Luonnonmukaiset hyvinvointihoidot

 • Imukuppihieronnat (lihashuolto)
 • Aromahieronta - koko keholle
 • Turvehoidot - kasvoille ja selälle
 • "Hemmottelun hetki" - suklaahoito kasvoille ja dekolteelle
 • Vyöhyketerapia jalkapohjiin
 • Ayurvedinen hoito - kevyt hieronta
 • Kuumakivihoidot  
 • Luonnonmukainen Ruusunen-hoito
 • Rentouttava ja elvyttävä kasvohieronta
 • Rentouttava jalkakylpy ja -hieronta
 • Intialainen Päähieronta 
 • Varaa oma hoitoaikasi: Online-varaus tai Ota yhteyttä 

 

Valonlähteen luontaishoitokursseja: 

- Kuumakivihoito: verkkokurssi ja lähikurssi kahdelle 

Intialainen Päähieronta: verkkokurssi ja lähikurssi /seuraava la 18.9.2021

 

Hyvä Asiakkaani!

Teen kaikki hoidot sydämellä, kiireettä ja asiakkaan mukaisesti. Jokainen asiakas on tärkeä ja siksi pyhitän varaamasi rentouttavan hoitohetken juuri sinulle. Hoidon aikana soi rauhoittava, hiljainen musiikki joka osaltaan lisää rentoutumista, voi vaikka nukahtaa jos siltä tuntuu. Siksi en vastaa hoidon aikana puhelimeen, mutta tekstiviestillä tavoittaa, soitan takaisin kun vapaudun.    

Rakkaudella

Elina  

 

 

Iho on kehon suurin elin, joka suodattaa kaiken mitä sen sisälle laitetaan. Iho imeyttää kaiken kehoomme. Luonnonmukaiset, eteeriset kasviöljyt sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja pranaa, jotka uudistavat ja vahvistavat kehoa, vaikuttavat mielialaamme ja limbiseen järjestelmäämme jossa on ihmisen tunnekeskus ja solumuisti. Turvehoito on hoitokeino, jossa käytetään turvetta kehon rentouttamiseen ja puhdistamiseen. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Raakasuklaa tehostaa aineenvaihduntaa joka hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Sen sisältämä kaakao on antioksidanttinen kasvi, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Ihanat, lämpimät basalttikivet aktivoivat aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, mutta ennen kaikkea kuumakivihoito syvärentouttaa ja antaa nautinnollisen hetken keholle ja mielelle. Lisää tietoa allaolevien hoitojen kohdalla!

Hoitoja suositellaan otettavaksi sarjoina, jotta niistä saa parhaan hyödyn. Noin neljä-viisi kertaa peräkkäin olisi paras kertamäärä. Jokaisen hoidon kohdalla on mainittu, miten usein hoitoa voi ottaa.                          

"Kosketus vapauttaa meissä oksitosiinia, jolla on monia hyviä vaikutuksia kehoomme ja mieleemme" 

 

Hoidoissa käytän vain Suomalaisia 100% puhtaita luonnontuotteita

❤ Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita:  

- Hellä - tuoksuton hierontaöljy

- Ayurvediset öljyt

- Kipuöljy

- Rento Olo - aromaterapeuttinen hierontaöljy

- Eteeriset tuoksuöljyt 

- Ruusu - luonnonkosmetiikkasarja

- Kukkatipat

❤ LehtoPeat® - hoitoturve, Ähtäristä

Raakasuklaa, hoitava suklaa

 

 

HUOM! Jos olet raskaana, sinulla on korkea verenpaine, sairastat syöpää, sinulla on joku muu vakava sairaus tai akuutti tulehdustila, on paljon lääkityksiä tai sinulle on tehty leikkaus lähiaikoina, varmista aina ensin hoidon sopivuus omalta lääkäriltäsi.

