Minä

 

Olen Elina Väinä, vuonna -59 syntynyt äiti, mummi ja vaimo. Asun Hämeenkyrössä. Omia lapsia on viisi, kolme tyttöä ja kaksi poikaa. He ovat jo aikuisia, eivätkä asu enää kotona. Lapsenlapsia on kuusi, 3 tyttöä ja 3 poikaa, yksi tytöistä asuu meidän luonamme, synt. 2004, hän muutti meille 1 vuotiaana. Perheeseemme tuli myös neljä "bonus-lastenlasta", tyttären avioliiton myötä, joten nyt lapsenlapsia on 10. Lisäksi tietenkin ihana, rakas aviomies joka on käynyt kanssani läpi tuulet ja tuiskut, pysynyt rinnalla ja auttanut. Kaikesta siitä, että olen nyt tässä, kiitän ennenkaikkea omaa perhettäni valtavasta tuesta ja pelastavia, rakkaita enkeleitä. 

 

             ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 

Olen tehnyt koko ikäni kaikenlaisia kaupallisen alan töitä, viimeksi olin yrittäjänä, oma naistenvaateliike. Se ei menestynyt ja jouduin lopettamaan sen 2010. Tein yhden naisen yrityksessä päivät töitä liikkeessä ja yöt verkkokaupan hoitamista, 24/7. Muutama vuosi ennenkuin kuin lopetus tuli, aloin uupua, valvoin yöt ja kuljin robottina päivät. Sairastelin jatkuvasti, kuumeilua ja lihaskipuja jne. Unohtelin asioita, en jaksanut keskittyä mihinkään ja yritin nukkua aina kun mahdollista, kotitöitä en jaksanut, en vaikka kuinka yritin. Söin isot määrät särkylääkkeitä kipuihin, aina vain vahvempaa. Iltaisin tuli mukaan siiderit lääkkeiden kanssa, sellainen piti aina saada, kuvittelin että se rentouttaa, päinvastoin. Hymyilin silti ulospäin. Oikeastaan olisi pitänyt lopettaa liike jo aiemmin, mutta sinnikkäästi jatkoin ihmisten, lähinnä isän miellyttämistä, en ajatellut lainkaan itseäni, odotin varmaan että hän joskus olisi sanonut rakastavansa minua, mutta niinhän ei käynyt koskaan. Lapsuus oli vaikea, olin kiltti ja ujo tyttö ja aina silti isän hampaissa, kaikki tein väärin, olin huono ja en osannut mitään. Se johti siihen että koko aikuisiän olin miellyttäjä ja suorittaja, raskas avioero, tyttäreni huumeongelmat ja siihen lisäksi vielä maksuvaikeudet liikkeen takia sekä vuosien unelmani romahdus, en enää jaksanut. Jälkeenpäin kun ajattelen, isäni kuoli samana vuonna kun sairastuin vakavaan masennukseen, terapeuttini sanoi että silloin annoin itseni vihdoin sairastua, aiemmin en uskaltanut, ja näinhän se varmaan onkin. Kävin ihan pohjamutien kautta elämän ahdingon. Sitä en toivo kenellekkään!

Enkelit ovat olleet elämässäni oikeastaan aina, olivat tukena ja turvana jo nuorempana, mutta nyt he tulivat vahvemmin, pelastajiksi, sekä sen myötä henkinen polku. Kun olin jossain sairauteni vaiheessa itsetuhon partaalla, näin enkelin ja sain häneltä viestin että ei ole vielä aikani, vaan minulla on vielä paljon töitä jäljellä maanpäällä. Se jotenkin herätti ja aloin miettiä mitä oikeasti haluan. Elämäni muuttui kokonaan, "uusi elämäni" alkoi enkeleiden energian myötä, jota sain suoraan enkeleiltä ja sillä hoitelin ensin itseäni. Kävin sitten ihan ensiksi kundalinireikikurssin, olen Kundalinireiki Master, Karuna Ki reiki Master, Reiki Master, Eläinten reikihoitaja, Kristallihoitaja, Shamanistinen parantaja ja Regressioterapeutti. Myöhemmin, kurssit käytyäni aloin hoitamaan itseäni reikillä ja huomasin kuinka energiat auttoivat, mieleni piristyi ja siksi aloin käydä muitakin kursseja, otin erilaisten reikien vihkimyksiä. Sydämessäni oli valtava palo siitä että haluaisin tehdä töitä enkeleideni kanssa, muiden ihmisten auttamiseksi, olinhan itse saanut heiltä jo paljon, mutta jokin jarrutti asiaa omassa mielessäni. Pelkäsin kertoa julkisesti enkeleistäni. Juttelin usein asiasta enkeleideni kanssa ja lopulta, kun aika oli oikea, sain heiltä viestiä että pitäisi vaan olla rohkea ja aloittaa hoidot myös muille ja siitä se lähti. Tulin ulos "kaapista" ja kerroin heti avoimesti miten elämäni on muuttunut. Osa ystävistä alkoi karttelemaan, mutta sitten tuli myös uusia, samanhenkisiä tilalle.

