Enkelikanavoinnit

Kanavoin enkeleiltä viestejä, joskus enkelikortteja tukena käyttäen. Kanavoinnissa saat ohjausta, mutta kanavointi ei ole ennustamista tai selvänäköä.

  • Tilaa kanavointisi: Ota yhteyttä
  • Kirjallisen kanavoinnin odotusaika 5 viikkoa
  • Vuosikanavoinnin odotusaika noin 8 viikkoa     

HUOM!

Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia kanavointivarauksia. Mutta voit tilata oman kanavointisi Valonlähteen koulutuksesta valmistuneilta Enkelikanavoijilta: Valmistuneet Enkelikanavoijat

 

Enkelit voivat auttaa sinua hyvin monissa asioissa ja he opastavat sinua mielellään oikeaan suuntaan. Enkeleiden viestit ovat aina rakkaudellisia ja kannustavia. Muistathan että sinulla on itselläsi oma vapaa tahto tehdä valintoja ja sinä itse luot oman tulevaisuutesi. Enkelit kulkevat kuitenkin aina vierelläsi rakastaen sinua pyyteettömästi ja voivat auttaa ja helpottaa elämääsi huomattavasti.

Muistathan että enkelikanavointi ei ole ennustusta vaan ohjausta oikealle polulle.

 

Enkelit eivät ole ennustajia, joten he eivät mielellään paljasta asioita tulevaisuuteesi liittyen tai tuo sinulle välttämättä suoria ratkaisuja kysymyksiisi, sillä onhan sinulla itselläsi avaimet tulevan luomiseen ja vastaukset kaikkeen löytyvät sisimmästäsi. Enkelit kannustavatkin sinua aina löytämään oman sisäisen voimasi, intuitiosi ja oivallukset sisältäsi, sillä vain tämä auttaa sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi.

 

Kun tilaat kanavoinnin, kerro samalla:

~ Koko nimesi (etunimet, sukunimi/-nimet)                                                        

~ Syntymäaikasi (esim.12.10.1968)                                                                        

~ Kerro hiukan elämäntarinaasi (parisuhde, työ, terveys jne)                      

~ Mikä on tärkein asia johon haluat ohjausta tällä hetkellä, ohjaan kysymykset rakkaille enkeleille

 

Sydän KIRJALLINEN KANAVOINTI - sähköpostitse 35€

Kirjallisessa tulkinnassa saat ohjausta johonkin mieltäsi askarruttavaan asiaan (esimerkiksi työasiat, ihmissuhteet, taloudellinen tilanne yms.) tai voit ottaa kanavoinnin ihan tähän hetkeen, jolloin välitän sinulle viestin joka sillä hetkellä sinulle halutaan kertoa. Maksu etukäteen. 

Tässä tulkinnassa voidaan käsitellä enintään noin 1-2 aihealuetta, sillä enkeleillä on yleensä tapana selittää asioita hyvin laajasti.

Sydän VUOSIKANAVOINTI - sähköpostiin 70€ - postitse 80€

Vain kirjallisena! 12 kuukaudelle oma ohjaava enkelitulkinta. Kiva antaa vaikka lahjaksi! Maksu etukäteen

Sydän HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN JA KANAVOINTI - 50€ /30min  (jos asiakkaan kotona + matkakulut)

Henkilökohtaisessa tapaamisessa sinulla on mahdollisuus saada viestejä suoraan enkeleiltäsi minun kauttani. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika. Maksu käteisellä 

 

Sydän:lla Elina