 

Valitse oma hemmotteluhoitosi, tai jos ei sellaista valikoimasta löydy, voimme yhdessä räätälöidä sinulle ihan oman hoidon, sinun tarpeisiisi sopivan, yhdistämällä eri hoitomuotoja. Lähetä silloin viestiä: Ota yhteyttä

 

VALONLÄHTEEN LUONNONMUKAISET HYVINVOINTIHOIDOT:

 

❤  IMUKUPPIHIERONTA - LIUKUKUPPAUS - LIHASHUOLTOON     varaa aika

Imukuppihieronta eli liukukuppaus/kuivakuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin, kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin sekä kosmeettiseen selluliittiin. Liukukuppauksessa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus hoidon jälkeen voi havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät muutamassa päivässä. Verenkierron vilkastumisen ansiosta, iho tuntuu rentoutuneelta ja lämpimältä.

Hoidon päätteeksi hieron vielä pään ja kasvot, rentouden takaamiseksi. Halutessasi kasvot ja dekolteen voi hieroa myös imukupeilla, joka elvyttää kasvojen verenkiertoa sekä samalla kiinteyttää.

 • Koko kehon liukukuppaus - kesto noin 1½h - hinta 45€
 • Puolihieronta, yläkropalle - kesto noin 1h - hinta 30€
 • Puolihieronta, jalat, pakarat ja vatsa - kesto noin 1h - hinta 30€
 • Selän hieronta - kesto n.30min - hinta 15€

HUOM! Hieronnassa keho tulee öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin.

Hoidossa käytän Frantsilan öljyjä ja asiakas saa halutessaan valita mukaan myös jonkun eteerisen öljyn.

Liukukuppaus on erittäin tehokas käsittely. Jo 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. 

Hieronta suoritetaan erikokoisilla silikonisilla imukupeilla jotka sopivat myös kumiallergisille. Ensin iho öljytään ja kun kuppi asetetaan oikein iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Teho siis perustuu alipaineeseen, joka näkyy jo heti hoidon alussa ihon punoituksena. Alipaine saa verenkierron sekä kehon nesteet liikkeelle ja samalla kuona-aineet häviävät poistuvien nesteiden mukana. Hieronta lievittää siten nopeasti lihaskovettumia ja revähtymiä. Itse hieronta tapahtuu liu'uttamalla kuppia keholla tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen päällä.

Parhaiden tulosten saamiseksi hierontaa on aluksi hyvä tehdä säännöllisesti, vähintään kerran viikossa, 5 kerran sarjana ja jatkossa kerran tai kaksi kuukaudessa.

Säännöllisen imukuppihieronnan/liukukuppauksen vaikutuksia:

 • lihasjännitykset vähenevät 
 • rentouttaa ja puhdistaa kehoa, saa aikaan miellyttävän lämmöntunteen
 • voi saada apua reumavaivoihin (ei akuutissa vaiheessa oleva)
 • kivut ja turvotukset voivat vähentyä
 • aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa 
 • vilkastuttaa verenkiertoa
 • kosmeettinen selluliitti vähenee (kuona-aineiden ja nesteiden poistoon)
 • voidaan tehdä paikallista kipu- ja akupunktiopisteiden käsittelyä

Hoito ei sovi henkilöille joilla on:

silikoniallergia, iho-ongelmat tai sairaudet (rikkonainen iho), suonikohjut, kohonneet luomet, sydänsairaudet tai niihin liittyvät lääkitykset, sydämentahdistin, hemofilia, anemia tai muu veritauti, diabetes, akuutissa vaiheessa oleva reuma, leikkaukset (lääkäriltä lupa!), kuume tai muut flunssaoireet, verta ohentavat lääkkeet, raskaus, syöpä tai muu vaikea sairaus

 

❤ AROMAHIERONTA KOKO KEHOLLE - VILKASTUTTAA LYMFAKIERTOA    varaa aika

Aromahieronta on upea, syvärentouttava, hoitava ja hemmotteleva koko kehon hieronta eteeristen öljyjen kanssa. Se vaikuttaa niin kehon kuntoon kuin mielialaankin, hoito on ennaltaehkäisevä hyvän olon tuoja. Hierontaliikkeet on suunniteltu niin, että ne vaikuttavat myös lymfakiertoon. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Aromaterapialla on saatu erittäin hyviä tuloksia myös stressin hoidossa.

Hoidon alussa valitaan asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänen tarpeisiinsa sopivat eteeriset öljyt. 

