Enkeli-ilta ryhmälle

Valonlähteen Enkeli-ilta on uudistunut!

Enkeli-illat kutsuvat koolle kaikki enkeleistä ja taivaallisista oppaistamme kiinnostuneet, samanhenkiset ihmiset. Virittäydymme illan aikana hienovärähteisiin enkelienergioihin, tutustumme enkeleiden maailmaan ja miten voimme olla sinne yhteydessä. Tässä illassa saat aivan vapaasti avautua ja kysyä enkeleitä ja henkisyyttä koskevista asioista. 

Tulen mielelläni ohjaamaan rakkaudellisen illan sinulle ja ystävillesi! Varaa oma enkeli-iltasi ja kutsu ystävät koolle. (enintään 10 henk.)

 

Illan ohjelmassa:

- Aloitamme tee/kahvihetkellä 

- Enkelimeditaatio, jossa maadoitetaan itsemme, avaamme mielemme ja energiamme enkeleiden maailmaan ja kutsumme mukaan oman suojelusenkelimme.

- Juttelemme enkeleistä, chakroista, omien värähtelyidemme nostamisesta yms. mitä illan aikana tulee esiin, ja jaamme omia enkelikokemuksiamme sekä saamme vahvistusta niille

- Jokainen voi halutessaan nostaa enkelikortin itselleen illan viestiksi, luemme ja tulkitsemme ne yhdessä

- Lopuksi hoitava enkelienergiakanavointi ryhmänä. Opettelemme samalla rentouttamaan kehomme ja mielemme, vastaanottamaan rakkaudellista energiaa. Hoidon voit ottaa vastaan istuen tai maaten alustalla viltin alla (jos haluat alustalle, ota oma alusta, sekä tyyny ja viltti mukaasi iltaan)

Otan mukaan myös enkelirasiani, johon voit sujauttaa lappusen missä kerrot pyyntösi enkeleille. Välitän pyynnöt seuraavana päivänä, iltameditaatiossani ja samalla kanavoin pyytäjälle enkelivaloa. 

 

- Illan kesto n.3h 

- Illan hinta 290€ /enintään 10 henk. 

- Matkakulut 10 km ylimenevältä ajomatkalta + 0.50€/km

 

Varaa oma voimaannuttava ja rakkaudellinen enkeli-iltasi ottamalla yhteyttä:

- yhteydenottolomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot.fi

 

Rakkaudella Elina