Luonnonmukaiset hyvinvointihoidot

 • Lämmin yrttinyyttihieronta
 • Aromahieronta
 • "Hemmottelun hetki" - suklaahoito keholle ja kasvoille
 • Vyöhyketerapia 
 • Ayurvediset hoidot
 • Kuumakivihoidot
 • Selluliittihieronta
 • Luonnonmukainen Ruusunen-hoito
 • Rentouttava jalkakylpy ja -hieronta
 • Intialainen Päähieronta
 • Varaa oma hoitoaikasi: Ota yhteyttä 

 

 

Hyvä Asiakkaani!

Teen kaikki hoidot sydämellä, kiireettä ja asiakkaan mukaisesti. Jokainen asiakas on tärkeä ja siksi pyhitän varaamasi rentouttavan hoitohetken juuri sinulle. Hoidon aikana soi rauhoittava, hiljainen musiikki joka osaltaan lisää rentoutumista, voi vaikka nukahtaa jos siltä tuntuu. Siksi en vastaa hoidon aikana puhelimeen, mutta tekstiviestillä tavoittaa, soitan takaisin kun vapaudun.    

Sarjahoidoissa, vähintään 5 kertaa, normaalihinnoista -10%

Rakkaudella Elina 

 

Iho on kehon suurin elin, joka suodattaa kaiken mitä sen sisälle laitetaan. Iho imeyttää kaiken kehoomme. Luonnonmukaiset, eteeriset kasviöljyt sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja pranaa, jotka uudistavat ja vahvistavat kehoa, vaikuttavat mielialaamme ja limbiseen järjestelmäämme jossa on ihmisen tunnekeskus ja solumuisti. Raakasuklaa tehostaa aineenvaihduntaa joka hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Sen sisältämä kaakao on antioksidanttinen kasvi, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Ihanat lämpimät yrttinyytit jotka lämmitän luonnonmukaisessa öljyssä, mm. lisäävät verenkiertoa ja lymfankiertoa, voivat auttaa kroonisiin kipuihin, lihasjumeihin, fibromyalgiaan jne. Lisää tietoa allaolevien hoitojen kohdalla!

Hoitoja suositellaan otettavaksi sarjoina, jotta niistä saa parhaan hyödyn. Noin neljä-viisi kertaa peräkkäin olisi paras kertamäärä. Jokaisen hoidon kohdalla on mainittu, miten usein hoitoa voi ottaa.                          

"Kosketus vapauttaa meissä oksitosiinia, jolla on monia hyviä vaikutuksia kehoomme ja mieleemme" 

 

HUOM ! Jos olet raskaana, sinulla on korkea verenpaine, sairastat syöpää, sinulla on joku muu vakava sairaus tai akuutti tulehdustila, on paljon lääkityksiä tai sinulle on tehty leikkaus lähiaikoina, varmista aina ensin hoidon sopivuus omalta lääkäriltäsi.

 

Sydän Hoidoissa käytän laadukkaita Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita  

- Ayurvediset öljyt

- Kipuöljy

- Rento Olo, aromaterapeuttinen hierontaöljy

- Eteeriset tuoksuöljyt 

- Ruusu - luonnonkosmetiikkasarja

 

Sydän Gerard´s sarjasta raakasuklaa

 

Valitse oma hemmotteluhoitosi, tai jos ei sellaista valikoimasta löydy, voimme yhdessä räätälöidä sinulle ihan oman hoidon, sinun tarpeisiisi sopivan, yhdistämällä eri hoitomuotoja. Varaa aikasi: Ota yhteyttä

 

HOIDOT:

Sydän LÄMMIN YRTTINYYTTIHIERONTA

Rentoutuksen jännittyneelle keholle ja stressaantuneelle mielelle tuovat lämpimät yrttinyytit. Kangaspäällysteisillä, öljyssä lämmitetyillä, yrttejä sisältävillä nyyteillä hierotaan kevyesti pyöritellen koko keho, jalkateristä sormenpäihin, sekä kasvoille. Voit myös valita lyhyemmän hieronnan tai ihanan kasvohoidon. Yrttien vaikutus iholla ja kehossa jatkuu edelleen vielä muutaman tunnin ajan hieronnan jälkeen.