 • kesto noin 1½ tuntia  - hinta 45€

HUOM! Hoidossa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin.

Hoidossa asiakas on ensin vatsallaan hoitovuoteella, jossa hierotaan lymfakierron suuntaisin ottein koko keho lämpöisten öljyjen kanssa. Asiakas kääntyy selälleen, hieronta tehdään vatsapuolelle kehoa, myös kasvot käsitellään. Hellästi ja rauhallisesti, meditoivan musiikin soidessa ja kynttilöiden palaessa. 

Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia haihtuvia, tuoksuvia öljyjä, jotka saadaan erotettua kasvista höyrytislaamalla, puristamalla tai orgaanisilla liuottimilla. Ne vaikuttavat ihmiseen kokonaisvaltaisesti joko ihon, hajuaistin tai hengityksen kautta. 

Öljyjen kemiallisesta koostumuksesta riippuen niillä on erilaisia, jopa satoja, eri tehoaineita. Ne voivat olla rentouttavia, rauhoittavia, virkistäviä, energiaa antavia, väsymystä poistavia, selluliittia poistavia, antiseptisia, viilentäviä, lämmittäviä, limaa irrottavia, pms-oireita rauhoittavia, seksuaalista halua nostattavia jne.

Hoito toimii parhaiten sarjana, mutta jo yksikin kerta on ihana, rentouttava ja mieleenjäävä kokemus.

Säännöllisen hoidon erilaisia vaikutuksia, riippuen öljyjen koostumuksesta:

 • Rentouttaa ja rauhoittaa
 • Poistaa henkistä väsymistä ja masennusta
 • Poistaa stressiä ja unettomuutta
 • Virkistää ja piristää
 • Tuo tasapainoa elämään
 • Poistaa jännityksiä ja jumeja koko kehon alueelta
 • Helpottaa lihassärkyjä ja erilaisia kiputiloja ja särkyjä
 • Helpottaa jännityspäänsärkyä, migreeniä ja päänsärkyjä
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lymfakiertoa ja verenkiertoa
 • Poistaa selluliittia ja turvotusta
 • Helpottaa ruoansulatusongelmia
 • Apua hormonaalisin ongelmiin, esim. vaihdevuodet 

Hoito ei sovi: raskaana oleville, eikä imetysaikana, alle kaksivuotiaille lapsille, homeopaattisia lääkkeitä, kortisonia tai verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpäsairaille, sydänsairaille, akuuttiin tulehdukseen, niin kovaan kipuun joka ei kärsi kosketusta, kuumeiselle, epileptikolle eikä myöskään hoitoon oteta alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai sen kovista jälkiseuraamuksista kärsiviä. 

 

❤ TURVEHOIDOT    varaa aika

Turvehoito syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon, että mielen. Mikäli kärsit stressistä, lihaskireyksistä, huonosti nukutuista öistä, hidastuneesta aineenvaihdunnasta, iho-ongelmista tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta, on turvehoidoista todellakin apua juuri sinulle! Aineenvaihdunta lisääntyy runsaasti, jolloin kuona-aineet poistuvat kehosta. Suomalaisilta suoalueilta peräisin olevaan hoitoturpeeseen on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita, kuten humus- ja humiinihappoja. Hoidossa nämä hapot pääsevät imeytymään solutasolle asti. Sen lisäksi hoitoturve sisältää runsaasti eri mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. 

 • Turvenaamiohoito kasvoille - kesto noin 1h - hinta 25€ 
 • Turvehaudehoito ja hieronta selälle - kesto noin 70min - hinta 45€

Hoitola Valonlähteen käyttämä Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote. Turvetta nostetaan käsityönä 3 metrin syvyydestä koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turpeen hoitava vaikutus perustuu sen luonnollisiin ainesosiin, jotka tehostavat merkittävästi aineenvaihduntaa, hoitavat ihoa ja lievittävät tulehduksia niin pinnallisesti kuin syvemmältä.

 Suomen Geologinen Tutkimuskeskus on tutkinut LehtoPeat®-hoitoturpeen tarkoin ja todennut sen ensiluokkaiseksi hoitoturpeeksi.

