EEH-Intuitiivinen Enkelikanavoija koulutus

EEH-Intuitiivinen Enkelikanavoija™ verkkokoulutus  

Avaa uusi sivu elämässäsi! Anna sielusi tulla näkyväksi ja vahvista omaa henkistä polkuasi sekä korkeampaa tietoisuuttasi. 

Jokaisella meistä on ollut vahva yhteys korkeampiin auttajiimme, enkeleihin, silloin kun olemme syntyneet. Henkisiä taitoja voi uudelleen avata ja opetella, oppia, erilaisilla harjoituksilla ja vahvistamalla omaa intuitiota sekä luottamusta omaan itseen.

Enkelikanavoija koulutus on ammattiin johtava koulutus. Koulutuksen jälkeen voit kanavoida viestejä itsellesi, yllättää ystäväsi positiivisella viestillä tai toimia ammattimaisena EEH-Intuitiivisena Enkelikanavoijana.       

Koulutuksessa saat paljon tietoa enkeleistä, enkelihierarkiasta, arkkienkeleistä yms. Lisäksi sinulla on paljon harjoituksia, joiden avulla itseluottamuksesi ja intuitiosi kasvaa, tietoisuutesi taivaallisin auttajiisi vahvistuu ja uskosi siihen että saamasi viestit ovat todellakin enkeleiltä.   

Enkelikanavoijaksi kouluttautuminen on samalla syvällinen henkisen kasvun kurssi itsellesi, saat vahvemman yhteyden enkeleihisi

Koska olen saanut valonauttajilta niin paljon, haluan kiitollisena jakaa tätä ihanaa asiaa ja kaikkea oppimaani sekä tietouttani kanavoinnista, suorasta yhteydestä enkeleihin, juuri Sinulle, jonka enkelit ohjasivat lukemaan tätä sivustoani. Se oli merkki Sinulle, sinun uudesta matkastasi enkeleiden maailmaan. Mikään elämässä ei ole sattumaa, kaikki tapahtuu tarkoituksella. 

 

Kun olet käynyt koulutuksen hyväksytysti eli saanut todistuksen, voit opiskella vielä EEH-Enkeliopettajaksi, klikkaa linkistä ja tutustu!

Valmistuneita EEH-Enkelikanavoijia: Valonlähteen Enkelikanavoijat 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä: Ota yhteyttä  

 

 EEH-Intuitiivinen Enkelikanavoija™ koulutus sopii:

- Sinulle joka haluat uudelleen avata yhteytesi taivaallisiin oppaisiisi ja kasvattaa intuitiotasi sekä tietoisuuttasi

- Sinulle joka haluat nämä ihanat, rakkaudelliset valonolennot elämääsi ja vahvistaa omaa henkistä matkaasi

- Sinulle joka haaveilet tuntevasi, kuulevasi tai jopa näkeväsi enkeleitä ja tehdä erilaisia harjoituksia oppiaksesi ja kasvaaksesi tähän

- Sinulle jonka unelmana on ollut työskennellä enkeleiden kanssa, tehdä enkelikanavointeja itsellesi, ystävillesi tai ihan ammattinasi

 

EEH-Intuitiivinen Enkelikanavoija™ koulutuksen tavoite:

- Vahvistaa  voimakkaasti yhteyttäsi enkelimaailmaan sekä uskoasi enkeleiden ohjaukseen

- Opit tunnistamaan oikeat enkelitaajuudet, maadoittamaan ja suojaamaan itsesi matalemmilta energioita

- Opit vapautumaan niistä peloista ja epäilyistä jotka ovat esteenä avautumisellesi rakkaudelliseksi valon kanavaksi, itseluottamuksesi paranee

-  Opit käyttämään enkelikortteja kanavoinneissa intuitiivisella tavalla, saat myös lisäviestejä niiden kautta

- Opit paljon chakroista ja työskentelyn 12 chakran kanssa

- Sisäinen maailmasi muuttuu rauhallisemmaksi, enkeliyhteys tuo iloa, valoa ja runsautta elämääsi

- Värähtelytaajuutesi noustessa, henkinen kehityksesi nopeutuu ja alat avautua kanavaksi enkeleiden viesteille, opit tulkitsemaan niitä itsellesi, ystävillesi ja asiakkaillesi

 

Facebook:

Facebookissa on salainen ryhmä, jossa kaikki opiskelijat voivat kysyä ja kertoa kaikkea mikä koulutukseen liittyy. Tapaat siellä myös uusia samanhenkisiä, enkeliystäviä. Halutessasi liitän sinut sinne kun koulutus alkaa. Huom! Jos et ole fb.ssa, se ei estä koulutukseen osallistumista!

