Intuitiivinen Enkelihoitaja koulutus

EEH-Intuitiivinen Enkelihoitaja™ verkkokoulutus 

Avaa uusi sivu elämässäsi! Anna sielullesi lupa tulla näkyväksi ja vahvista omaa henkistä polkuasi sekä korkeampaa tietoisuuttasi. 

Jokaisella meistä on ollut jo syntymästä asti olemassa lahja kanavoida hoitavaa energiaa, rakkautta ja enkeleiden valoa. Henkisiä taitoja voi uudelleen avata ja opetella, oppia, erilaisilla harjoituksilla ja vahvistamalla omaa intuitiota sekä luottamusta omaan itseen.

Enkelienergialla hoitajan koulutus voi olla sinulle jopa ammattiin johtava koulutus, ihan miten itse haluat ja koet oman tehtäväsi, sen saat tietää tämän matkasi aikana, päätöstä ei tarvitse tehdä etukäteen. Koulutuksen aikana ja vielä hetken sen jälkeenkin (jokaisen henkinen polku on erilainen) opettelet kanavoimaan enkeleiden rakkaudellista energiahoitoa itsellesi, asiakkaillesi ja eläimille, joko vain harrastuksena tai ammattimaisesti. 

Koulutus pitää sisällään runsaasti tietoa enkeleistä ja lisäksi tulemme harjoittelemaan paljon hoitoja ja kanavoimaan enkeleiden puhdasta valonenergiaa, sekä etä- että lähihoitoina. Harjoitusten avulla itseluottamuksesi ja intuitiosi kasvaa ja kehittyy.

Opit myös kanavoimaan etähoitoja ryhmille sekä halutessasi saat ohjeet joilla pystyt tekemään universumiin ns. Chi-pallon eli Energiapallon, johon asetat hoidon vastaanotettavaksi. Tähän saat erillisen vihkimyksen. 

Valonlähteen Intuitiiviseksi Enkelihoitajaksi kouluttautuminen on samalla sekä parantamisen että syvällisen henkisen kasvun kurssi itsellesi, saat vahvemman yhteyden enkeleihisi, sekä intuitiosi herkistyy.

Voit käydä koulutuksen ihan omaksi iloksesi ja oman henkisen polkusi vahvistamiseksi, tai voit käydä sen ammattimielessä, eli tehdä kaikki harjoitukset hyväksytysti ja saada koulutuksesta todistus. Kun olet käynyt koulutuksen hyväksytysti eli saanut todistuksen, voit opiskella vielä EEH-Enkeliopettajaksi, klikkaa linkistä ja tutustu!

Ilmoittaudu koulutukseen tästä: Ota yhteyttä

Intuitiivinen Enkelihoitaja™ koulutus sopii:

- Sinulle joka haluat avata ja vahvistaa omaa enkeliyhteyttäsi sekä intuitiotasi ja kanavoida enkeleiden hoitavaa, universaalia energiaa, jota voit välittää itsellesi, asiakkaillesi ja eläimille, joko harrastuksena tai ammatimaisesti

- Sinulle joka olet haaveillut tuntevasi enkeleiden läheisyyden, kosketuksen ja rakkaudellisen energiasäteilyn

- Sinulle joka haluat oman henkisyytesi kehittyvän ja tietoisuutesi avautuvan, vaikka et kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämänpolkuasi tällä hetkellä

Intuitiivinen Enkelihoitaja™  koulutuksen tavoitteet:

- Opit kanavoimaan enkelienergiaa ja tekemään sillä sekä lähihoitoja että etähoitoja, itsellesi, läheisillesi, sekä mahdollisille asiakkaillesi ja myös ryhmille. 

- Nostaa värähtelyenergiaasi korkeammille tasoille. Enkelihoitajakoulutus on syvä henkisen kasvun matka, sillä hoitajaksi kasvetaan oman kasvun myötä.

- Puhdistaa ja vahvistaa kanaviasi enkeliyhteyteen, mitä puhtaampi kanava olet, sitä hoitavampia ja vahvempia hoitosi ovat

- Opit tuntemaan oman enkelisi sekä hoitajaenkelisi, sekä miten eri tavoin voit tuntea enkelit

- Opit tunnistamaan oikeat enkelitaajuudet, maadoittamaan ja suojaamaan itsesi matalemmilta energioita

- Opit paljon chakroista ja työskentelyn 12 chakran kanssa, sekä asiakkaan että itsesi hoitamisessa

- Opit myös kivien ja heilurin käytön enkelihoidoissa

Halutessasi voit ostaa lisäksi vihkimyksen Elämän Pallo energiaan ja ohjeen hoitopallon tekemiseen ja aktivoimiseen. Sitä voi käyttää etähoidoissa joko yhdelle hengelle tai ryhmälle. Hinta 45€ 

Facebook:

Fb.ssa on salainen ryhmän jossa kaikki opiskelijat voivat kysyä ja kertoa kaikkea mikä koulutukseen liittyy. Tapaat siellä myös uusia samanhenkisiä, enkeliystäviä.  Halutessasi liitän sinut sinne kun koulutus alkaa. Huom! Jos et ole fb.ssa, se ei estä koulutukseen osallistumista!

