Yhteys omaan Enkeliin

 

Oman Enkelisi viestit ovat sinulle, joka haluat oppia saamaan yhteyden omaan Enkeliisi. Ne ovat matkaopas henkisellä tielläsi. Enkeliviestit auttavat sinua saavuttamaan ja ylläpitämään omaa enkeliyhteyttäsi Oman Enkelisi kanssa.  

Viestejä on 21, sillä se on aika, mikä henkiseen uudistumiseen vähintään kuluu. Enkelit ovat vahvasti kanssasi 21 päivän ajan, neuvoen ja ohjaten sinua arkielämässäsi.

 

 

Käy lukemassa yksi viesti joka päivä ja paina se sydämeesi. Lue ja sano mielessäsi tai ääneen kortissa oleva voimalause useamman kerran päivän mittaan. Anna voimalauseiden vaikuttaa mieleesi ja koko olemukseesi puhdistaen ja voimistaen.

Viimeiseksi illalla kiitä enkeliäsi kuluneesta päivästä ja sen opetuksista.

22.päivän aamuna lue vielä kaikki viestit ja huomaat, miten ne ohjasivat sinua kuluneina 21 päivänä. Voit myös huomata, kuinka ne muuttivat ajattelutapaasi ja vahvistivat yhteyttä omaan enkeliisi.

Tämän jälkeen voit tehdä vielä uuden henkisen 21 päivän matkan enkelisi kanssa, silloin kun siihen tunnet tarvetta. Viestit odottavat täällä sivustollani lukijaansa.

Täältä voit halutessasi tilata omat korttisi:                                                                                                                                               'Oman enkelisi viestikortit': Tarja Miettinen, www.ikira.fi 

❤1.) Oma Enkelisi haluaa sanoa sinulle:

Minä olen aina sinun kanssasi, sinun vierelläsi, vaikka et ehkä minua huomaakaan. Minä olin vierelläsi kun synnyit. Minä vaellan vierelläsi koko elämäsi ajan. Ja minä olen vierelläsi, kun on aika lähteä. Minä olen sinun ainainen kumppanisi, ikuinen ystäväsi.

Jos haluat tuntea minut paremmin, pyydä minut luoksesi ja hiljenny kuuntelemaan minua ja sitä, mitä minä haluaisin kertoa sinulle.

Voimalause: Tiedän, että en ole koskaan yksin. Oma enkelini on aina vierelläni.

 

 ❤2.) Voi olla, että sinä et heti tunne ja aisti minun, Oman Enkelisi, läsnäoloa kutsuessasi minua ensimmäisiä kertoja. Olen kyllä luonasi, mutta voi mennä aikaa, ennen kuin opit sen tavan, jolla itse tunnistat minut.

Ole kuitenkin kärsivällinen ja luota, että löydät kyllä oman tapasi huomata läsnäoloni. Katsopa ympärillesi. Voi olla, että huomaat sinulle jättämäni pienen merkin läsnäolostani, vaikkapa pienen höyhenen.

Voimalause: Höyhenen kosketus, perhosen lento - olisiko se merkki enkeleiltäni?

 

3.) Mitä useammin pidät yhteyttä minuun, Omaan Enkeliisi, kutsut minut elämääsi ja pyydät apuani, sitä vahvemmaksi myös yhteytemme muodostuu. Minä enkelisi, olen täällä vain auttaakseni sinua, mutta en voi tehdä sitä, ellet itse pyydä apuani.

Aivan samoin kuin sinä et voi puuttua aikuisten ystäviesi asioihin, en minäkään voi, enkä saa toimia sinun puolestasi tai vastoin sinun tahtoasi, ellei se nimenomaan ole Maailmankaikkeuden lakien mukaista.

Voimalause: Aina kun tarvitsen apua, voin kutsua Omaa Enkeliäni avukseni.

