Regressioterapia

Regressioterapiassa tehdään syvärentoutuksen avulla matka menneeseen, entisiin elämiin tai vaikka lapsuuteen. Hoidon avulla saat mahdollisuuden ymmärtää paremmin itseäsi ja niitä vastoinkäymisiä, jotka toistuvat elämässäsi ja joihin kaipaat muutosta. Alitajuntasi aktivoituu rentoutuksen myötä ja voit näin päästä käsiksi sinne varastoituneeseen tietoon menneisyydestäsi. Näet itse menneen elämäsi tapahtumia mielikuvamatkalla ja autan sinua etenemään erilaisiin hetkiin ajan ja kysymysten avulla. Hoitaja ei siis näe asioita, vaan kuljet oman alitajuntasi avulla eteenpäin. Hoidossa keskustellaan siitä mitä näet ja miltä sinusta tuntuu.

Osa menneistä elämistämme heijastuu tähän hetkeen. Joku ihminen voi tuntua Sinusta tutulta, vaikka et häntä tunne entuudestaan. Jokin maa tai kulttuuri saattaa vetää puoleensa maagisella tavalla. Voimme tuntea selittämätöntä pelkoa tai inhoa jotain asiaa kohtaan. Menneitä elämiä tutkimalla opimme nykyisestä elämästämme lisää ja ymmärrämme, miten ne ovat muovanneet sinusta juuri sellaisen kuin nyt olet.

Voimme käydä myös tulevassa, jos haluat tietää tilanteestasi eteenpäin. Alitajuntasi ohjaa sinua ja tuo eteesi ne tiedot ja kohtaamiset jotka sinun on tarkoitus saada.

Hoidon alussa tehdään alkuhaastattelu tilanteestasi. 

Hoidossa kohtaat vain niitä asioita, joita olet tällä hetkellä valmis käsittelemään. Olet syvästä rentoutuksesta huolimatta koko ajan tietoinen myös nykyhetkestä. Hoidon aikana saat mahdollisuuden nähdä, miten alkukeskustelussa esille tuomasi tämän elämän vaikea asia sai alkunsa menneessä elämässäsi. Saat myös tilaisuuden päästää irti siinä elämässä vallinneista negatiivisista tunteista, jotka vaikuttavat sinuun myös tänä päivänä. Näin nykyinen elämäsi kevenee ja voit nähdä itsesi uudella tavalla.

Hoito on onnistunut, vaikka et pääsisi katsomaan mennyttä elämääsi tai tilannetta. Oma mieli voi joskus olla esteenä rentoutukselle ja tilanteiden kohtaamiselle, jos esimerkiksi rentoutuskokemus on sinulle uusi tms.

Hoitoja voi tehdä useitakin, elämät ja tilanteet eivät tule koskaan loppumaan kesken. Hoidon jälkeen asiakas ohjataan takaisin nykyhetkeen, eikä kukaan voi jäädä ikuisesti menneeseen tai hypnoositilaan. Hoidon voi keskeyttää koska tahansa, mutta vaikeidenkin tilanteiden käsittely on ehdottoman tärkeää ja vapauttavaa.

Regressiohoito on mielenkiintoinen ja avartava kokemus, joka voi auttaa ketä tahansa arkisista asioista henkiseen kehitykseen, juuri siihen asiaan, mikä sinulle on tärkeää!

Regressiohoidon voi tehdä joko hoitolassani tai skypen kautta

Varaa oma aikasi:

Skypehoito: Ota yhteyttä 

Lähihoito: Valonlähteen online-varaus tai Ota yhteyttä

- Hinta 85e - kesto 1-1½ h 

 

SydänTervetuloa Sydän