Hoitojen palaute

Rakas ystävä. Tänne voit kirjoitella ruusuja ja risuja hoidoista joita olen sinulle kanavoinut tai tehnyt. Kiitos, kiitos, kiitos!

Sähköposti 31. heinä, 2015

Siiri

Kiitos,kiitos,kiitos Elinalle ja ihanille enkeleille. Ensikertalaiselle tuli ihania tuntemuksia kutinaa kämmenessä,nytkähtelyä jäsenissä,painontunnetta vatsalla,ihania värejä ja mikä ihana olo nyt jälkeen päin,kuumottaa vieläkin♥️Kiitokset

Sähköposti 31. heinä, 2015

Eijahelena Mäkitalo

Kiitos Elina puhdistavasta energiahoidosta, tunsin jumputusta ja pyörintää ympäri kehoa ja näin intiaani elämää, istuin taikamatolla ja lensin, näin Lumikin joka istui lattialla ja itki....ja muitakin kuvia vilisi :) Olen ottanut hoitoja vastaan ennenkin,
mutta tämän koin voimakkaimmin. Kiitos Kiitos Kiitos Elina hoidon välittämisestä <3 <3 <3

Sähköposti 31. heinä, 2015

Tarja

Kiitos Elina💕 Valtaisan voimakkaat energiat oli liikkeellä, erityisesti pään alueella. Aluksi tuli mieleen lause: Ei ole varjoa ilman valoa, valon kirkkauden huomaat, kun vertaat sitä varjoon. Maatähtichakra ja kolmas silmä chakra tuntuivat tarvitsevan
eniten puhdistusta. Ja se ihana suloinen sively! Kiitos!

Sähköposti 31. heinä, 2015

Satu T

Kiitos Kiitos Kiitos Elina ❤! Valtava väsymys valtasi minut hetkeksi. Mutta siitä selvittyäni minulla on ollut huomattavasti kevyempi olo. Valoa ja rakkautta!

Sähköposti 31. heinä, 2015

Birgit Pelander

Kiitos Elina ,oli hieno kokemus enskertalaiselle,tunsin lämpöä ja minua silitettiin otsalta,sellainen painon tunne koko kehossa ,mutta se ei tuntunut pahalta,tasan puolelta se painon tunne hävisi,sen tunsi aivan selvästi,nyt on tosi levollinen olo.

Sähköposti 31. heinä, 2015

Niina K

Kiitos Elina <3 Oli ensimmäinen kertani ja ai tätä tunnetta. Aluksi tunsin kuinka pistely eteni kämmenistä ylös olkapäihin asti. Tämän jälkeen kroppani nytkähti kaksi kertaa, noin 10 min. välein. Tunsin vatsassani lorinaa ja yhdessä kohdassa kuuman kiven.
Kipeä polveni alkoi kutisemaan ja lämpiämään. Lopuksi napani yläpuolelle tuli kutiava kohta ja nilkkani sekä ranteeni liikuttaessa paukkuivat hetken. Joten, koko kroppa sai energiat ja ihanan tunteen. Kiitos, Kiitos, Kiitos <3

Sähköposti 31. heinä, 2015

Marjo

Kiitos kiitos kiitos! Tuntemuksiani oli kihelmöintiä rinnan alueella ja taisin osata rentoutuakin, hetken päästä hätkähdin "hereille". Näin myös värejä silmät kiinni. Kiitos Elina, Nyt on vähän viluinen olo.?

Sähköposti 31. heinä, 2015

Sirpa Kannosto

Kiitos,kiitos,kiitos. Oli ensimmäinen kertani ja ehkä hieman olin jännittynyt. Kuitenkin osasin jossain vaiheessa rentoutua ja koin jotain tuntemuksia, kuten painoa rinnalla ja sen jälkeen hyvällä tavalla outoa poissaolevuutta.

Sähköposti 31. heinä, 2015

Johan

Kiitos upeasta kokemuksesta. Kolme suurta enkeliä täyttivät pienen mökkiaitan. Nyt on hyvä ja rauhallinen olo.

Sähköposti 31. heinä, 2015

Auli Jämsä

Kiitos hoidosta ja hienosta tunteesta hoidon aikana, aina jotain uusia tuntemuksia kokea saa Kiitos,kiitos,kiitos <3

Sähköposti 31. heinä, 2015

Eeva Hautamäki

Kiitos hoidosta Elina Tunsin pientä nipistelyä poskissa sormissa ja jaloissa. Tuli lämmin ihana tunne. Kiitos ,kiitos kiitos.

Sähköposti 31. heinä, 2015

Anitta Kaikkonen

kiitos kiitos kiitos tunsin kasvoilla ja käsissä lämpöä ja olo tuntui rennolta ja hyvältä. kylmät väreet tunsin välillä. kokemus oli hyvä ja otan vastaan hoidon vastakin.<3

Sähköposti 31. heinä, 2015

Niina

Kiitos, Kiitos, Kiitos. Tunsin kun kylmät väreet meni pitkin käsivarsia ja rintakehää. Välillä tuli päänsärkyä mutta se meni ohi. Kiitos oikein kovasti =)

Sähköposti 31. heinä, 2015

Elina U

Kiitos kaimalleni hoidosta. Olen nopea käänteissäni ja jo kommetoimassa :). Laitoin hoidon ajaksi silmät kiinni ja tunsin kuin jonkun painon rinnallani. Kihelmöintiä ja polvien kivut hävisivät. Ihana tunne kuin olisin kokonainen taas! Silmät avautuivat
bum ja tässä kirjoitan... <3

Sähköposti 31. heinä, 2015

Kristiina

Kiitos,kiitos,kiitos. Olin ensimmäistä kertaa mukana tälläisessä. Hiukan epäilevänä. Mutta uskomaton kokemus. Se mitä tunsin,oli uskomatonta. Sydämessäni tunsin jotain ja mikä energia tai jokin ,virtasi sisälläni. Kiitos,kiitos,kiitos.

Uusimmat kommentit

Jaa tämä sivu