 

❤4.) Päivittäinen hiljentyminen minun, Oman Enkelisi, kanssa auttaa sinua henkisellä polullasi eteenpäin enemmän kuin arvaatkaan. Sinun ei suinkaan tarvitse hiljentyessäsi olla vain hiljaa paikallasi, vaan voit vaikkapa kävellä luonnossa.

Pidä mielesi avoimena ja vastaanottavaisena kutsuessasi minua, niin huomaat, kuinka mielesi virkistyy ja puhdistuu. Silloin sinun on mahdollista kokea Olemassaolon Pyhyys.

Voimalause: Jokainen elämäni hetki on pyhä

 

5.) Vaikka todennäköisesti aistit minut, Oman Enkelisi, varsinkin alussa selvimmin ollessasi hiljaa paikallasi, niin muista, että olen kanssasi koko ajan.

Minä olen kanssasi myös silloin, kun teet työtäsi, mitä se sitten onkin. Tee työsi siis ilolla, sillä se, mitä teet, on tarkoitettu juuri sillä hetkellä sinun tehtäväksesi, eikä kukaan muu voi tehdä sinun työtäsi juuri silloin.

Tekemällä työsi niin hyvin kuin osaat, iloiten siitä, kunnioitat maailmankaikkeuden tahtoa ja tarkoitusta.

Voimalause: Työni on siunattua, kun teen sen ilolla ja rakkaudella

 

6.) Sinun on hyvä tietää, että minä, sinun Oma Enkelisi, en koskaan arvostele tai tuomitse millään tavalla sinun tekojasi tai ajatuksiasi.

Toivoisin ettet sinäkään siis arvostelisi tai tuomitsisi muita ihmisiä, sillä todellisuudessa et voi koskaan tietää tapahtumien takana olevaa koko totuutta. Ole armollinen muille ja keskity siihen hyvään, mikä on jokaisessa ihmisessä.

Voimalause: Keskittämällä ajatukseni hyvään, lisään sitä maailmassa

 

7.) Se tieto, viisaus ja ohjaus, jota minä, Oma Enkelisi, voin sinulle tarjota, ei ole minusta vaan Korkeammalta. 

Samalla tavoin kuin minä olen nöyrän kiitollinen siitä Valosta, jota saan välittää sinulle, niin toivon että sinäkin olet kiitollinen kauttasi virtaavasta Valosta.

Jumalallinen Valo ja Rakkaus, joka korkeammasta enkelimaailmasta välittyy, on tarkoitettu kaikille. Kulkiessaan kauttamme se tekee meidät yhdeksi Kaikkeuden kanssa.

Voimalause: Yhdessä meistä kaikista tulee vähitellen Yksi

 

❤8.) Kun elämäsi tuntuu ristiriitaiselta ja tunteet ympärilläsi käyvät kuumina, pyydä silloin minua, Omaa Enkeliäsi, apuun. Minä tyynnytän mielesi ja autan sinua rauhoittumaan.

Joskus on vaikeaa päästää irti myllertävistä tunteista, mutta voit ajatella silloin, että jätät ne minulle. Minä otan ne huomaani. Vain ollessasi tyyni ja rauhallinen voit nähdä ristiriitojen läpi asian ytimeen.

Voimalause: Vain tyyneen veteen voi heijastua kuva ja vain tyyneen mieleen voi heijastua totuus

 

9.) Minä autan sinua, jos pelko joskus valtaa mielesi. Sinun ei tarvitse muuta kuin kutsua minua, Omaa Enkeliäsi. Minä tulen ja karkotatan pelon mielestäsi. Minä suljen sinut syleilyyni ja saat tuntea olevasi turvassa, Valon valaistessa mielesi.

Niin kuin kirkkaassa auringonpaisteessa ei näy varjoja, niin ei jumalallisessa Valossakaan ole asioita, joita pelätä.

Voimalause: Elän ja koen sen, mitä ajattelen. Jos ajattelen Valoa, koen valon. Jos ajattelen pimeyttä, koen pimeyden.

