Energisoiva Syvärentoutus

Valonlähteen uusin hoito on itse kehittämäni. Vuosien aikana olen huomannut miten paljon hoidettavat kaipaavat rentouttavaa hetkeä. Pakoa kiireen keskeltä - pientä hetkeä itselle. Hetkeä jossa voisi unohtaa ja päästää irti kaikesta arkeen liittyvästä. 

Energisoiva Syvärentoutus on tarkoitettu Sinulle, joka etsit hoitohetkeä, jossa voit rentoutua nukahtamisen rajoille asti, tai nukahtaa, syvärentoutua. Leväten hoitovuoteella, lämpöisten peitteiden alla, hämärässä tilassa jossa vain kynttilät palavat ja soi hiljainen meditaatiomusiikki. 

Hoito sopii sinulle joka pystyt selinmakuulla lepäämään 45-60min, muuten ei esteitä.

 

Jos tämä kuulostaa siltä että tarvitset tätä hoitoa juuri nyt, niin varaa oma hoitoaikasi tästä: verkkovaraus 24/7  

Hoidon teen käsin koskettamalla ja aktivoimalla erilaisia kehon rentoutuspisteitä, sekä kevyesti sivelemällä ja hieromalla ilman kipua. Hoidettava saa olla koko hoidon ajan selällään, mahdollisimman mukavasti, jotta rentoutus menee syväksi, hyvänolonhormonit aktivoituvat ja stressihormonien taso laskee. Samalla kanavoin kaikkiin kohtiin hoitavaa reikienergiaa. Siksi hoito on myös energisoiva ja voimaannuttava. 

Hoidon ajan saat olla omissa vaatteissasi, toivon kuitenkin että laitat yllesi jotain rentoa ja joustavaa, joissa on mukava ja helppo olla. 

Huom! Jos mieli on kovin stressaantunut, ahdistunut ja levoton, sekä kehossa paljon jännitystiloja, yksi hoitokerta ei ehkä riitä, vaan tarvitaan noin kolme-viisi kertaa.

 

Energisoiva Syvärentoutus 

- sopii kaikille, kouluikäisistä - vanhuksiin

- vaikuttaa levottomaan mieleen rauhoittavasti

- auttaa unensaantiin iltaisin

- alentaa stessihormonitasoa

- aktivoi hyvänolonhormoneja

- tasapainottaa jännitystiloja

- tarkoitus on syvärentoutus ei niinkään minkään sairauden hoito 

- jos sinulla on jokin mielialalääkitys, keskustele ensin oman lääkärisi kanssa sopiiko tämä hoito sinulle

 

Hinta 35€ - kesto noin 60min 

varaa tästä: verkkovaraus 24/7

 

 ❤:lla Elina