Äänimaljarentoutusillat ryhmille

Varaa nyt upea, rentouttava ilta ryhmällesi. Valittavanasi on kaksi erilaista rentoutusta:

1. Rentoutus sanoilla ja sen jälkeen vain äänimaljat ja gongi soivat

2. Rentouttava ja voimaannuttava mielikuvamatka Elämän lähteelle jonka aikana maljat ja gongi soivat, sekä muutamia rentouttavia luonnon ääniä 

 

 

~ Syvärentouttavien äänten ja värähtelyiden eli sointukylvyn tarkoitus on vapauttaa ryhmän jäsenet harmoniaan itsensä, ympäristönsä ja maailmankaikkeuden kanssa. Värähtelyt kulkeutuvat kehon joka soluun tasapainottaen ja hellien sekä kehoa että mieltä. Äänimaljarentoutus on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa. Rentouttajan soittaessa maljoja, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Kehossa on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea!

~ Rentoutuksen ajan ryhmän jäsenet ovat alustoilla makuuasennossa, lisänä tyyny ja peitto, ne tuovat turvallisen ja rauhoittavan olotilan. Tila on hiljainen ja hämärä, vain kynttilät palavat. 

1. Rentoutus vain äänimaljoilla: Aluksi ohjaan osallistujat syvään rentoutuneeseen tilaan. Sen jälkeen vain maljat soivat noin 30 min, jolloin rentoutumisen tila syvenee. Hetken hiljaisuus ja lopuksi herättelen lempeästi omalla äänelläni. 

2. Mielikuvamatka äänimaljojen kanssa: Rentoutus, ohjaan äänelläni ja maljojen soinnilla mielikuvamatkaa Elämän lähteelle, kesto noin 20 min. Hetken hiljaisuus jossa kaikki saavat vain rentoutua ja lopuksi herättelen lempeästi omalla äänelläni.

~ Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

~ Sopii esim. tykypäiville 

 

~ Illan kesto noin 1-1½ h

~ Mukaan:

alusta, tyyny ja peitto sekä avoin mieli

~ Rento vaatetus 

 

Illan hinta: 

100€ (+50km yli menevältä ajomatkalta 0.30€/km)

 

Varaa upea, rentouttava iltasi ryhmällesi, varaamaasi tilaan tai kotiisi. Halutessasi voin myös varata tilan Hämeenkyröstä.

Ota yhteyttä yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

elina@elinanenergiahoidot.fi

p.046 662 0317/miel.tekstari, soitan takaisin 

 

:lla Elina