 

10.) Minun, sinun Oman Enkelisi, rakkauteni sinua kohtaan on ehdoton. Mikään, mitä teet tai ajattelet, ei vähennä minun rakkauttani sinua kohtaan. 

Jos tunnet olevasi yksinäinen ja onneton, pyydä, että saisit tuntea minun, Oman Enkelisi, läsnäolon entistä selvemmin ja voit huomata, kuinka lempeä, pehmeä ja turvallinen rakkauteni kietoo sinut syleilyynsä.

Voimalause: Tiedän ja tunnen: olen turvassa, olen rakastettu, olen tärkeä.

 

11.) Onko sinulla jokin suunnitelma, päämäärä tai toive? Pyydä minua, Omaa Enkeliäsi, apuun sen toteuttamisessa.

Mikään sinun pyyntösi ei ole minulle liian suuri tai pieni, sillä minun tehtävänihän on auttaa sinua. Ainoa ehto minun avulleni on, että toiveesi ei saa olla ristiriidassa sielunsuunnitelmasi kanssa, eikä se saa vahingoittaa muita.

Voimalause: Kun toimin yhdessä enkelten kanssa, huomaan, että asiat sujuvat joutuisammin.

 

12.) Minä en vaadi sinulta mitään. Omana enkelinäsi minä tunnen sinut läpikotaisin ja rakastan sinua juuri sellaisena kuin olet. 

Kiitollisuus jota tunnet yhdessäolostamme, on ihanin lahja, jonka voit minulle antaa. Se saa Valoni loistamaan entistä kirkkaammin ja lähettää kiitoksesi ylös tähtitarhoihin.

Voimalause: Kiitos on ainoa lahja, jonka voin antaa enkeleille

 

❤13.) Minä, Oma Enkelisi, haluan muistuttaa sinua siitä, että sinut on luotu olemaan onnellinen. Kun jätät hetkeksi kaikki huolesi ja murheesi syrjään ja olet vain tässä ja nyt minun, Oman Enkelisi kanssa, huomaat kuinka helppoa on olla edes hetki onnellinen.

Onnellisuus on valinta ja tapa asennoitua elämään. Sinä itse voit valita onnellisen elämän ja minä, Oma Enkelisi, tuen sinua tässä valinnassasi.

Voimalause: Hymyilen ja maailma hymyilee kanssani

 

14.) Naura aina kun voit. Onnellinen nauru karkottaa synkät pilvet ympäriltäsi ja voit kokea entistä selkeämmin, kuinka hyvä elämä onkaan. 

Ja jos nauru ei tekisikään sinua tavattoman pitkäikäiseksi, niin ainakin se teke elämästäsi aurinkoisemman.

Ilosi lävitse voit kuulla myös minun, Oman Enkelisi, sekä muiden enkelten naurun, sillä me rakastamme iloa, keveyttä ja naurua.

Voimalause: Kun iloitsen, iloitsevat enkelit ympärilläni

 

❤15.) Sinulla voi olla jokin suuri suru, huoli tai vaikkapa sairaus ja sinusta voi tuntua etten minä, Oma Enkelisi, auta sinua, koska en ota sitä sinulta pois.

Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa. Minä en määrää sinun elämänkohtaloasi, vaan kuljen rinnallasi auttaen, tukien, ymmärtäen. Ehkäpä läsnäoloni saa sinut ymmärtämään taakkaasi kätketyn siunauksen. Ja se puolestaan auttaa sinua jaksamaan paremmin.

Voimalause: Miksi murehtisin, kun voin luottaa

 

16.) Tuntuuko sinusta, että muut ihmiset eivät ymmärrä henkisiä pyrkimyksiäsi, vaan joskus jopa pitävät sinua pilkkanaan? 

Voit tuntea olevasi yksin henkisen etsimisesi kanssa. Pyydä minua, Omaa Enkeliäsi, auttamaan, niin minä johdatan sinut samanmielisten ihmisten seuraan.

