Meditaatiokurssi Valonlähteessä

SydänNamaste

10 viikkoa kestävä meditaatiokurssi hoitola Valonlähteessä, 8.6 - 17.8.17.

- Mukaan mahtuu 10 henkilöä

- Kurssi alkaa torstaina 8.6.17 klo 18.

- Kurssipäivät ovat kerran viikossa, aina torstaisin (poikkeus 6.7.17 jolloin olen matkalla)

- Kurssin kesto klo 18 - 20.30 (poikkeus to 29.6.17 klo 18.30 - 21)

 

Monen vuoden hiljentymis-meditaatio kokemuksella olen koonnut kurssin joka sopii sekä aloittelijoille, mitään kokemusta meditoinnista ei tarvitse olla, että jo meditaatiota harrastaneille jotka haluavat uutta tietoa erilaisista tekniikoista. Kurssin kesto on 10 viikkoa. 

Aloitamme aivan alkeista, siitä miten istutaan tai ollaan pitkällään, rentoudutaan ja hiljennytään, hiljennetään ajatukset. Kerron myös siitä mitä meditaatio on, mitkä on sen hyödyt, miten saada meditaatio osaksi omaa elämää, eri aisteihin keskittyminen meditaation aikana, sisäisen tietämyksen kasvattaminen meditaation avulla, intuition voimistaminen jne.

Lähikurssilla, ryhmässä meditointi on erilaista kuin yksin kotona. Ryhmän jäsenet kannattelevat energeettisesti toisiaan: jos jonkun meditaatio sujuu erityisen keskittyneesti, vaikuttaa se muidenkin kokemukseen. Ryhmässä keskittyminen on helpompaa. Meditaation voima pysyy yllä ja kertautuu ryhmässä 

 

Meditaatio on sana, jonka jokainen ymmärtää hieman eri tavoin ja jokainen tekee hieman eri lailla. Siksi haluan nyt kertoa juuri sinulle erilaisista meditointi tekniikoista tällä kurssilla, voit sitten valita sen omasi, sen joka sinua resonoi ja tuntuu juuri sinun tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi sopivalta. Tai voit tehdä vaikka kaikkia eri vaihtoehtoja vuorotellen!

Meditaatio vähentää stressiä, kivun tunnetta, ahdistuneisuutta, masennusta, edistää painonhallintaa, vähentää päänsärkyä ja migreeniä, vähentää astman oireita, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja ylipäänsä lisää elämän laatua.

Meditointi yksinkertaisesti tekee elämästä onnellisempaa ja helpottaa ”oman paikkansa löytämistä”. Se auttaa päästämään irti alitajuisista tavoista ja tuntemaan sisäistä rauhaa ja tekee näin maailmasta paremman paikan elää – ei mikään vähäinen juttu siis.

Meditaation ideana on hiljentää mielen liikehdintää – ei pysäyttää sitä, vaan ohjata se rentoutuneeseen tilaan. Tätä prosessia voi helpottaa erilaisilla meditaatiotekniikoilla.

 

Aluksi ohjatut meditaatiot eli visualisoinnit ovat hyvinkin helppoja. Aina ensin tehdään koko kehon ohjattu rentoutus ja sitten siirrytään mielikuvamatkalle. Mennään erilaisiin paikkoihin luonnossa tai korkeisiin värähtelytaajuuksiin, käyttämään eri aisteja. Tätä kautta vahvistetaan sisäistä tietämystä ja herkistytään sille. Meditaatioiden aiheet ja pituudet vaihtelevat.

Esimerkkejä aiheista joita opettelemme:

Ohjattuja mielikuvamatkoja                                                                                

Hengitys meditaatio                                                                                                

Mantra meditaatio                                                                                                   

Puhdistava meditaatio                                                                                          

Chakra meditaatio                                                                                                    

Jooga Nidra lyhyt (ei joogaliikkeitä, vain meditointi)                                             

Äänimeditaatio (maljoilla ja rummulla)    

Kävely meditaatio


 

Harjoittelemme aluksi siis alkeita ja sen jälkeen erilaisia meditointitapoja, saat harjoitellun meditaation myös itsellesi; linkkinä youtubeen, joten voit harjoitella sitä vielä myöhemminkin itseksesi.

Kurssin hinta 200€ 

- ilmoittauminen 1.6.17 mennessä Ota yhteyttä 

- kerro: nimesi, puh.numerosi ja sähköpostiosoitteesi

- saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoa ja maksuohjeet

- maksu: 50€ ilmoittautuessa pankkitilille, loput käteisellä erissä, kurssi-iltoina

1.erä - 50€ - 29.6.17

2.erä - 50€ - 20.7.17

3.erä - 50€ - 10.8.17

- jos et pysty joka kerralla osallistumaan, lähetän kyseisen illan tiedot sinulle sähköpostitse

 

Tervetuloa meditoimaan!

 

Rakkaudella

Elina