Kuumakivihoito verkkokurssi

Kuumakivihoito on ensimmäinen luontaishoito jonka olen opetellut hoitajan urallani. Edelleen se on kaikkein suosituin hoitomuoto. Monet käyvät siinä talvella, mutta ne jotka tähän hoitoon ihastuvat, käyvät läpi vuoden, kesäkuumalla ja paukkupakkasilla. Sopii kaikenikäisille!

Lämpö ja kevyt hieronta yhdessä ovat ihan paras rentouttaja. Lihakset rentoutuvat ja jännitteet sekä jumit aukeavat ilman kipua. Usein hoidettava vaipuu unitilaan ja näin KKH on hoitoa myös stressiin ja hektiseen elämään. 

 

UUDISTETTU! 

Kuumakivihoito verkkokurssina

Tilaa oma kurssisi: Ota yhteyttä 

Saat koko kurssin kerralla sähköpostiisi. Ohjeet sekä kirjallisena että videona, kaikki tarvittavat tiedot ja taidot jota hoitamisessa tarvitset. Jokainen hoidon kohta käydään tekstimateriaalissa sekä videolla läpi. Lue ensin tekstit ja sitten pidä vierellä kun katsot videon. 

Olen käytettävissä, vastaamaan kysymyksiin sähköpostitse. Et siis ole yksin, vaikka saat harjoitella kaikessa rauhassa kotona/liikkeessäsi. 

 

Saat halutessasi myös todistuksen kurssista! Sitä varten tarvitsen näytteen osaamisestasi. Näytehoidon antamisen vaihtoehdot:

1. Hoitolassani Hämeenkyrössä - hinta 60€

2. Skypen tms etäyhteyden kautta - kuuluu kurssin hintaan

3. Lähetät videon jossa teet hoidon kokonaisuudessaan - kuuluu kurssin hintaan

 

Kurssia varten tarvitset kuumakivet sekä termostaattikattilan. Niitä saa edullisesti esim. Quirumed.com. Kuumakivilämmitin 36 kivelle (riittää hyvin, minullakin on tämä edelleen käytössä) Kivisettejä on erikokoisia, tällä tulee toimeen Basalttikivet kuumakivihoitoihin 36kpl. Hoitopöytäkin olisi hyvä, mutta jos sinulla on joku pitkä sänky tai pöytä, jonka päällä voit hoitoja tehdä niin sopii hyvin. 

 

Kuumakivihoitokurssi verkossa:

- Tarvitset kuumakivikattilan sekä kuumakivet kurssia varten

- Tarvitset hierontaöljyä sekä erikokoisia pyyhkeitä 

- Saat kurssin maksettuasi koko kurssiaineiston sähköpostiisi, sekä linkin videoon

- Voit käydä kurssin omaan tahtiisi

- Kurssin jälkeen voit tehdä hoitoja läheisillesi tai ammattinasi

- Näytehoidon jälkeen saat todistuksen

 

- Kurssin hinta 99€ (voi maksaa sovitusti erissäkin, aineiston saat kun koko kurssi maksettu)

- Tilaa oma kurssisi: Ota yhteyttä 

 

Tervetuloa oppimaan ihana ja suosittu kuumakivihoito!

 

:lla Elina