Koulutus-aikataulu:

- koulutuksen kesto on 20 viikkoa, mutta jos tämä on sinulle liian nopea tahti, voimme sopia myös pidemmän aikataulun, juuri sinun oman henkisen polkusi tahtiin

- saat 8 ensimmäisen viikon aikana viikkokirjeet sähköpostiisi, joissa harjoituksia ja muutamia meditaatioita, runsaasti tietoa sekä enkeleistä että enkelihoitamisesta, energiajärjestelmästämme yms.

- lisäksi 12 viimeistä viikkoa on hoitoharjoittelua ja lopputehtäviä varten, silloin ei tule viikkokirjeitä vaan toimimme fb ryhmämme kautta tai sähköpostitse

- HUOM! Olen laittanut nämä viikot tiedoksi, koska toiset käyvät koulutuksen tässä tahdissa, ehkä sinä tarvitset pidemmän ajan, aina voidaan sopia jokaiselle yksilöllisistä aikatauluista! Olen vain sähköpostin päässä.

Harjoitukset ja lopputehtävä:

- koulutuksen 12 viimeistä viikkoa on harjoittelua ja lopputehtävän tekemistä, sekä lähi- että etähoitojen harjoittelua. Hoitoharjoittelut tehdään omille ystäville/sukulaisille/asiakkaille. Etä- ja lähihoitoja, joista aina, sekä sinulle että minulle, palaute kyseisiltä henkilöiltä. Lopputehtävänä jokainen opiskelija kanavoi enkelihoidon myös minulle.

- HUOM! Aina voidaan sopia pidempikin harjoitteluaika. 

- EXTRA! Kanavoin sinulle, koulutuksen alussa, etähoidon. Saat siitä laajan palautteen sähköpostiisi. Sovitaan yhteinen aika, kun olet ilmoittautunut -

Todistus:

Todistuksen saat kun kaikki harjoitukset ja lopputehtävät on suoritettu ja minulle niistä palaute annettu! Oma usko itseesi, intuitiivisuus ja yhteys enkeleihin vahvistuu sitä enemmän mitä enemmän harjoittelet.

Jos et jostain syystä tarvitse todistusta, niin silloin lopputehtävää ei ole pakko tehdä, tosin suosittelen silti harjoittelua, harjoittelua ja vielä kerran harjoittelua.  

Vain todistuksen saaneet voivat käyttää nimikettä Intuitiivinen Enkelihoitaja™

Ilmoittautuminen:

- voit ilmoittautua koulutukseen juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii

- sähköpostitse: elina@elinanenergiahoidot.fi tai yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

- kerro nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Koulutuksen hinta ja maksuehdot:

- TARJOUSHINTA NYT 240€, voimassa 1.10.23 asti  (norm. 480€) 

- ilmoittautumismaksu 40€, maksetaan ilmoittautuessa koulutukseen.

Huom! ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos päätätkin peruuttaa osallistumisesi, tai lopetat koulutuksen kesken

- lopun 200€ voi maksaa kokonaisuudessaan, ennen koulutuksen alkamista tai kahdessa 100€ erässä, kerran kuukaudessa, sovitusti joko 15. tai 30 päivä.

- jos tarvitset yrityksellesi laskun, kerro siitä ilmoittautuessasi

- erät pitää suorittaa sovittuina eräpäivinä, jos tarvitset lisää maksuaikaa sovi siitä erikseen kanssani, aina pystytään sopimaan kunhan etukäteen kerrot siitä

- jos lopetat enkelihoitaja koulutuksen kesken, suoritettuja maksuja ei makseta takaisin, paitsi silloin jos sinulla on esittää lääkärintodistus vakavasta sairaudesta jonka takia et voi jatkaa opiskelua. Huom! Ilmoittautumismaksua ei palauteta!

Ilmoittaudu nyt: Ota yhteyttä

Rakkaudella

Elina

Koulutukseni:

Diana Cooper foundation - enkeliopettaja

Luontaishoitaja

Horstmann terapeutti 

Äänimaljaterapeutti

Enkelihoitaja

Enkelikanavoija

Reikimaster 

Kristallihoitaja

Ensimmäiset valmistuneet EEH-Enkelihoitajat

Ensimmäiset valmistuneet EEH-Intuitiiviset Enkelihoitajat

EEH-Enkelihoitajia 2019

EEH-Intuitiivisia Enkelihoitajia 2019