Intialaisen Päähieronnan kurssi

Tämä kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia rentouttavan ja hoitavan hartia-niska-päähieronnan. Sillä ei ole väliä haluatko tehdä sitä omalle perheelle/ystäville vaiko ammattimaisesti, tämä kurssi sopii sinulle! 

Jos sairastat epilepsiaa, syöpää tai jotain muuta vakavaa sairautta tai sinulla on joku tulehdustila päällä, silloin hoitoa ei voi sinulle tehdä, eli kurssille osallistuminen ei ole silloin suotavaa.

Katso myös: IPH-verkkokurssi 


Tätä muotoa IPH.ta osaavat vain he, jotka käyneet kurssillani, tai opiskelleet verkkokurssilla. Valonlähteen IPH on oma muokkaamani hoitomuoto, vanhasta perushoidosta, joka minulle vuosia sitten opiskellessani opetettiin. Työvuosieni aikana siitä on muokkaantunut hyvin hoitava, jumeja avaava ja siinä aktivoidaan myös hoidettavien kohtien akupisteitä, mutta myös erittäin rentouttava hoito. Joskus on asiakas kysynyt että onko IPH "hipsuttelua". Ei ole! Sellaista ei tämä Valonlähteen hoito ole, vaan käyn hartiat sekä pään läpi välillä kunnolla hieroen, välillä hitaasti sivellen jotta hoidosta tulee miellyttävä, mutta silti tehokas. Myös kasvot hierotaan hellästi.

1. Järjestän kursseja Hämeenkyrössä, kotonani/hoitotilassa, max 10 henkilöä.

Seuraava kurssi la 9.9.23, katso tietoja alempaa. 

2. Järjestän kursseja tilauksesta lauantaisin, yhdelle tai kahdelle hengelle, jos haluat tulla yksityisopetukseen tai kaverisi kanssa opettelemaan upean hoidon hoitolaani, ota yhteyttä niin sovitaan aika

3. Voit myös tilata oman IPH kurssin, omalle paikkakunnallesi, omalle ryhmällesi. Vähintään 6 henkilöä + matkakulut

- Kurssi kestää yhden päivän, alkaen klo 10. Kurssilta saa todistuksen!

Sivun lopussa, kurssin käyneiden palautteita!

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan. 

1. Valonlähteen järjestämä kurssi:   

- Kurssipäivä: la 9.9.23 - ilmoittaudu viimeistään 1.9.23

- Kurssi kestää 1 päivän, klo 10-18, hinta on 150€/henk. Ilmoittautumismaksu 50€, loput 100€ käteisellä, kurssille tullessa.

- HUOM! Osallistuja määrä rajoitettu, enintään 10 henk. 

- Paikkana oma hoitotilani (kodissani) Hämeenkyrössä

- Päälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat. 

- Jos tulet bussilla, käyn noutamassa sinut Kyröskosken matkahuollolta

- Jos tulet kauempaa, kysy yöpymispaikkoja esim. Ikaalisten Kylpylästä 

Kurssin hintaan kuuluu:

- Opetus ja harjoittelu pareittain

- Kirjallinen materiaali (hoito kirjallisena)

- Kasvislounas 

- Omahoito ohjeet

- Linkki tekemääni opetusvideoon, sähköpostiisi, jossa hoito kokonaisuudessaan (voit jälkeenpäin vielä harjoitella tämän avulla)

- Todistus 

Ilmoittaudu 1.9.23 mennessä 

Ota yhteyttä  
- elina@elinanenergiahoidot.fi
- p. 046 662 0317/miel.tekstari

- ilmoittautumismaksu 50€, loput 100€ käteisellä kurssin alkaessa -

HUOMAA! Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos peruutat osallistumisesi, ainoastaan silloin jos olet sairastunut ja sinulla on siitä esittää lääkärintodistus

Pidätän itselläni mahdollisuuden peruuttaa kurssi, ellei osallistujia tule tarpeeksi. Siinä tapauksessa palautan ilm.maksun.