 • Kokonaisvaltainen hieronta koko keholle + pään hieronta ja kasvot - kesto n. 1½h - hinta 65€
 • Puolihieronta - yläkropalle + pään hieronta ja kasvot - kesto n.1h - hinta 49€
 • Selän hieronta + pään hieronta - kesto n.30min - hinta 29€                           
 • Hemmottelevan ihana hoito kasvoille ja dekolteelle, puhdistus, kuorinta sekä laventeli-yrttinyyttihieronta + pään ja hartioiden hieronta - kesto n.45min - hinta 39€                                                    

HUOM! Kehon hieronnassa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin.

Lämpöisten yrttinyyttien historia alkaa jo 1300- 1700- luvulta, jolloin tuoksuvaa kuumapakkausta käytettiin sodasta palaavilla sotilailla lievittämään lihassärkyjä ja mustelmia

Miellyttävä lämpö, öljy sekä yrttien hoitavat aineet imeytyvät tehokkaasti ihon kautta koko kehoon. Ne vilkastuttavat verenkiertoa, lymfankiertoa ja aineenvaihduntaa, laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, rentouttaa lihaksia vieden pois jännityksen sekä arjen kiireen lempeästi niin kehosta kuin mielestä. 

Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat öljyn lämmöstä, lihasten tukokset aukeavat ja energiapisteet vapautuvat, uusi tuore elinvoima virtaa kehosi läpi.

Nyyttiä voi käyttää myös ravitsemaan ihoa ja parantamaan ja elvyttämään kuivan ja herkän ihon verenkiertoa. Iho vahvistuu, pehmenee ja tasoittuu kun kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta.

Yrttinyyttihieronnassa saat syvän rentoutuksen tunteen ja hoidon jälkeen tunnet itsesi energiseksi.

Keholle appelsiiniyrttinyytti:

Edistää lymfakiertoa, lievittää kipua, rentouttaa, puhdistaa ihoa, lievittää stressiä ja laukaisee jännitystiloja. Appelsiiniyrttinyytti sisältää appelsiinin mehusta ja kuoresta tehtyä öljyä joka kiinteyttää ihoa, mutta lievittää myös stressiä ja laukaisee jännitystä, mandariinin eteeristä öljyä joka rentouttaa ja lievittää stressin aiheuttamaa levottomuutta. Zedoaria eli keralankurkumaa ja maustekurkumaa jotka vahvistavat vastustuskykyä, lisäävät energiaa, niillä on myös antiseptiset ja tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet, jotka nopeuttavat mustelmien, nivelkipujen ja lihaskipujen paranemista. Inkivääriä joka vilkastuttaa verenkiertoa sekä rauhoittaa nivel- ja jänneperäisiä tulehduksia. Sitrushedelmä Tangerine puhdistaa ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hernekasvin lehti Tamarind, ryppylimetti ja sitruunan lehti toimivat kuorivina yrtteinä, kristallihile pitää yrttimassan ilmavana.

Kasvoille laventeli-yrttinyytti:

Rentouttaa, lievittää unettomuutta, stressiä ja ahdistusta, PMS-oireita, migreenin oireita, päänsärkyjä ja korkeaa verenpainetta. Aktivoi aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Ehkäisee tulehduksia ja tappaa bakteereita. Rauhoittaa myös sydämentykytyksiä ja lievittää kipuja. 

 

Hieronta toimii parhaiten sarjana, mutta jo yksikin kerta on ihana, rentouttava ja mieleenjäävä kokemus.

Säännöllisen keholle tehdyn yrttinyyttihieronnan vaikutuksia:

 • Rentouttaa ja rauhoittaa
 • Poistaa stressiä, ahdistuneisuutta ja väsymystä
 • Poistaa lihasjännityksiä ja -jäykkyyttä
 • Parantaa verenkiertoa ja lymfankiertoa
 • Puhdistaa elimistöä kuona-aineista, aineenvaihdunta lisääntyy
 • Lievittää erilaisia kipuja, sopii hyvin kroonisista kivuista kärsiville
 • Voi lievittää migreenin oireita
 • Sopii hyvin fibromyalgiaa sairastaville
 • Voi lievittää nivelongelmia ja -tulehduksia 

Hoito ei sovi: raskaana oleville tai vaikeissa sairauksissa kuten syöpä, sydänsairaudet:tahdistin/vaikeat rytmihäiriöt, erittäin vaikea diabetes (jos on vaikea diabetes, voi alaraajoissa tunto olla vähissä), flunssa, suonikohjut (ei suositella hoitoa jalkoihin, puolihoidon voi ottaa), alkoholin vaikutuksen tai alkoholin käytön jälkiseuraamusten alaisena ei hoideta.