 

Koulutusaikataulu:

- koulutuksen kesto 20 viikkoa

- 10 viikon ajan viikkokirje sähköpostiisi, jossa paljon asiaa enkeleistä, kanavoinnista, enkeliyhteyksistä jne.

- Lisäksi 10 viikkoa harjoitteluja ja lopputehtäviä varten, jolloin ei tule viikkokirjeitä, vaan toimimme fb ryhmän tai sähköpostin kautta

- Viikkokirjeen mukana tehtäviä, ohjausta ja muutamia meditaatioita (ei joka viikko)

 

- Kaikki materiaali jää käyttöösi, mutta se on hoitola Valonlähteen rekisteröityä omaisuutta, joten sitä ei saa jakaa eteenpäin tai käyttää missään muissa koulutuksissa tms. 

 

Harjoitukset ja lopputehtävät:

- Kanavointi harjoituksia korteilla, joihin annan ohjeistuksen viikkokirjeissä

- 10 harjoitusviikon aikana: 2 puhelin/skypekanavointia ja 2 kirjallista kanavointia. Harjoituksista palautteet minulle sekä sinulta että kanavoinnin saajalta. Kanavointiharjoitukset tehdäään omille ystäville/tuttaville. Lopputyönä vielä kirjallinen kanavointi minulle.

 

- EXTRA! Koulutuksen lopussa saat vielä tekemäni henk.kohtaisen, laajan tulkinnan sähköpostiisi - tulkinnan arvo 55€  (edellyttää että kaikki tehtävät on tehty ja maksuerät hoidettu) -

 

Todistus:

Todistuksen saat kun kaikki harjoitukset ja lopputehtävät on suoritettu ja minulle niistä palaute annettu! Oma usko itseesi, intuitiivisuus ja yhteys enkeleihin vahvistuu yhä enemmän mitä enemmän harjoittelet.

Jos et jostain syystä tarvitse todistusta, niin silloin lopputehtävää ei ole pakko tehdä, tosin suosittelen silti harjoittelua, harjoittelua ja vielä kerran harjoittelua.  

Vain todistuksen saaneet voivat käyttää nimikettä EEH-Intuitiivinen Enkelikanavoija™

 

Yhteystiedot:

Halutessasi lisään Valonlähteen verkkosivulle todistuksen saaneiden yhteystiedot joten asiakkaita sinulle voi tulla myös sitä kautta. Mainostan yhteyssivua myös facebookissa.

 

Ilmoittautuminen:

voit ilmoittautua koulutukseen juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii

- sähköpostitse: elina@elinanenergiahoidot.fi tai yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

- kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

 

Koulutuksen hinta ja maksuehdot: 

- kokonaishinta 480€

- ilmoittautumismaksu 80€, maksetaan ilmoittautuessasi koulutukseen

Huom! ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos päätätkin peruuttaa osallistumisesi, tai lopetat koulutuksen kesken

- jos tarvitset laskun yrityksellesi, mainitse se ilmoittautuessasi.

- lopun 400€ voi maksaa kokonaisuudessaan, ennen koulutuksen alkamista tai neljässä 100€ erässä, kerran kuukaudessa, sovitusti joko 15. tai 30 päivä.

erät pitää suorittaa eräpäivinä, jos tarvitset lisää maksuaikaa sovi siitä erikseen kanssani, aina pystytään sopimaan kunhan etukäteen kerrot siitä

- jos lopetat enkelikanavoija koulutuksen kesken, suoritettuja maksuja ei makseta takaisin, paitsi silloin jos sinulla on esittää lääkärintodistus vakavasta sairaudesta jonka takia et voi jatkaa opiskelua. HUOM! Ilmoittautumismaksua ei palauteta!

Ilmoittaudu nyt, klikkaa tästä: Ota yhteyttä

 

Rakkaudella

Elina

 

Koulutukseni:

Diana Cooper foundation - enkeliopettaja

Enkelihoitaja

Enkelikanavoija

Reikimaster 

Kristallihoitaja

Horstmann hoitaja

Luontaishoitaja