Intialaisen Päähieronnan verkkokurssi

Tämä verkkokurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia rentouttavan ja hoitavan hartia-niska-päähieronnan. Sillä ei ole väliä haluatko tehdä sitä omalle perheelle/ystäville vaiko ammattimaisesti, tämä verkkokurssi sopii sinulle! 

Hoitoa voisi kutsua myös nimellä Intialainen rentoutushoito, sillä käsittely on kokonaisvaltainen, kohdistuen pään lisäksi myös korviin, kasvoihin, kaulaan, hartioihin, käsiin ja selkään. Rentouttaa kehoa ja samalla myös mieltä!

 

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan. 

 

Valonlähteen IPH-verkkokurssilla saat:

- tervetulovideon sekä hoitovideon, jossa kerron ja teen koko hoidon alusta loppuun, kohta kohdalta, hyvin yksityiskohtaisesti, samalla neuvoen

- tekstimateriaalin, jossa hoito-ohje, kohta kohdalta kirjallisena, sekä kerron myös kenelle hoito sopii ja kenelle se ei sovellu sekä kaikki sen ihanat vaikutukset hoidettavalle

- lisäextrana saat myös "IPH-itselle", eli ohjeet omahoitoon sekä sitä edeltävään meditaatioon

- minun jatkuvan tukeni, mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!

- jos haluat kurssista todistuksen, pyydän sinua videoimaan yhden hoitokerran ja lähettämään sen minulle (voidaan erikseen sopia lähetystapa), kun olen todennut sinun olevan Valonlähteen Intialaisen Päähieronnan taitaja, lähetän todistuksesi postitse

 

Voit tilata kurssin milloin tahansa sinulle itsellesi sopii, ensimmäiset toimitukset alkavat 1.10.20, sen jälkeen kurssin saa milloin tahansa.

Kun teet tilauksen, kerro myös jos tarvitset laskun yritykselle sekä omasi ja mahdollisen yrityksen yhteystiedot. Lähetän sinulle sähköpostitse lisätietoa sekä maksuohjeet. Kun kurssimaksu näkyy tililläni, lähetän IPH-materiaalin linkit sähköpostiisi ja ohjeet videoon kirjautumiseen.

IPH-kurssin materiaalit ovat kaikki suojattu tekijänoikeuslailla, niitä ei saa kopioida, kuvata, videoida tai käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin Valonlähde on ne sinulle lähettänyt ja antanut käyttöön.

 

- kurssin hinta 99€ 

 

Tilaukset:

- yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot

- p.046 662 0317

 

 ❤ Elina