Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, joka hoitaa lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Hoidon vaikutus perustuu myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Soivien, "laulavien" maljojen ääni ja värähtely rentouttavat kuin syvä uni uudistaen kehoa ja mieltä. Äänimaljat tuottavat luonnollisia värähteleviä ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. 

Erinomainen hoito mm. stressaantuneelle, univaikeuksista ja ahdistuksesta kärsivälle sekä lieventää kehon jännitystiloja.

Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Maljahieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljahoito sopii kaikille ihmisille, vanhuksista - lapsiin. Äänimaljahoito on aivan ihana hoitomuoto myöskin raskaana oleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Maljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli istuvaa hieronta-asentoa. 

Äänimaljahoidossa saat levätä mukavasti patjalla ja ottaa vastaan maljojen pehmeää ääntä: maljat asetetaan ensin hoidettavan ympärille lattialle, kehon ulkopuolelle auraan. Hoitaja soittaa niitä napauttamalla malletilla. Maljoja asetellaan ja soitetaan myös hoidettavan keholle eri kohtiin esim. selälle ja jaloille sekä vatsalle ja rinnan kohdalle - näin saadaan maljojen  äänivärähtely vaikuttamaan syvemmälle kehoon. Hoidossa käytän äänimaljojen lisäksi myös kristallipyramidia chakrojen tasapainoittamiseen.

Maljojen ja kristallien värähtely tuntuu pitkän aikaa kehossa hoidon jälkeenkin. 

 

Varaa oma aikasi: Valonlähteen online-varaus tai Ota yhteyttä

- Hoidon hinta 20€ - kesto n. 1h

 

Tervetuloa