Enkelikanavoinnit

 

HUOM!

 

Tällä hetkellä en pysty ottamaan kuin vuosikanavointivarauksia. Mutta voit tilata oman sen hetkisen kanavointisi Valonlähteen koulutuksesta valmistuneilta Enkelikanavoijilta: Valmistuneet Enkelikanavoijat

 

 

Kanavoin enkeleiltä viestejä, joskus enkelikortteja tukena käyttäen. Kanavoinnissa saat ohjausta, mutta kanavointi ei ole ennustamista tai selvänäköä.

  • Tilaa kanavointisi: Ota yhteyttä
  • Vuosikanavoinnin odotusaika noin 8 viikkoa    

 

Enkelit voivat auttaa sinua hyvin monissa asioissa ja he opastavat sinua mielellään oikeaan suuntaan. Enkeleiden viestit ovat aina rakkaudellisia ja kannustavia. Muistathan että sinulla on itselläsi oma vapaa tahto tehdä valintoja ja sinä itse luot oman tulevaisuutesi. Enkelit kulkevat kuitenkin aina vierelläsi rakastaen sinua pyyteettömästi ja voivat auttaa ja helpottaa elämääsi huomattavasti.

Muistathan että enkelikanavointi ei ole ennustusta vaan ohjausta oikealle polulle.

 

Enkelit eivät ole ennustajia, joten he eivät mielellään paljasta asioita tulevaisuuteesi liittyen tai tuo sinulle välttämättä suoria ratkaisuja kysymyksiisi, sillä onhan sinulla itselläsi avaimet tulevan luomiseen ja vastaukset kaikkeen löytyvät sisimmästäsi. Enkelit kannustavatkin sinua aina löytämään oman sisäisen voimasi, intuitiosi ja oivallukset sisältäsi, sillä vain tämä auttaa sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi.

 

Kun tilaat kanavoinnin, kerro samalla:

~ Koko nimesi (etunimet, sukunimi/-nimet)                                                        

~ Syntymäaikasi (esim.12.10.1968)                                                                       

~ Kerro hiukan elämäntarinaasi (parisuhde, työ, terveys jne)                      

 

Sydän VUOSIKANAVOINTI - sähköpostiin 95€ - postitse 105€

Vain kirjallisena! 12 kuukaudelle oma ohjaava enkelitulkinta. Kiva antaa vaikka lahjaksi! Maksu etukäteen

 

 

Sydän:lla Elina