 

Sydän AROMAHIERONTA

Aromahieronta on upea, syvärentouttava, hoitava ja hemmotteleva koko kehon hieronta eteeristen öljyjen kanssa. Se vaikuttaa niin kehon kuntoon kuin mielialaankin, hoito on ennaltaehkäisevä hyvän olon tuoja. Hierontaliikkeet on suunniteltu niin, että ne vaikuttavat myös lymfakiertoon. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Aromaterapialla on saatu erittäin hyviä tuloksia myös stressin hoidossa.

Hoidon alussa valitaan asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänen tarpeisiinsa sopivat eteeriset öljyt. 

 • kesto noin 1½ tuntia + haastattelu n. 10min - hinta 65€

HUOM! Hoidossa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin.

Hoidossa asiakas on ensin vatsallaan hoitovuoteella, jossa hierotaan lymfakierron suuntaisin ottein koko keho lämpöisten öljyjen kanssa. Asiakas kääntyy selälleenhieronta tehdään vatsapuolelle kehoa, myös kasvot käsitellään. Hellästi ja rauhallisesti, meditoivan musiikin soidessa ja kynttilöiden palaessa. 

Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia haihtuvia, tuoksuvia öljyjä, jotka saadaan erotettua kasvista höyrytislaamalla, puristamalla tai orgaanisilla liuottimilla. Ne vaikuttavat ihmiseen kokonaisvaltaisesti joko ihon, hajuaistin tai hengityksen kautta. 

Öljyjen kemiallisesta koostumuksesta riippuen niillä on erilaisia, jopa satoja, eri tehoaineita. Ne voivat olla rentouttavia, rauhoittavia, virkistäviä, energiaa antavia, väsymystä poistavia, selluliittia poistavia, antiseptisia, viilentäviä, lämmittäviä, limaa irrottavia, pms-oireita rauhoittavia, seksuaalista halua nostattavia jne.

Hoito toimii parhaiten sarjana, mutta jo yksikin kerta on ihana, rentouttava ja mieleenjäävä kokemus.

Säännöllisen hoidon erilaisia vaikutuksia, riippuen öljyjen koostumuksesta:

 • Rentouttaa ja rauhoittaa
 • Poistaa henkistä väsymistä ja masennusta
 • Poistaa stressiä ja unettomuutta
 • Virkistää ja piristää
 • Tuo tasapainoa elämään
 • Poistaa jännityksiä ja jumeja koko kehon alueelta
 • Helpottaa lihassärkyjä ja erilaisia kiputiloja ja särkyjä
 • Helpottaa jännityspäänsärkyä, migreeniä ja päänsärkyjä
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lymfakiertoa ja verenkiertoa
 • Poistaa selluliittia ja turvotusta
 • Helpottaa ruoansulatusongelmia
 • Apua hormonaalisin ongelmiin, esim. vaihdevuodet 

Hoito ei sovi: raskaana oleville, eikä imetysaikana, alle kaksivuotiaille lapsille, homeopaattisia lääkkeitä, kortisonia tai verenohennuslääkkeitä käyttävillesyöpäsairaille, sydänsairaille, akuuttiin tulehdukseen, niin kovaan kipuun joka ei kärsi kosketusta, kuumeiselle, epileptikolle eikä myöskään hoitoon oteta alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai sen kovista jälkiseuraamuksista kärsiviä. 

 

Sydän "HEMMOTTELUN HETKI" - RENTOUTTAVA SUKLAAHOITO, -HIERONTA

Mieltä sekä kehoa rentouttava ja stressiä poistava lämmin suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille ja on nautinnollinen kokemus. Poistaa makeanhimoa! Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja kaakaon antioksidantin ansiosta myös suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Lisää onnellisuushormoonien serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa. Antaa iholle pehmeän tunteen ja suklaan huumaava tuoksu kestää iholla pitkään.