Ja tiedäthän, että niin kauan, kun et ole vielä tavannut kanssakulkijoitasi, olen ainakin minä aina sinun seuranasi.

Voimalause: Jokainen astuu itse vuorollaan ja tavallaan henkiselle tielleen

 

17.) Haluaisitko sinä auttaa muita? Autat kanssaihmisiäsi parhaiten kuuntelemalla heitä ja olemalla läsnä, samoin kuin minä, Oma Enkelisi, olen läsnä sinun elämässäsi.

Kerro läheisillesi, että myös he voivat saada yhteyden omaan enkeliinsä halutessaan. Ja kerro heille, että he eivät todellisuudessa ole koskaan yksin. Annat heille suunnattoman lahjan.

Voimalause: Olen ihmisenkeli lähimmäisilleni 

 

18.) Onko joku tehnyt sinulle vääryyttä tai pettänyt sinut ja tunnet katkeruutta ja pettymystä häntä kohtaan?

Pyydä silloin minut, Oma Enkelisi, luoksesi. Minä pyyhin katkeruuden ja kaunan rypyt otsaltasi ja tuon anteeksiannon sydämeesi. Vain antamalla anteeksi, pyyhkien mielestäsi pois kaiken katkeruuden, vapautat itsesi.

Antamalla anteeksi silloinkin, kun olet "oikeassa", saat käyttöösi uskomattoman suuren voiman muuttaa kielteiset asiat myönteisiksi.

Voimalause: Anteeksianto on Voima, joka voi muuttaa kaiken 

 

19.) Etkö jaksa aina olla kiinnostunut henkisestä kehityksestäsi? Älä sure, sillä silloinkin, kun elät maailmallista, ei-henkistä kauttasi, olen minä, Oma Enkelisi, sinun lähelläsi.

Älä kuitenkaan kiellä henkisyyttä silloinkaan, kun se ei sinua puhuttele. Kun henkisyys kerran on tullut elämääsi, se tulee aika ajoin aina uudelleen ja uudelleen, kunnes lopulta siitä tulee elämäsi perusta.

Voimalause: Henkisyys on kuin pohjavirta elämässäni, huomaamaton, mutta vahva 

 

20.) Kun tunnet tarvetta uudistua ja päästää irti vanhoista tavoistasi ja tottumuksistasi, pyydä silloin minut, Oma Enkelisi, apuun.

Minä ohjaan sinut uudistumisen ja henkisen itsenäisyyden polulle. Kun osaat irrottautua oikealla, rakentavalla tavalla kiinnipitävistä ja rajoittavista tunteista ja tilanteista, voit oivaltaa, mitä on todellinen henkinen vapaus.

Voimalause: Olen henkisesti vapaa

 

21.) Sinulla, kuten jokaisella ihmisellä, on oma erityinen, luova lahjasi. Se voi liittyä musiikkiin, sanoihin, kädentaitoihin, ajattelemiseen, parantamiseen tai aivan mihin tahansa. 

Voi olla ettet ole vielä löytänyt omaa lahjakkuuttasi.

Minä, Oma Enkelisi, tunnen kuitenkin sinut ja sinun lahjakkuutesi. Minä tuen sinua lahjasi kehittämisessä ja julki tuomisessa, jos vain pyydät minua avuksesi. Tulet huomaamaan lahjasi siunauksen.

Täydennä lause: Minulla on erityinen_________lahja 

                                       

 

 

 

Etusivu  Enkeli-illat   Reikienergiahoidot   Enkelihoito  Luonnonmukaiset hoid  Enkelitulkinnat  Enkelikortin nosto  Oma Enkelisi  Lahjakortit  Kotikäynnit  Ota yhteyttä   Hoitojen vastaanotto  Palautteita   Tietoja minusta  Valokuva-albumi  Viikon ajatelma