Intialaisen Päähieronnan kurssi

Tämä kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia rentouttavan ja hoitavan hartia-niska-päähieronnan. Sillä ei ole väliä haluatko tehdä sitä omalle perheelle/ystäville vaiko ammattimaisesti, tämä kurssi sopii sinulle! 

Kurssilta saat todistuksen!

Jos sairastat epilepsiaa, syöpää tai jotain muuta vakavaa sairautta tai sinulla on joku tulehdustila päällä, silloin hoitoa ei voi sinulle tehdä, eli kurssille osallistuminen ei ole silloin suotavaa.

 

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan. 

- Kurssi kestää 2 päivää, 28.-29.4.18 ja hinta on 150€

- Paikkana Hoitola Valonlähde, Ikaalisissa

Ilmoittaudu 16.4.18 mennessä: 

- Ota yhteyttä
- elina@elinanenergiahoidot.fi
- p. 046 662 0317/miel.tekstariPäälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat. 

Aamukahvi/tee ja iltapäivä kahvi/tee sekä pientä purtavaa ja hedelmiä on koko kurssin ajan saatavilla. 

Hintaan ei kuulu lounasta, mutta hoitolani lähistöllä on sekä kauppoja ja myös erilaisia ruokapaikkoja joissa voi lounastaa. 

Mikrouuni on käytössä. 


Tervetuloa Hoitola Valonlähteeseen!

Rakkaudella
Elina