 • Kasvo- ja dekolteehoito/-hieronta - kesto n. 1 tunti - hinta 45€
 • Ylävartalo ja kasvotkesto n. 2 tuntia - hinta 90€ 

HUOM! Hoidossa keholle voi jäädä hiukan suklaata, joten suosittelen laittamaan päälle tummat, rennot, löysät vaatteet jotka eivät suklaasta tai öljyistä mene pilalle

Tässä erittäin nautinnollisessa hemmotteluhoidossa kasvot puhdistetaan ja kuoritaan Frantsilan ruususarjan tuotteilla, koko keho hierotaan hellästi, lämpöisen öljyn kanssa. Sitten levitetään lämmin, sulatettu raakasuklaa. Hellä hieronta ja suklaan huumaava tuoksu takaavat upean rentoutus hetken. Lopuksi suklaa poistetaan iholta ja sivellään vielä suklaavoide kruunaamaan hoito. 

Hoito ei sovi henkilöille joilla paha pähkinäallergia. 

Hoidon vaikutuksia:

 • Rentouttaa
 • Poistaa stressiä 
 • Tehostaa aineenvaihduntaa
 • Poistaa makeanhimoa
 • Hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti, tehokkaasti kosteuttaen ja pehmentäen
 • Onnellisuushormoonien tuotanto lisääntyy  

 

Sydän  VYÖHYKETERAPIA - jalkapohjiin

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa painellaan ja hierotaan kehon refleksi- eli heijastealueita jaloista. Sieltä löytyvät koko elimistön heijasteet. Voimakas hoitava vaikutus esim. kiputiloihin, päänsärkyyn, migreeniin jne. Jotkut ovat saaneet apua myös lapsettomuuden tukihoitoina, synnytyksen helpottamisessa ja käynnistyksessä sekä vaihdevuosivaivoihin ja kuukautiskipuihin, koska hoidolla on hormonaalisia vaikutuksia. 

 • kesto n.1h - hinta 45€

Hoidon aluksi tehdään alkuhaastattelu jossa kartoitetaan asiakkaan ongelmakohdat. Asiakas on hoidon ajan omissa vaatteissaan, mielellään rennot ja kiristämättömät vaatteet.

Hoidossa asiakkaalle laitetaan aluksi lämmin jalkakylpy jonka aikana hierotaan hartioita, sekä päätä ja korvia. Sen jälkeen hän asettuu hoitosängylle selälleen, rennosti pää tyynyllä ja lämpimästi peiteltynä. Siinä asiakkaan levätessä, jalkojen hieronta jonka jälkeen painellaan jalkapohjien ja jalan päälliosan heijasteet sekä akupisteet.

Vyöhyketerapia on tunnettu Kiinassa ja Intiassa jo 5000 vuotta sitten. Euroopasta löytyy hoitomuodosta kirjallisuutta 1500-luvulta alkaen. 

Vyöhyketerapiassa käsitellään painamalla ja hieromalla ns. vyöhyke- eli heijastealueita. Jalkapohjissa on suuri määrä ääreishermoston hermopäätteitä ja niitä sijoittuu paljon juuri vyöhykkeiden alueelle. Vyöhykkeiden käsittely aiheuttaa ärsykkeen, joka kulkeutuu hermoratoja pitkin ensin keskushermostoon ja sieltä vegetatiiviseen eli tahdosta riippumattomaan hermostoon ja edelleen sieltä kohde elimeensä. Käsittely aktivoi hoidettavaa elintä palautumaan mahdollisimman normaaliin toimintaan. Vyöhykkeiden käsittelyn jälkeiset puhdistumisreaktiot saattavat aiheuttaa joskus ohimeneviä sivuoireita, joiden jälkeen olo kuitenkin tuntuu oikein virkistyneeltä ja tasapainoiselta

Vyöhyketerapiaa suositellaan otettavaksi vähintään 3., mieluummin 5. kerran sarjana, viikon välein. Silloin siitä saa parhaan hyödyn! Jatkossa tarpeen mukaan. 

