Äänimalja-tasapainoitus chakroille

Varaa nyt upea, rentouttava ilta, sinulle ja ystävällesi yhdessä, tai ryhmällesi max 10 henkeä. Sinun varaamassasi tilassa tai kotonasi. Kunhan tila on rauhallinen. Kahden henkilön illan voin järjestää myös hoitotilassani!

Valittavanasi on kaksi erilaista rentoutusta:

  • 1. Syvärentoutus sanoilla, maljat soivat ja samalla kohdistetaan tasapainoitus päächakroihimme - energiapisteisiin kehossamme
  • 2. Syvärentoutus sanoilla ja ihanat maljat soivat. Lisätietoja tästä rentoutusillasta: Äänimaljarentoutus

 

Äänimalja-tasapainoitus chakroille ja kehon energioille:

- Tässä upeassa äänihoidossa ohjaan osallistujat syvärentoustilaan ja tasapainoitamme 7 päächakraa, jotka sijaitsevat suoralla akselilla keskikehossamme.

- Rentoutuksen ajan ryhmän jäsenet ovat alustoilla makuuasennossa, lisänä tyyny ja peitto, ne tuovat turvallisen ja rauhoittavan olotilan. Tila on hiljainen ja hämärä, mielellään vain kynttilät palavat. 

 

- Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

 

Chakrat:

Kehossamme on energiajärjestelmä, jonka ympärille fyysinen olemuksemme rakentuu. Tämä energiajärjestelmä koostuu kolmesta perustekijästä:

 - energiakehoista eli auran eri tasoista                                                                                                                                                                          - chakroista eli energiakeskuksista                                                                                                                                                                                - meridiaaneista eli energiakanavista                                                               

Chakroja on perimätieteen mukaan kehossamme ja energiakehoissamme yhteensä yli 90 000. Ihmiskehossa on siis kaikkialla energian vastaanottamiseen, muuntamiseen ja välittämiseen tarkoitettuja pieniä elimiä. Suurin osa on mikroskooppisen pieniä. Merkittävämpiä sivuchakroja on noin 40. Niistä tärkeimmät ovat pernan, niskan, kämmenen ja jalkapohjan alueilla.

7 päächakraamme sijaitsevat suoralla akselilla keskikehossamme, näiden läpimitta on noin 10 cm.

Chakroissamme energia on jatkuvassa pyörivässä liikkeessä myötäpäivään, tämän mukaan ne ovat saaneet nimensäkin, sanskriitin kielessä sana chakra tarkoittaa pyörää. Tuo pyörimisliike saa energian virtaamaan chakran sisäosiin. Jos pyörimisliikkeen suunta muuttuu, alkaa energiaa säteillä ulos chakrasta. Chakra voi jopa myös tukkeutua kokonaan harmailla energioilla, jolloin energia ei liiku lainkaan. Tukkoinen chakra tuo sekä fyysisiä että psyykkisiä ongelmia. Tällöin chakra vaatii hoitoa, eli tasapainoitusta.

Chakrat toimivat kuin pumput tai venttiilit säädellen energian virtaa. Avaamme ja suljemme näitä venttiileitä ajatuksiemme, tunteidemme ja kokemustemme mukaan. Hyvin suuri osa chakrojen ja energiakehojen toiminnasta tapahtuu tiedostamattoman mielemme eli alitajuntamme kautta. Chakrojen toiminta heijastuu fyysiseen kehoon rauhasten toiminnan ja hermojärjestelmien kautta.

Tarpeemme tulla lähimmäistemme tai läheisiksi tuntemamme ryhmän hyväksymäksi on niin vahva, että olemme valmiit mukauttamaan elämämme yleisesti hyväksyttyjen käsitysten mukaiseksi. Salaamme spontaanit tunteemme, jos ne eivät vastaa ympäristömme odotuksia. Emme uskalla olla omia itsejämme, sellaisia kuin todellisuudessa sisäinen olemuksemme on, vaan roolitamme elämämme.

Kaikki tämä on mahdollista vain siten, että supistamme chakramme niin pieniksi, että mitkään kontrolloimattomat tunteet eivät pääse suodattumaan niiden läpi. Kyseiseen chakraan syntyy silloin energiatukos. Seurauksena on chakran elämänenergian saannin huononeminen ja joissain tapauksissa se lamaantuu täysin. Tämä tukkeuma purkautuu sekä fyysisinä että psyykkisinä ongelmina ja tunteemme eivät toimi enää niin kuin niiden pitäisi toimia. Jotta energia taas virtaa kunnolla ja elämämme vapautuu, kielletyt tunteet pitää etsiä sisimmästämme ja avata ne uudelleen sekä chakrat tasapainoittaa.

Jotta voisimme kokea sisäisen eheyden ja siihen liittyvän voiman, luovuuden, ymmärryksen, rakkauden ja autuuden, täytyisi kaikkien chakrojemme olla avoimia ja toimia harmonisesti keskenään.

 

- Illan kesto noin 1½ - 2h

- Mukaan: alusta, tyyny ja peitto sekä avoin mieli

- Rento vaatetus 

 

Äänimaljoilla chakrojen tasapainoitus illan hinta:

- Kahdelle 80€ (voin järjestää myös hoitotilassani)

- max 10 henkeä 190€ 

- matkakulu 10 km ylimenevältä ajomatkalta 0.50€/km

  

Varaa oma, rentouttava, puhdistava ja voimaannuttava iltasi:

- p. 046 662 0317/tekstari

elina@elinanenergiahoidot.fi

- yhteydenottolomakkeella: Ota yhteyttä

 

 

:lla Elina