Olen niin onnellinen kun olen huomannut voivani auttaa monia, ehkä masennusta sairastavia tai kipujen kanssa kärsiviä, uupuneita tms. Se on kutsumukseni ja elän nyt elämäni parasta aikaa. Enkelitulkitsija kurssilla opiskelin keväällä 2014, sekä kävin lyhyen enkelihoito-energia kurssin, jotta sain vahvistuksen siitä että yhteyteni taivaallisiin auttajiin on puhdasta ja rakkaudellista.

Lisäksi kävin Kuumakivihoitokurssin, Intialaisen päähieronnan, Luonnonmukaisen kasvo- käsi ja jalkahoidon kurssin, Ayurvedisen pää- ja kasvohoidon kurssin ja Suklaavartalohoito kurssin sekä Vyöhyketerapian ja Aromahieronnan perusopinnot. Parhaillaan menossa Horstmann tekniikan opinnot, peruskurssin jo selvitin . Nälkä kasvaa syödessä sanotaan, minulle on käynyt niin, kun rakastuin hoitamiseen. 

Valmistuin joulukuussa 2016 Diana Cooper foundation-enkeliopettajaksi.

Teen hoitojani rakkaudella, rauhassa ja asiakasta kuunnellen. Intuitioni on vahvistunut ja lähihoidossa tunnenkin asiakkaan kipupisteet ja joskus myös erittäin ahdistuneen olotilan. Moni tulee hoitoon rauhoittuakseen ja koska itse olen ollut oravanpyörässä joskus aiemmin, tiedän mitä se on. Varaan jokaiselle asiakkaalle joustavan ajan jotta jää aikaa myös keskusteluun, eikä seuraava jo odota oven takana. Jätän myös hoitojen väliin itselleni aikaa hiljentyä ja meditoida. Itsestäänkin täytyy pitää huolta. Kun oppii rakastamaan itseään, oppii rakastamaan ja ymmärtämään myös muita. 

Haluan imeä itseeni kaikkea uutta tältä saralta, enkelit ovat auttaneet minua koko ajan eteenpäin. Tein aluksi kotiini hoitotilan, mutta hoitojen lisäännyttyä vuokrasimme yhdessä ystäväni kanssa Kyröskoskelta kauniin tilan johon minä siirsin hoitolani ja ystäväni laittoi sisustus-lahjatavaraliikkeen, jonka hän on nyt sittemmin sulkenut ja tila tuli kokonaan minun käyttööni. Tila oli minulle yksin aivan liian suuri, ja taas sain apua taivaallisilta auttajilta. Muutamana iltana rukoilin enkeleiltä apua, löytämään uuden pienemmän tilan. Montaa päivää ei kulunut kun se sitten ilmestyikin eteeni ihan odottamatta, sain kuulla vuokratilasta, soitin vuokraajalle ja samantien asia sovittiin. Lisäksi tilassa on ollut aiemmin hoitola, tila oli niin kaunis ja hyvässä kunnossa että toin vaan tavarani sisälle ja aloitin hoidot. Kiitos tästäkin enkeleille! 

Ohjaan  tilauksesta ryhmille Meditaatioiltoja, Enkeliterapia-iltoja, Äänimaljarentoutus-iltoja sekä Rentouttavia iltoja asiakkaan järjestämässä tilassa. Voimaannuttavia ja rentouttavia iltoja kaikille. 

Hoitola Valonlähteen valikoimaan kuuluu hoitojen lisäksi henkiset kurssit sekä koulutukset sekä enkeli- ja hiljaisuuden meditaatioretriitit ja Intialaisen päähieronnan koulutus. 

Juttelen enkeleilleni koko ajan, joka aamu meditoin ja otan yhteyden suojelusenkeliini, arkkienkeleihin ja oppaisiini. Kuuntelen enkeleiden viestejä ja ohjausta. Illalla meditoidessa pyydän Enkeliviestit sivulle aina jotain viestin aihetta joka sopisi siihen hetkeen mahdollisimman monelle. Suunnitteilla on myös kirja näistä viesteistä, sitten kun sen aika on.

Rakastan myös runoja, luen paljon ja itsekin kirjoitan niitä. Kuljen luonnossa, kerään voimia metsän hiljaisuudesta ja energiaa puista. Valokuvailen myös jonkin verran, joskus välillä tulee rakkaita enkeleitänikin kuviin. Kirjoitan blogia, kirjoittaminen on terapeuttista ja juuri siksi sen ensin aloitinkin 1.2.13, mutta nyt se on muuttunut iloisemmaksi ja paisunut isommaksi. Enää ei ole itsellä niin paha olo kuin aloittaessa, paljon voi nykyään jo kirjoitella kauniista, onnellisista päivistä. Sydämen täyttää rauha, valo ja rakkaus.

Enkeleiden siunausta sinulle!

Elina 

 

Koulutukseni:

Diana Cooper foundation - enkeliopettaja

Enkelihoitaja

Enkelikanavoija

Regressioterapeutti

Reikimaster 

Kristallihoitaja

Luontaishoitaja

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