Säännöllisen vyöhyketerapian vaikutukset:

 • Vilkastuttaa kehon vitaalienergian (Qi, Prana) kulkua
 • Avaa energiatukoksia ja siten ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja
 • Apua erittäin moniin erilaisiin fyysisiin vaivoihin esim.selkäkivut, issiasvaivat jne.
 • Apua hormonaalisiin ongelmiin:
 • *vaihdevuosivaivat
 • *kuukautisvaivat
 • *lapsettomuushoitojen tukimuotona
 • *raskaudenajan turvotukset ja vaivat
 • *synnytyksen käynnistävänä käsittelynä (yleensä 1-2 krt riittää)
 • Auttaa ruoansulatushäiröissä
 • Nostaa tai alentaa verenpainetta
 • Yökastelu tai inkotenssivaivat
 • Lisää aineenvaihduntaa
 • Vilkastuttaa lymfankiertoa ja verenkiertoa poistaen siten tehokkaasti kuona-aineita ja nesteitä kehosta 
 • Poistaa stressiä ja jännitystä
 • Auttaa väsymyksen ja uupumuksen hoidossa 
 • Piristää, virkistää sekä tasapainoittaa

 

Sydän AYURVEDINEN PÄÄ- JA KASVOHOITO        

Erittäin rentouttava ja hoitava selkä-hartia-niska hieronta istuen, asiakas siirtyy hoitosängylle jossa jalkaterien sekä käsien hoito ja pää- ja kasvohieronta marmapisteittäin  

 • kesto n.1½ tuntia - hinta 45€                                                               

HUOM! Hoidossa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin. 

Tässä upeassa intialaisessa hoidossa käytetään luonnonmukaisia, lämmitettyjä öljyjä, joilla hierotaan ensin selkää, niska- ja hartiaseutua, päätä ja kasvoja, hoidettavan istuessa, samalla jalat saavat lämpimän yrttikylvyn. Seuraavaksi hoidettava siirtyy makuulle, hyvin peiteltynä, tarvittaessa lämpöpakkaukset käsiin ja jalkoihin. Siinä hierotaan jalkaterät, hoidetaan kädet sekä kasvojen ja päänalueen marmapisteet käsitellään lempeästi pyörivin liikkein hieroen. Tässä vaiheessa hoidettava yleensä vaipuu syvään rentoutumistilaan, monet jopa nukahtavat.

Ayurveda hoitoja suositellaan otettavan säännöllisesti, vähintään 5 kerran sarjan, kahden viikon välein otettuna, siitä saa parhaan hyödyn! Jatkossa tarpeen mukaan.

Ennen hoitoa tehdään haastattelu ja selvitetään mikä kehotyyppi olet, Vata, Pitta vain Kapha ja valitaan hoitoöljy sen mukaan.

Intialainen perinnelääketiede Ayurveda pohjautuu jo tuhansia vuosia harjoitettuihin tietoihin ja taitoihin. Ayurvedaa harjoitetaan ja kehitetään nykyään paitsi Intiassa, myös ympäri maailman. Ayurvedaa kutsutaankin "lääketieteen äidiksi".

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito menee hyvin syvälle, muihin perinteisiin hoitoihin nähden. Ihmisen kehossa on yhteensä 107 tärkeää marmapistettä, joista 37 sijaitsee pään alueella, korvassa lisäksi 147. Jopa 80% kehon kiputiloista voidaan laukaista pää- ja kasvohoidolla. 

Marmapisteet ovat herkkiä energiapisteitä kehossa. Niissä sijaitsevat elämän voimat. Marmat vastaavat akupisteitä. 

Säännöllisen pää- ja kasvohoidon vaikutukset:

 • Avaa pään alueen lukkiutumia
 • Poistaa lihasjännityksiä
 • Poistaa stressiä koko kehosta
 • Helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä
 • Rauhoittaa mieltä ja yliaktiivista ajatustoimintaa
 • Lisää mielen selkeyttä, rauhoittaa mieltä ja auttaa keskittymisessä
 • Stimuloi hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa
 • Rentouttaa ja rauhoittaa silmien seudun lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentää silmien väsymistä
 • Parantaa näkökykyä, kuuloa ja tuoksujen havaitsemista
 • Elvyttää päänahan huokosten toimintaa ja edistää hiustenkasvua  
 • Saa apua myös unettomuuteen, stressiin, uupumukseen, masennukseen, levottomuuteen, ahdistukseen, toipumiseen jne.                                                       

Ayurvedahoito ei sovi: raskaana olevalle, syöpäsairaille, sydänsairaille, korkeasta verenpaineesta kärsiville, akuuttiin tulehdukseen, niin kovaan kipuun joka ei kärsi kosketusta, kuumeiselle, epileptikolle eikä myöskään hoitoon oteta alkoholin vaikutuksen alaisena tai sen kovista jälkiseuraamuksista kärsiviä. 