Kasvohoito: Kasvoille tehdään puhdistus ja kuorinta Frantsilan Ruusu-sarjan tuotteilla. Sen jälkeen levitetään lämmin kasvoturvenaamio, johon on lisätty hiukan juoksevaa hunajaa, naamio peitetään harsolla, kuivamisen estämiseksi ja päälle vielä lämmitetty pyyhe. Naamio vaikuttaa noin 15min. Sinä aikana voit nauttia ja rentoutua patjan lämmössä. Turve poistetaan hellästi. Kasvoille laitetaan vielä rauhoittava öljy tai voide. Lopuksi hellä hieronta kasvoille, dekolteelle ja myös pää hierotaan.

Turvehoito vaikuttaa myönteisesti ihon kimmoisuuteen, kosteuteen, pehmeyteen ja talirauhasten tasapainottamiseen. Se myös syväpuhdistaa ja rauhoittaa kasvojen ihon. Turvenaamiolla ei ole havaittu allergisoivia vaikutuksia. Verenkierron vilkastumisen johdosta iho saattaa vähän aikaa hoidon jälkeen punottaa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erikoisen hyvin kuivalle, rasvaiselle, akneiholle sekä atooppiselle iholle, turve rauhoittaa atooppista ihoa ja lievittää aknen aiheuttamia näppylöitä ja tulehdusta. Turvekasvonaamiolla on hoitava vaikutus erilaisiin ihottumiin ja allergisiin ihoreaktioihin. 

Hoito selälle-hartioille: Asiakas asettuu hoitovuoteelle vatsalleen. Selkä ja hartiat puhdistetaan kuorimalla iho, jotta ihohuokoset ovat vastaanottavaisempia biologisille aineille. Lämmin hoitoturve levitetään koko selän alueelle, päälle kelmu, pyyhe ja lämpöpussit. Annetaan vaikuttaa noin 20min, jonka aikana hieron jalkoja. Hoitoturve poistetaan kosteiden pyyhkeiden avulla ja sen jälkeen lisään hiukan öljyä ja teen jumeja poistavan ja imunestekiertoa vilkastuttavan imukuppihieronnan koko selän alueelle. Levitän selkään rauhoittavan voiteen. Lopuksi vielä pää- ja kasvohieronta, rentouden takaamiseksi.

Keholla turvenaamio pehmentää ja vähentää ihon kireyttä, poistaa lihasjännityksiä ja erilaisia kiputiloja, sekä antaa virkistävän yleisvaikutuksen. Turve lievittää erilaisia iho-oireita, poistaa kutinaa, tasoittaa ihon väriä, vähentää allergisia oireita, tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Verenkierron vilkastumisen johdosta iho saattaa vähän aikaa hoidon jälkeen punottaa. Tutkittu ja testattu hoitoturve ei aiheuta tulehduksia haavoissa tai ihovaurioissa. Ihohuokosiin tunkeutuneet hoitavat aineet vaikuttavat useita tunteja hoidon jälkeen

HUOM!Turvehoito selälle ei sovellu sydänsairaille, syöpää sairastaville eikä raskaana oleville, sillä se on hyvin voimakkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hoitomuoto. Eikä myöskään sinulle jolla on silikoniallergia (imukupit)

 

Turvehoito ei sovi jos sinulla on paha hartsiallergia, sillä turpeessa voi olla maatuneiden havupuiden pihkajäämistä vapautunutta hartsia 

Hoidon vaikutuksia:

 • aineenvaihdunta lisääntyy merkittävästi
 • verenkierto vilkastuu
 • lievittää erilaisia iho-oireita ja tulehduksia
 • pehmentää ja syväpuhdistaa ihoa
 • syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti 

 

❤ "HEMMOTTELUN HETKI" - RENTOUTTAVA SUKLAAHOITO - KEVYT HIERONTA    varaa aika

Mieltä sekä kehoa rentouttava ja stressiä poistava lämmin suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille ja on nautinnollinen kokemus. Poistaa makeanhimoa! Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja kaakaon antioksidantin ansiosta myös suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Lisää onnellisuushormoonien serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa. Antaa iholle pehmeän tunteen ja suklaan huumaava tuoksu kestää iholla pitkään.

