Intialaisen Päähieronnan kurssi

Tämä kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia rentouttavan ja hoitavan hartia-niska-päähieronnan. Sillä ei ole väliä haluatko tehdä sitä omalle perheelle/ystäville vaiko ammattimaisesti, tämä kurssi sopii sinulle! 

Jos sairastat epilepsiaa, syöpää tai jotain muuta vakavaa sairautta tai sinulla on joku tulehdustila päällä, silloin hoitoa ei voi sinulle tehdä, eli kurssille osallistuminen ei ole silloin suotavaa.

Katso myös: IPH-verkkokurssi 

 

- Järjestän kursseja Hämeenkyrössä, vähintään 6 henkilöä

- Voit myös tilata oman IPH kurssin, omalle paikkakunnallesi, omalle ryhmällesi. Vähintään 6 henkilöä + matkakulut

Kurssi on kaksipäiväinen: kummatkin päivät klo 10-16. Kurssilta saa todistuksen!

Sivun lopussa kurssin käyneiden palautteita!

 

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan. 

 

Valonlähteen järjestämä kurssi:   

- Kurssipäivät: ---------

- Kurssi kestää 2 päivää, kummatkin klo 10-16 ja hinta on 150€/henk.

- Osallistujia vähintään 6 henkeä (ellei määrä täyty, pidätän itselläni oikeuden peruuttaa kurssi)

- Paikkana Kyrölä, Laivatie 3, 39100 Hämeenkyrö. Kirkkojärven kupeessa.

- Yöpyäkin voi ihan lähistöllä (noin 100m kävelymatka) kauniissa, pienessä Villa Rauhasalossa, "Bed and Breakfast". Yöpyminen 40€ + aamiainen 5€. Yöpymispaikka 8 henkilölle. Varaa oma paikkasi itse ja pyydettiin sanomaan että varaukset hyvissä ajoin ennen kurssia! 

- Kurssin hintaan kuuluu kasvislounas sekä kahvi/tee

- Voit myös ottaa omia eväitä mukaasi, kurssitilassa on jääkaappi

 

Ilmoittaudu ----- mennessä: 

Ota yhteyttä
- elina@elinanenergiahoidot.fi
- p. 046 662 0317/miel.tekstari

- ilmoittautumismaksu 50€, loput 100€ käteisellä kurssin alkaessa

Huom! Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos peruutat osallistumisesi, ainoastaan silloin jos olet sairastunut ja sinulla on siitä esittää lääkärintodistus

 


Päälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat. 

Aamukahvi/tee ja iltapäivä kahvi/tee sekä pientä purtavaa ja hedelmiä on koko kurssin ajan saatavilla. Kasvislounas (ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat)

Jos tulet kauempaa, yöpymismahdollisuuskin on ihan melkein vieressä.

Tilassa on myös jääkaappi, jos haluat ottaa omat eväät mukaan. 

 

Kurssi asiakkaan järjestämänä:      

- Sinä voit varata oman kurssiviikonlopun omalle ryhmällesi, omalle paikkakunnallesi, omaan tilaasi, (minimi 6 hengen ryhmä). Ryhmässä mielellään parillinen luku osallistujia, silloin harjoitteluhoidot menevät sutjakkaammin. 

- Sinä järjestäjänä saat kurssin puoleen hintaan, eli 75€

- Kurssin hinta 150€/henk + matkakulut 0.50€/km

 

Kurssitilassa pitäisi olla:    

- tuolit jokaiselle osallistujalle, mielellään myös pöytä 

- matalaselkänojaisia tuoleja joissa voi tehdä hierontaharjoittelut. Näitä puolet osallistujien määrästä, koska harjoittelut tehdään pareittain.

- kahvin/teeveden keittomahdollisuus sekä wc

Päälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat.

 

 Ota yhteyttä, niin kerron enemmän! Ota yhteyttä 

 

Katso alempaa kurssin käyneiden palautteita!

Rakkaudella
Elina

 

"Hyvä kurssikokonaisuus ja materiaalit! Ihana, pieni hoitola. Hyvä ryhmähenki ja energia koko kurssin ajan. Opetus perusteellinen. Kiitos!"

"Hyvä opetus sekä selkeät materiaalit. Looginen ja selkeä järjestys. Sopivasti osallistujia tilaan nähden (max 1-3 vielä). Opetus hyvin ymmärrettävää. Suosittelen kurssia kaikille!"

"Hyvä, kattava koulutus, jossa sai tarpeeksi käytännön harjoittelua. Rento ilmapiiri, jossa oli helppo oppia. Aiheeseen liittyvää kirjallisuutta olisi ehkä voinut olla esillä. Suosittelen tätä kurssia lämpimästi jokaiselle"

"Intialaisen päähieronnan kurssi oli kompakti paketti teoriaa ja käytännön opettelua. Elina on empaattinen ja asiantunteva opettaja. Helppo osallistua. 
Osallistuin kurssille voidakseni olla apuna läheisilleni, mutta puskaradion kautta kysyntää on tullut enemmän kuin olisi osannut kuvitellakaan. 
Kurssi poiki siis monenlaista hyvää."