Äänimaljarentoutusillat ryhmille

Varaa nyt upea, rentouttava ilta, sinulle ja ystävällesi yhdessä, tai ryhmällesi, 3-10 henkeä. Varaa itse tila teille tai tehdään rentoutus skypen kautta. Tarvittaessa voin kysyä vuokratilaa myös Hämeenkyröstä.

Valittavanasi on kaksi erilaista rentoutusta:

1. Syvärentoutus sanoilla ja ihanat maljat soivat 

2. Syvärentoutus sanoilla, maljat soivat ja samalla kohdistetaan tasapainoitus päächakroihimme - energiapisteisiin kehossamme, joita on seitsemän. Lue lisää chakrojen tasapainoitusillasta täältä: Äänimalja-chakrahoito

 

- Syvärentouttavien äänten ja värähtelyiden eli sointukylvyn tarkoitus on vapauttaa ryhmän jäsenet harmoniaan itsensä, ympäristönsä ja maailmankaikkeuden kanssa. Värähtelyt kulkeutuvat kehon joka soluun tasapainottaen ja hellien sekä kehoa että mieltä. Äänimaljarentoutus on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa. Rentouttajan soittaessa maljoja, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Kehossa on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea!

 

Rentoutus äänimaljoilla:

- Rentoutuksen ajan ryhmän jäsenet ovat alustoilla makuuasennossa, lisänä tyyny ja peitto, ne tuovat turvallisen ja rauhoittavan olotilan. Tila on hiljainen ja hämärä, vain kynttilät palavat. 

- Aluksi ohjaan osallistujat syvään rentoutuneeseen tilaan. Sen jälkeen vain maljat soivat noin 30 min, jolloin rentoutumisen tila syvenee. Hetken hiljaisuus ja lopuksi herättelen lempeästi omalla äänelläni. 

 

- Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

 

- Illan kesto noin 1½ h

- Mukaan: alusta, tyyny ja peitto sekä avoin mieli

- Rento vaatetus 

 

Illan hinta: 

- Kahdelle 80€

- 3-10 henk. 120€

+ matkakulu 30km tai yli menevältä ajomatkalta 0.50€/km

 

Varaa upea, rentouttava iltasi ryhmällesi, varaamaasi tilaan tai kotiisi. 

Ota yhteyttä yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

elina@elinanenergiahoidot.fi

- p.046 662 0317/miel.tekstari, soitan takaisin 

 

 

:lla Elina