 • Kasvo- ja dekolteehoito/-hieronta - kesto n. 1h - hinta 25€
 • Kasvo- ja dekolteehoito+ imukuppihieronta - kesto n. 1h - hinta 25€

HUOM! Hoidossa keholle voi jäädä hiukan suklaata, joten suosittelen laittamaan päälle tummat, rennot, löysät vaatteet jotka eivät suklaasta tai öljyistä mene pilalle

Tässä erittäin nautinnollisessa hemmotteluhoidossa kasvot puhdistetaan ja kuoritaan Frantsilan ruususarjan tuotteilla. Sitten levitetään hoidettaville kohdille lämmin, sulatettu raakasuklaa. Annetaan sen vaikuttaa noin 15min jona aikana saat vain nauttia suklaan huumaavasta tuoksusta, patjan ja kaurapussien lämmöstä, vaipua rentouden syvään tilaan. Lopuksi suklaa poistetaan iholta, hoidettava kohta hierotaan hellästi ja sivellään vielä suklaavoide kruunaamaan hoito. 

Hoito ei sovi henkilöille joilla paha pähkinäallergia. 

Hoidon vaikutuksia:

 • Rentouttaa
 • Poistaa stressiä 
 • Tehostaa aineenvaihduntaa
 • Poistaa makeanhimoa
 • Hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti, tehokkaasti kosteuttaen ja pehmentäen
 • Onnellisuushormoonien tuotanto lisääntyy  

 

❤  VYÖHYKETERAPIA - jalkapohjiin    varaa aika

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa painellaan ja hierotaan kehon refleksi- eli heijastealueita jaloista. Sieltä löytyvät koko elimistön heijasteet. Voimakas hoitava vaikutus esim. kiputiloihin, päänsärkyyn, migreeniin jne. Jotkut ovat saaneet apua myös lapsettomuuden tukihoitoina, synnytyksen helpottamisessa ja käynnistyksessä sekä vaihdevuosivaivoihin ja kuukautiskipuihin, koska hoidolla on hormonaalisia vaikutuksia. 

 • kesto n.45min - hinta 25€

Hoidon aluksi tehdään alkuhaastattelu jossa kartoitetaan asiakkaan ongelmakohdat. Asiakas on hoidon ajan omissa vaatteissaan, mielellään rennot ja kiristämättömät vaatteet.

Asiakas asettuu hoitosängylle selälleen, rennosti pää tyynyllä ja lämpimästi peiteltynä. Siinä asiakkaan levätessä, jalkojen hierontaa jonka jälkeen painellaan jalkapohjien ja jalan päälliosan heijasteet sekä akupisteet.  

Vyöhyketerapia on tunnettu Kiinassa ja Intiassa jo 5000 vuotta sitten. Euroopasta löytyy hoitomuodosta kirjallisuutta 1500-luvulta alkaen. 

Vyöhyketerapiassa käsitellään painamalla ja hieromalla ns. vyöhyke- eli heijastealueita. Jalkapohjissa on suuri määrä ääreishermoston hermopäätteitä ja niitä sijoittuu paljon juuri vyöhykkeiden alueelle. Vyöhykkeiden käsittely aiheuttaa ärsykkeen, joka kulkeutuu hermoratoja pitkin ensin keskushermostoon ja sieltä vegetatiiviseen eli tahdosta riippumattomaan hermostoon ja edelleen sieltä kohde elimeensä. Käsittely aktivoi hoidettavaa elintä palautumaan mahdollisimman normaaliin toimintaan. Vyöhykkeiden käsittelyn jälkeiset puhdistumisreaktiot saattavat aiheuttaa joskus ohimeneviä sivuoireita, joiden jälkeen olo kuitenkin tuntuu oikein virkistyneeltä ja tasapainoiselta

Vyöhyketerapiaa suositellaan otettavaksi vähintään 3., mieluummin 5. kerran sarjana, viikon välein. Silloin siitä saa parhaan hyödyn! Jatkossa tarpeen mukaan. 