2. Kurssi sinulle ja kaverillesi tai yksityiskurssi: 

- Sinä voit varata yksityisopetuksen tai ystäväsi kanssa voitte varata ihan oman lauantain, koska haluaisitte tulla opettelemaan tämän upean hoidon, hoitotilaani Hämeenkyröön

- kurssin kesto yhden päivän

- kurssin hinta kahdelta 150€/henkilö, kurssipäivä klo 10 - n. 17-18

ilmoittautumismaksu 50€/henkilö, loput käteisellä kurssin alkaessa

- yksityiskurssi 300€ - sis. lisäksi harjoitushenkilöt ja sinulle tekemäni hoidon, kurssipäivä n.6h (10-16)   

- ilmoittautumismaksu 100€, loput käteisellä kurssin alkaessa

Huom! Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos peruutat osallistumisesi, ainoastaan silloin jos olet sairastunut ja sinulla on siitä esittää lääkärintodistus

Kurssin hintaan kuuluu:

- Opetus ja harjoittelu pareittain

- Yksityiskurssilla harjoittelu järjestämälleni henkilölle ja tekemäni IPH hoito sinulle

- Kasvislounas 

- Kirjallinen materiaali, jossa hoito kirjallisessa muodossa

- Omahoito ohjeet

- Linkki tekemääni opetusvideoon, sähköpostiisi, jossa hoito kokonaisuudessaan (voit jälkeenpäin vielä harjoitella tämän avulla)

- Todistus

Päälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat. 

Ota yhteyttä niin sovitaan teille tai sinulle ihan oma aika! Ota yhteyttä

3. Kurssi asiakkaan järjestämänä:      

- Sinä voit varata oman kurssiviikonlopun omalle ryhmällesi, omalle paikkakunnallesi, omaan tilaasi, (minimi 6 hengen ryhmä). Ryhmässä mielellään parillinen luku osallistujia, silloin harjoitteluhoidot menevät sutjakkaammin. 

- Sinä järjestäjänä saat kurssin puoleen hintaan, eli 75€

- Kurssin hinta 150€/henk + matkakulut 0.50€/km

- Kurssi kestää yhden päivän, aikaa voidaan sopia yhdessä, yleensä 8 tuntia.

Kurssin hintaan kuuluu:

- Opetus, hoidot pareittain

- Kirjallinen materiaali

- Ohjeet omahoitoon

- Linkki opetusvideoon, jonka lähetän jokaiselle sähköpostiin. Tästä voi opetella hoitoa vielä kotonakin.

Kurssitilassa pitäisi olla:    

- tuolit jokaiselle osallistujalle, mielellään myös pöytä 

- matalaselkänojaisia tuoleja joissa voi tehdä hierontaharjoittelut. Näitä puolet osallistujien määrästä, koska harjoittelut tehdään pareittain.

- kahvin/teeveden keittomahdollisuus sekä wc

Päälle rennot, mukavat vaatteet ja mielellään t-paita jolloin hoito on helpompi tehdä. Hiukset puhtaat.

 Ota yhteyttä, niin kerron enemmän! Ota yhteyttä 

Katso alempaa, kurssien käyneiden palautteita!Rakkaudella
Elina

"Hyvä kurssikokonaisuus ja materiaalit! Ihana, pieni hoitola. Hyvä ryhmähenki ja energia koko kurssin ajan. Opetus perusteellinen. Kiitos!"

"Hyvä opetus sekä selkeät materiaalit. Looginen ja selkeä järjestys. Sopivasti osallistujia tilaan nähden (max 1-3 vielä). Opetus hyvin ymmärrettävää. Suosittelen kurssia kaikille!"

"Hyvä, kattava koulutus, jossa sai tarpeeksi käytännön harjoittelua. Rento ilmapiiri, jossa oli helppo oppia. Aiheeseen liittyvää kirjallisuutta olisi ehkä voinut olla esillä. Suosittelen tätä kurssia lämpimästi jokaiselle"

"Intialaisen päähieronnan kurssi oli kompakti paketti teoriaa ja käytännön opettelua. Elina on empaattinen ja asiantunteva opettaja. Helppo osallistua. 
Osallistuin kurssille voidakseni olla apuna läheisilleni, mutta puskaradion kautta kysyntää on tullut enemmän kuin olisi osannut kuvitellakaan. 
Kurssi poiki siis monenlaista hyvää."