Kuumakivihoitokurssi Valonlähteessä

Kuumakivihoito on ensimmäinen luontaishoito jonka olen opetellut hoitajan urallani. Edelleen se on kaikkein suosituin hoitomuoto. Monet käyvät siinä talvella, mutta ne jotka tähän hoitoon ihastuvat, käyvät läpi vuoden, kesäkuumalla ja paukkupakkasilla. Sopii niin kouluikäisille lapsille kuin mummoille ja vaareille. 

Lämpö ja kevyt hieronta yhdessä ovat ihan paras rentouttaja. Lihakset rentoutuvat ja jännitteet sekä jumit aukeavat ilman kipua. Usein hoidettava vaipuu unitilaan ja näin KKH on hoitoa myös stressiin ja hektiseen elämään. 

- Järjestän lauantaikursseja kahdelle, hoitohuoneessani Hämeenkyrössä.

- Jos sinulla on ystävä jonka kanssa tulisit kurssille, ota yhteyttä niin voidaan sopia teille oma kurssipäivä

Hoitotilani on pieni ja siksi kurssitan täällä vain kaksi kerrallaan. Kurssin aikana tehdään hoitoa parille. Minä teen ensin näytehoidon ja sitten kumpikin kurssilainen tekee yhden hoidon toisilleen. Kurssi kestää yhden päivän.  

 

- Kurssin hinta 160€/henk., josta ennakkoon maksetaan 100€, loput 60€ käteisellä saapuessasi kurssille

- Kun ennakkomaksu on tullut tililleni, saat sähköpostiisi kurssin kirjallisen materiaalin, sekä opetusvideon linkin. Tutustu niihin rauhassa, ennen lähikurssia. Kurssipäivänä keskitymme opettelemaan itse ihanan hoidon. 

- Jos jostain syystä joudut perumaan tulosi, ennakkomaksua (100€) ei palauteta, koska video ja kirjallinen materiaali maksavat sen verran.

- Huom! Todistuksen saa vain osallistumalla lähipäivään tai lähettämällä videon jossa teet hoidon kokonaisuudessaan, saamiesi materiaalien ja ohjeiden mukaisesti. 

 

Kurssiin kuuluu:

- Mallihoito ja harjoitukset

- Tekstimateriaali

- Opetusvideo

- Hoitoöljyt

- Pyyhkeet

- Kuumakivien käyttö

- Kasvislounas ja kahvi/tee 

Lisäksi:

- Saat todistuksen kurssista

 

Kurssille mukaan:

- Muistiinpanovälineet

- Päälle rennot vaatteet jotka ei öljyistä pelästy  

 

Tervetuloa oppimaan upea, rentouttava hoito!

Laita minulle sähköpostia: Ota yhteyttä

 

:lla Elina