Säännöllisen vyöhyketerapian vaikutukset:

 • Vilkastuttaa kehon vitaalienergian (Qi, Prana) kulkua
 • Avaa energiatukoksia ja siten ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja
 • Apua erittäin moniin erilaisiin fyysisiin vaivoihin esim.selkäkivut, issiasvaivat jne.
 • Apua hormonaalisiin ongelmiin:
 • *vaihdevuosivaivat
 • *kuukautisvaivat
 • *lapsettomuushoitojen tukimuotona
 • *raskaudenajan turvotukset ja vaivat
 • *synnytyksen käynnistävänä käsittelynä (yleensä 1-2 krt riittää)
 • Auttaa ruoansulatushäiröissä
 • Nostaa tai alentaa verenpainetta
 • Yökastelu tai inkotenssivaivat
 • Lisää aineenvaihduntaa
 • Vilkastuttaa lymfankiertoa ja verenkiertoa poistaen siten tehokkaasti kuona-aineita ja nesteitä kehosta 
 • Poistaa stressiä ja jännitystä
 • Auttaa väsymyksen ja uupumuksen hoidossa 
 • Piristää, virkistää sekä tasapainoittaa

 

 ❤ AYURVEDINEN HOITO - KEVYT HIERONTA    varaa aika      

Erittäin rentouttava ja hoitava selkä-hartia-niska hieronta istuen, asiakas siirtyy hoitosängylle jossa jalkaterien sekä käsien hoito ja pää- ja kasvohieronta marmapisteittäin, jossa viimeistään suurin osa hoidettavista syvärentoutuu, jopa nukahtaa  

 • kesto n.1½ tuntia - hinta 45€                                                               

HUOM! Hoidossa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin. 

Tässä upeassa intialaisessa hoidossa käytetään luonnonmukaisia, lämmitettyjä öljyjä, joilla hierotaan ensin selkää, niska- ja hartiaseutua, päätä ja kasvoja, hoidettavan istuessa, samalla jalat saavat lämpimän yrttikylvyn. Seuraavaksi hoidettava siirtyy makuulle, hyvin peiteltynä, tarvittaessa lämpöpakkaukset käsiin ja jalkoihin. Saat myös nauttia patjan ja kaurapussien lämmöstä . Hierotaan jalkaterät, hoidetaan kädet sekä kasvojen ja päänalueen marmapisteet käsitellään lempeästi pyörivin liikkein hieroen. Tässä vaiheessa hoidettava yleensä vaipuu syvään rentoutumistilaan, monet jopa nukahtavat.

Ayurveda hoitoja suositellaan otettavan säännöllisesti, vähintään 5 kerran sarjan, kahden viikon välein otettuna, siitä saa parhaan hyödyn! Jatkossa tarpeen mukaan.

Intialainen perinnelääketiede Ayurveda pohjautuu jo tuhansia vuosia harjoitettuihin tietoihin ja taitoihin. Ayurvedaa harjoitetaan ja kehitetään nykyään paitsi Intiassa, myös ympäri maailman. Ayurvedaa kutsutaankin "lääketieteen äidiksi".

Ayurvedinen hoito menee hyvin syvälle, muihin perinteisiin hoitoihin nähden. Ihmisen kehossa on yhteensä 107 tärkeää marmapistettä, joista 37 sijaitsee pään alueella, korvassa lisäksi 147. Jopa 80% kehon kiputiloista voidaan laukaista pää- ja kasvohoidolla. 

Marmapisteet ovat herkkiä energiapisteitä kehossa. Niissä sijaitsevat elämän voimat. Marmat vastaavat akupisteitä. 

Säännöllisen Ayurvedisen hoidon vaikutukset:

 • Avaa pään alueen lukkiutumia
 • Poistaa lihasjännityksiä
 • Poistaa stressiä koko kehosta
 • Helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä
 • Rauhoittaa mieltä ja yliaktiivista ajatustoimintaa
 • Lisää mielen selkeyttä, rauhoittaa mieltä ja auttaa keskittymisessä
 • Stimuloi hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa
 • Rentouttaa ja rauhoittaa silmien seudun lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentää silmien väsymistä
 • Parantaa näkökykyä, kuuloa ja tuoksujen havaitsemista
 • Elvyttää päänahan huokosten toimintaa ja edistää hiustenkasvua  
 • Saa apua myös unettomuuteen, stressiin, uupumukseen, masennukseen, levottomuuteen, ahdistukseen, toipumiseen jne.                                                       