 

Sydän KUUMAKIVIHOITOJA

Hyvänolon hemmotteleva hierontahoito, koko vartalolle, lämpöisillä luonnonmuokkaamilla basaltti-kivillä, ihanien rentouttavien, eteeristen öljyjen kera sekä lopuksi vielä pää - ja kasvohieronta.

 • Kokonaisvaltainen koko kehon hoito/hieronta + pää- ja kasvohieronta - kesto 1½ tuntia - hinta 45€
 • Puolihoito (yläkroppa) + pää- ja kasvohieronta - kesto 1 tunti - hinta 30€ 
 • Selluliitti-kuumakivihoito jaloille ja pakaroille - kesto 1 tunti - hinta 45€
 • 5. kerran sarjahoito + kiinteyttävä vartalovoide - yht.5 tuntia/1tunti/hoito - hinta 199€ (erissä maksaen: 1.hoidon yhteydessä 59€ ja  3.-5. hoitokerta - 35€) 

HUOM! Hoidossa hiukset ja keho tulevat öljyiseksi, joten suosittelen laittamaan päälle rennot, löysät vaatteet, jotka helppo pukea hoidon jälkeenkin. 

Kiviterapian juuret juontavat usean tuhannen vuoden päähän itämaiseen lääketieteeseen. Kivillä on hoidettu sairauksia, pyritty ehkäisemään niitä ja ne ovat olleet myös osana alkuasukkaiden puhdistusrituaaleja. 

Kuumakivihieronnassa miellyttävän tuntuiset kivet lämmittävät lihaksia jopa kolmen sentin syvyyteen. Kivet varaavat lämmön itseensä ja luovuttavat sitä tasaisesti hoidon aikana.
Hieronta myös aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, mutta ennen kaikkea se syvärentouttaa ja antaa nautinnollisen hetken keholle ja mielelle.

Selluliittihieronta tehdään sekä käsin aktivoiden sekä juuri siihen tarkoitetuilla, lämmitetyillä basalttikivillä, jotka muotoiltu naisen vartalon kaarien mukaisesti. Hoidossa käytän Frantsilan hierontaöljyä ja eteerisiä öljyjä lämmitettynä, jotka poistavat yhdessä aktivoivan hieronnan kanssa, kehosta selluliitin tuomaa kosmeettista haittaa ja parantavat pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa. Selluliittihieronta alkaa tehokkaalla reisien kuivaharjauksella  joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista tehokkaasti! Hieronta tehdään jaloille sekä pakaroille ja lopuksi hierotaan vielä Frantsilan kiinteyttävä vartalovoide. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, hoito suositellaan otettavan säännöllisesti, noin viisi kertaa peräkkäin ja enintään viikon välein. Hoitojen välillä asiakas käyttää Frantsilan kiinteyttävää vartalovoidetta tehostamaan hoitoa.

Selluliitti-sarjahoito: 

5x reidet ja pakarat kesto 1h/hoitokerta - hinta 199€

Sarjahoidon ottajalle Frantsilan kiinteyttävä vartalovoide ilmaiseksi -

Kuumakivihoitoja suositellaan otettavan säännöllisesti, vähintään 4 kerran sarjana. Viikon välein otettuna saa parhaan hyödyn ja jatkossa kerran kuukaudessa.

