Reikienergiahoidot

  • Lähihoito
  • Etähoito, myös skypessä    
  • Ryhmähoitoja etänä, lähi- ja skypehoitoina 
  • Kotikäynnit  

Varaa oma aikasi:

Etä, -skype, ja -ryhmähoidot sekä kotikäynnit: Ota yhteyttä

Lähihoidot: Valonlähteen online-varaus tai Ota yhteyttä

 

Reikienergiahoito sopii kaikille: aikuisille, lapsille, vauvoille sekä myös eläimille

 

Reiki on nimi hoitomuodolle jossa kanavoidaan vain yhtä, puhdasta energianlähdettä. Puhdasta rakkautta. Energia on siis kanavoitua, ei ihmisestä itsestään lähtöisin olevaa rakkautta. Siksi se on myös täysin vapaa ihmisen omista tunteista, tuntemuksista, ajatuksista tai egosta. Reikin rakkauden energian värähtelytaajuus auttaa kaikkia elollisia atomeja kohti suurempaa harmoniaa. Tämä on kaiken paranemisen perusmekaniikka.

Reikiä kanavoidaan eli välitetään käsien kautta, hoidettavaan kohtaan tai etähoitona. Sitä käytetään hoitamaan ja ylläpitämään ihmisen terveyttä. Sen säännöllinen käyttö toimii sairauksia ennaltaehkäisevästi. 

Nyky-yhteiskunta vaatii ihmiseltä liikaa, työpäivät jatkuvat usein kännykän ja tietoyhteyksien vuoksi pidempään, ja olemme muutenkin tavoitettavissa usein vuorokauden ympäri. Lisäksi vietämme aikaa tv:n ääressä.

Reiki on hyvä parannuskeino esim.stressiin, energia ei ainoastaan hoida oireita, vaan pureutuu syvemmälle auttaen meitä löytämään tapoja olla kehittämättä stressiä itsellemme.

Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja, nopeuttaa paranemista, poistaa pelkoja ja jännityksiä. Reiki antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa. Reiki ei ole kuitenkaan pelkästään hoitomuoto, se on ensisijaisesti ikäänkuin apuväline henkisellä tiellä ja usein sanotaankin että reiki nopeuttaa henkistä kasvua. Se selkiyttää omaa tietä ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti.

Reiki on yksinkertainen, lempeä ja suvaitsevainen eikä vaadi saajaltaan mitään erityistä. Reiki ei ole uskonto eikä vaadi siihen uskomista toimiakseen. Reiki sopii kaikille eikä voi vahingoittaa ketään. Sitä voi käyttää koululääketieteen tai vaihtoehtohoitojen tukena tai yksin auttamaan kehoa voimaan paremmin. Reikiä käytetään sairaaloissa paranemisen tukena mm. Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa. 

Reikihoidon jälkeen on rentoutunut, levollinen ja ajaton olo. Reikin välittämä rakkaudenenergia on meditatiivista: se hiljentää ajatukset ja rauhoittaa olon. Se hoitaa hellästi tunnetiloja kuten masennusta, rauhattomuutta, keskittymisvaikeuksia, itseinhoa tai vihantunteita. Reiki eheyttää aitoa rakkautta itseä kohtaan, vaikuttaen sisäisen kasvun prosessiin pehmeästi ja tehokkaasti. Reiki kehittää intuitiota, luovuutta ja kasvattaa elämäniloa.

Reikihoito toimii jokaisella, vaikka hoidettava ei itse kokisi muuta kuin rentoutumista. Energeettisen hoidon tuntemukset voi olla vaikea määritellä, ellei ole harjaantunut aistimaan energioiden nyansseja tai opetellut havainnoimaan herkkiäkin tuntemuksia kehossaan. Tätä voisi verrata siihen, että pyydettäisiin ihmistä, joka ei tiedä viineistä mitään erityistä, kuvailemaan viinien makujen nyansseja. Herkät nyanssit nousevat tietoisuuteen vasta harjoittelun myötä ja vasta sitten niille alkaa löytyä sanalliset ilmaisut. Myös looginen mieli saattaa kyseenalaistaa tai vähätellä hoidon vaikutusta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta hoidon vastaanottamiseen tai sen vaikutuksiin. On luonnollista, että mieli kyseenalaistaa jotain sille uutta.

Energiahoidot eivät siis ole lääketieteen korvike, vaan ovat tukena sille. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa energiahoitojen takia. Ne ovat yksi puuttuva pala siihen yhtälöön josta ihmisen hyvinvointi koostuu. Koska kaikki kehon ongelmat johtuvat jonkinlaisesta energiakierron ongelmasta, on lähes kaikenlaisia ongelmia mahdollista parantaa energiahoidoilla. Vaiva voi olla kipu, jännitys, pelkotila, masennus, stressi, suklaan himo tms. Huom. Tulokset saattavat vaihdella.

"Energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään kipua ja edesauttamaan paranemista. Se vahvistaa vastustuskykyä ja lisää elinvoimaa. Energiahoito vaikuttaa syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää." Näin energiahoitoa kuvaillaan Luontevat ry:n kurssitiedotteessa.

 

- Eteeristen siteiden virta - energia -

*Hoito jonka kanavoin tarvittaessa, ennen energiahoitoa*

Eteeriset siteet ovat energisiä kiintymyksiä joita meillä on muihin ihmisiin,kuten myös eläimiin ja elottomiin esineisiin. 

- puhdistaa negatiiviset siteet, joiden ei pitäisi olla kiinni 
ja joista haluaa päästää irti
- parantaa kaikkia energiasiteitä jotka jäävät kiinni
- parantaa sinut ja antaa myös jonkin verran parantavaa energiaa 
henkilölle joka on siteen toisessa päässä
- puhdistaminen säännöllisesti pitää energiasi puhtaana 
ulkopuolisilta energioilta

 

LÄHIHOIDOT:

Reikihoito Hoitola Valonlähteessä, sisältää puhtaita, voimallisia, kumara, karuna ja kundalinireiki-energioita joita välitän käsieni kautta asiakkaalle.

Asiakas on pitkällään hoitovuoteella, lämpimästi peiteltynä. Hoidon ajan soi hiljainen meditaatiomusiikki, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. 

Korvaus hoidosta 30€ - kesto noin tunti

 

ETÄHOIDOT: 

Asiakkaan kanssa sovitaan yhteinen aika milloin hoidon hänelle välitän. Ohjeet etähoidon vastaanottamiseen löytyvät Hoitojen vastaanotto välisivulta.

Etähoito sisältää puhtaita voimallisia reikienergioita, kuten karuna, kumara ja kundalini.

Korvaus hoidosta 10€/maksu etukäteen - kesto noin tunti 

Etähoidosta hoitopalaute sähköpostitse.

 

SKYPE-HOITO:

Asiakkaan kanssa sovitaan yhteinen skype aika, jolloin hoito välitetään. Skype yhteyden voi ladata ilmaiseksi netistä itselleen. 

Skype-hoito sisältää puhtaita, voimallisia reikienergioita, kuten karuna, kumara ja kundalini

Korvaus hoidosta 30€/maksu etukäteen - kesto noin tunti

 

RYHMÄHOIDOT:

- Etähoidot 40€ - maksu etukäteen

- Skypehoidot 60€ - maksu etukäteen

 

Tervetuloa Hyvän Olon Hoitoihin