Ayurvedahoito ei sovi: alkuraskauden aikana, syöpäsairaille, sydänsairaille, korkeasta verenpaineesta kärsiville, akuuttiin tulehdukseen, niin kovaan kipuun joka ei kärsi kosketusta, kuumeiselle, epileptikolle eikä myöskään hoitoon oteta alkoholin vaikutuksen alaisena tai sen kovista jälkiseuraamuksista kärsiviä. 

 

❤ KUUMAKIVIHOITOJA    varaa aika

Hyvänolon hemmotteleva hierontahoito, koko vartalolle, lämpöisillä luonnonmuokkaamilla basaltti-kivillä, ihanien rentouttavien, eteeristen öljyjen kera sekä lopuksi vielä pää - ja kasvohieronta.

Kiviterapian juuret juontavat usean tuhannen vuoden päähän itämaiseen lääketieteeseen. Kivillä on hoidettu sairauksia, pyritty ehkäisemään niitä ja ne ovat olleet myös osana alkuasukkaiden puhdistusrituaaleja. 

Kuumakivihieronnassa miellyttävän tuntuiset kivet lämmittävät lihaksia jopa kolmen sentin syvyyteen. Kivet varaavat lämmön itseensä ja luovuttavat sitä tasaisesti hoidon aikana.

Hieronta myös aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, mutta ennen kaikkea se syvärentouttaa ja antaa nautinnollisen hetken keholle ja mielelle.

 • Kokonaisvaltainen koko kehon hoito/hieronta - kesto n. 1½h - hinta 35€
 • Puolihoito - ylävartalolle - kesto n.1h - hinta 20€

Kuumakivihoitoja suositellaan otettavan säännöllisesti, vähintään 5 kerran sarjana. Viikon välein otettuna saa parhaan hyödyn ja jatkossa kerran kuukaudessa.

Säännöllisen kuumakivihieronnan vaikutuksia: 

 • Poistaa erittäin tehokkaasti nesteitä kehosta
 • Lämpökäsittely tehostaa lymfaverenkiertoa sekä
 • Epäpuhtauksien poistumista elimistöstä
 • Edistää solujen aineenvaihduntaa 
 • Edistää ruoan sulatusta
 • Stressi hormoonit vähenevät
 • Apua päänsärkyyn
 • Selkeyttää aivotoimintaa
 • Vähentää ahdistusta
 • Rentouttaa lihasjännityksiä (esim. hartia- ja niska, selkä)
 • Apua univaikeuksiin
 • Rentouttaa mieltä ja kehoa
 • Venähdysten, murtumien ja urheiluvammojen jälkihoitoon

Raskaus sekä vaikeat sairaudet estävät hoidon ottamisen:
Esim. Syöpä, sydänsairaudet:tahdistin/vaikeat rytmihäiriöt, erittäin vaikea diabetes (jos on vaikea diabetes, voi alaraajoissa tunto olla vähissä), flunssa, suonikohjut (ei suositella hoitoa jalkoihin, puolihoidon voi ottaa), alkoholin vaikutuksen tai alkoholin käytön jälkiseuraamusten alaisena ei hoideta. 

Valonlähteen kuumakivihoitokurssit: Verkkokurssi  ja Lähikurssi kahdelle

 

 ❤ LUONNONMUKAINEN, UPEA RUUSUNEN-HOITO    varaa aika

Ihanan hemmotteleva, aidon ruusuinen ja lempeän tehokas hoito tehdään Frantsilan luonnonkosmetiikkatuotteilla sekä eteerisillä öljyillä jotka on valmistettu luomuraaka-aineista Frantsilan vankalla kokemuksella. Hoito rentouttaa niin syvälle, että voisit nukkua vaikka sata vuotta. Tunne siis itsesi Ruususeksi ja tule tähän ylelliseen hoitoon. 

