkelihoitaja

- Enkelikanavoija

- Reikimaster 

- Regressioterapeutti

- Kristallihoitaja

 • Henkinen Matka-verkkokurssi

  Henkinen Matka-verkkokurssi

  - 2.4. - 14.5.18

  Tämä 7 viikon kurssini on sinulle, jonka upea henkinen matka on alkupuolella ja tuntuu että uusia ihania asioita tulee tulvimalla elämään. Luet ja etsit tietoa, nälkä kasvaa syödessä, tiedän sen. Mitä enemmän alat ymmärtää ja tietää, sitä herkemmäksi käyvät aistisi.

  Tai sinulle joka olet kiinnostunut henkisistä asioista, haluat lisätä tietoasi enkeleistä, henkioppaista, miten heihin saa yhteyden, miten meditointi onnistuu jne. Siksi halusin järjestää tämän kurssin, kertoa perusasioita henkisestä matkasta kohti valoa, rauhaa ja rakkautta.

  Vaikka kirje, meditaatiot jne tulevat kerran viikossa sähköpostiisi, voit silti opiskella asiaa ihan omassa tahdissasi, juuri niinkuin sinulle sopii.

  Tällä kurssilla opit tuntemaan henkioppaasi ja suojelusenkelisi. Opit poistamaan negatiivisia esteitä, pelkoja ja lukkoja henkisen kehityksesi tieltä. Saat paljon tietoa enkeleistä sekä muista taivaallisista auttajista, yksisarvisista, arkkienkeleistä jne. Saat tietoa meditoinnista ja hiljentymisestä. Kerron myös lyhyesti chakroista. Aistisi ja herkkyytesi heräävät kokemaan kauniita uusia ulottuvuuksia.

  Klikkaa lukemaan lisää!

 • Enkeliretriitti huhtikuussa

  Enkeliretriitti 2018

  - 20.-22.4.2018

  - retriittiviikonloppuun mahtuu mukaan 10 henkilöä

  Kaipaatko hemmottelua, hoitoa ja hiljaisuutta sielullesi ja sydämeesi?
  Enkeliretriitti on upea mahdollisuus päästää irti kaikista arjen kiireistä, tehdä oma sisäinen matka itseesi, antaa enkeleiden ja kauniiden maisemien hoitaa sieluasi.

  Oletko valmis aloittamaan matkaasi enkeleiden hellässä huomassa?
  Enkeliretriitti sopii ihan kaikille jotka ovat valmiita kulkemaan valonpolkua, aikaisempaa enkelitietämystä tai -kokemuksia ei tarvita. Riittää että olet kiinnostunut henkisistä asioista, haluat lisätä tietoasi enkeleistä, henkioppaista, miten heihin saa yhteyden, miten meditointi onnistuu jne.

  Päivän ohjelma koostuu erilaisista enkelisessioista, enkelienergian kanavoinnista, enkelimeditaatioista jne. Vahvistamme yhdessä meidän kaikkien enkeliyhteyttä ja lisäämme sydämen valoa sekä sielun rauhaa. Tasapainoitamme energioita. Ryhmässä tehdyt meditaatiot sekä hoidot ovat aina erittäin voimallisia ja rakkaudellisia, niinkuin ovat enkelitkin.

  Klikkaa linkistä ja lue lisää!

 • Hiljaisuuden Meditaatioretriitti toukokuussa

  Hiljaisuuden Meditaatioretriitti 2018

  - 18.-20.5.2018

  - retriittiviikonloppuun mahtuu mukaan 10 henkilöä

  Irti hektisestä arjesta! Meditaatioretriitti on mahdollisuus vetäytyä joksikin aikaa arjen kiireistä ja tutustua omaan mieleensä paremmin.

  Retriitti on myös mahdollisuus pysähtyä elämässään ja pohtia sitä, kuinka haluaa elämänsä elää ja mikä on itselleen tärkeää.

  Päivät jotka vietämme hiljaisuudessa koostuvat ohjatuista meditaatiohetkistä, joita teemme istuen tai kävellen, hoidoista joita voi varata erikseen, sekä omasta ajasta jonka aikana voi nauttia hiljaisuudesta, kulkea luonnossa tms. Yhteiset meditointihetket ovat aina todella voimallisia ja voimaannuttavia.

  Retriitti sopii sekä meditoinnin vasta-alkajille tai jo pidempään meditoineille, koska perehdymme erilaisiin meditaatio tekniikoihin. Kerron niistä ja ohjaan meditaatiot. Vasta-alkajille retriitti on hyvä tapa aloittaa meditaatio, koska perustekniikat tulevat kunnolla tutuiksi ja niiden vaikutukset pääsee selkeästi tuntemaan käytännössä. Pidempään meditoineille retriitti on oivallinen keino syventää ja selkeyttää harjoituksiaan.