Säännöllisen kuumakivihieronnan vaikutuksia: 

 • Poistaa erittäin tehokkaasti nesteitä kehosta
 • Lämpökäsittely tehostaa lymfaverenkiertoa sekä
 • Epäpuhtauksien poistumista elimistöstä
 • Edistää solujen aineenvaihduntaa 
 • Edistää ruoan sulatusta
 • Stressi hormoonit vähenevät
 • Apua päänsärkyyn
 • Selkeyttää aivotoimintaa
 • Vähentää ahdistusta
 • Rentouttaa lihasjännityksiä (esim. hartia- ja niska, selkä)
 • Apua univaikeuksiin
 • Rentouttaa mieltä ja kehoa
 • Venähdysten, murtumien ja urheiluvammojen jälkihoitoon

Vaikeat sairaudet sekä raskaus, ovat niitä jotka estävät hoidon ottamisen:
Esim. Syöpä, sydänsairaudet:tahdistin/vaikeat rytmihäiriöt, erittäin vaikea diabetes (jos on vaikea diabetes, voi alaraajoissa tunto olla vähissä), flunssa, suonikohjut (ei suositella hoitoa jalkoihin, puolihoidon voi ottaa), alkoholin vaikutuksen tai alkoholin käytön jälkiseuraamusten alaisena ei hoideta.

 

 SydänLUONNONMUKAINEN, UPEA RUUSUNEN-HOITO

Ihanan hemmotteleva, aidon ruusuinen ja lempeän tehokas hoito tehdään Frantsilan luonnonkosmetiikkatuotteilla sekä eteerisillä öljyillä jotka on valmistettu luomuraaka-aineista Frantsilan vankalla kokemuksella. Hoito rentouttaa niin syvälle, että voisit nukkua vaikka sata vuotta. Tunne siis itsesi Ruususeksi ja tule tähän ylelliseen hoitoon.

 • Kasvojen puhdistus, kuorinta ja yrttisavinaamio
 • Elvyttävä, rentouttava kasvojen ja decolte -alueen hieronta
 • Lempeä niska-hartiaseudun- sekä korvien ja päänhieronta, takaavat kokonaisvaltaisen nautinnon
 • Hoidon kruunaa käsien ja jalkojen kuorinta, käsien ja jalkojen hieronta eteeristen öljyjen kera, sekä rentouttavat lämpöpakkaukset 
 • kesto n.1½ tuntia - hinta 95€

 

Sydän HEMMOTTELEVA JALKAKYLPY & HIERONTA

 • Jaloille rentouttava suolakylpy jonka aikana hierotaan hellästi päänalue ja hartioita
 • Jalkojen kuorinta Frantsilan kuorintavoiteella
 • Hellä ja virkistävä hieronta (myös akupisteitä)
 • Kosteutus hoitavalla Frantsilan jalkavoiteella
 • Käsien hieronta Frantsilan käsivoiteella (myös aku-pisteitä)
 • kesto n.1tunti - hinta 35€ 

Upea lepohetki uupuneille jaloillesi, tuo rentouden tunteen koko kehoon!  

 

Sydän INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

 • Hellivä, rentouttava, pää-  käsi- ja niskahieronta ilman öljyjä
 • Poistaa stressiä, jumeja niskasta ja hartioista
 • Vapauttaa verenkiertoa hierottavalla seudulla
 • Lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy
 • Helpottaa jännityspäänsärkyä
 • Vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa 
 • Rentouttaa ja rauhoittaa silmien seudun lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentää silmien väsymistä
 • Helpottaa henkistä väsymistä
 • kesto n.40 min - hinta 20€

Intialaiseen päähierontaan voit istahtaa tuoliin, arkivaatteissa, vaikka kesken työpäivän. Siksi on hyvä hoitomuoto tilattavaksi myös työpaikoille! Tämä laajavaikutteinen ja yksinkertainen hoitomuoto on yksi toimiva ja helppo avain elämänlaadun parantamiseen ja myös työelämän hyvinvointiin. Kiireen valtaama aika tarvitsee pysähtymistä. Levollinen pysähtyminen johtaa virtaavaan luovuuden ja rentouden tilaan - ja lisää aivojen tuottavuutta. Samalla se lisää hyvinvointiamme ja voimistaa meitä.

Päähierontaa suositellaan otettavaksi säännöllisesti, varsinkin jos on pahoja jumeja, päänsärkyjä tai uupumusta. Hoito 4 kertaa, viikon välein, antaa parhaan tuloksen.

 

Sydän Tervetuloa rentouttavaan hyvinvointihoitoon! Sulje silmät ja nauti olostasi Sydän