 • Kasvojen puhdistus, kuorinta ja yrttisavinaamio
 • Elvyttävä, rentouttava kasvojen ja decolte -alueen hieronta
 • Lempeä niska-hartiaseudun- sekä korvien ja päänhieronta, takaavat kokonaisvaltaisen nautinnon
 • Hoidon kruunaa käsien ja jalkojen kuorinta, käsien ja jalkojen hieronta eteeristen öljyjen kera
 • Rentouttavat lämpöpakkaukset ja hoitovuoteella oleva lämpöpatja pitävät koko kehosi mukavan lämpöisenä
 • kesto n.1½ tuntia - hinta 65€

HUOM! Jos sairastat jotain vakavaa sairautta tai sinulla on sydänongelmia, niin tarkistathan hoidon sopivuuden aina ensin omalta lääkäriltäsi

 

❤ RENTOUTTAVA JA ELVYTTÄVÄ KASVOHIERONTA    varaa aika

 • Kasvoille, dekolteelle, niskalle ja myös pää hierotaan. Halutessasi saat kasvo/dekolteehieronnan vaihtoehtoisesti imukupeilla, joka elvyttää verenkiertoa ja samalla kiinteyttää
 • Asiakas saa olla omissa vaatteissaan hoitovuoteella, peiteltynä, lämpöpatja pitää koko kehosi mukavan lämpöisenä ja halutessaan saa myös lisäksi lämpöpussit 
 • Hemmottelevan hellä hierontahoito joka rentouttaa myös mieltä
 • kesto n.30min - hinta 15€

Yhdistä esim. Jalkahoitoon!

❤ HEMMOTTELEVA JALKAKYLPY & KEVYT HIERONTA    varaa aika

 • Jaloille rentouttava yrtti- tai suolakylpy jonka aikana hierotaan hellästi päänalue ja hartioita
 • Kuorinta Frantsilan kuorintavoiteella
 • Hoitava ja virkistävä hieronta (myös akupisteitä)
 • Kosteutus Frantsilan jalkavoiteella
 • Lämpöpatja pitää koko kehosi mukavan lämpöisenä
 • kesto n.45min - hinta 20€

Upea lepohetki uupuneille jaloillesi, tuo rentouden tunteen koko kehoon!  

Jalkahoitoon voi liittää esim.

 • Elvyttävä kasvojen, niskan ja dekolteen hieronta - kesto n.30min - hinta 15€
 • Suklaahoito/hieronta kasvoille ja dekolteelle - kesto 60min - hinta 25€

❤ INTIALAINEN PÄÄHIERONTA    varaa aika

 • Hellivä, rentouttava, pää-  käsi- ja niskahieronta ilman öljyjä
 • Poistaa stressiä, jumeja niskasta ja hartioista
 • Vapauttaa verenkiertoa hierottavalla seudulla
 • Lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy
 • Helpottaa jännityspäänsärkyä
 • Vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa 
 • Rentouttaa ja rauhoittaa silmien seudun lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentää silmien väsymistä
 • Helpottaa henkistä väsymistä
 • kesto n.40 min - hinta 20€

Intialaiseen päähierontaan voit istahtaa tuoliin, arkivaatteissa, vaikka kesken työpäivän. Siksi on hyvä hoitomuoto tilattavaksi myös työpaikoille! Tämä laajavaikutteinen ja yksinkertainen hoitomuoto on yksi toimiva ja helppo avain elämänlaadun parantamiseen ja myös työelämän hyvinvointiin. Kiireen valtaama aika tarvitsee pysähtymistä. Levollinen pysähtyminen johtaa virtaavaan luovuuden ja rentouden tilaan - ja lisää aivojen tuottavuutta. Samalla se lisää hyvinvointiamme ja voimistaa meitä.

Päähierontaa suositellaan otettavaksi säännöllisesti, varsinkin jos on pahoja lihasjumeja hartioilla, päänsärkyjä, stressiä tai uupumusta. Hoito 5 kertaa, viikon välein, antaa parhaan tuloksen.

Valonlähteen IPH-kurssit: Verkkokurssi ja Lähikurssi (ei tällä hetkellä)

 

Tervetuloa rentouttavaan hyvinvointihoitoon! Sulje silmät ja nauti olostasi 

 

Rakkaudella, Elina