Äänimalja-chakrahoito, kahdelle tai ryhmälle

Varaa Sinulle ja ystävillesi upea, syvärentouttava, kehon energioita ja energiapisteitä, eli chakroja tasapainoittava, voimaannuttava ja harmoninen ilta! Ryhmälle tai kahdelle!

- Ryhmälle - max 10 henk. Kysy aikoja minulta teidän omaan iltaanne tai iltapäiväänne ja kutsu ystävät kotiisi tms.

- Kahden henkilön äänimaljahetken voin järjestää myös hoitotilassani Hämeenkyrössä, tai tulla ohjaamaan sen sinun luoksesi.


Voit valita kahdesta upeasta äänimaljahetkestä:
1. Äänimalja syvärentoutus, kauniisti värähtelevät maljat soivat ja kehosi sekä mielesi syvärentoutuu. Lue lisää: Äänimaljarentoutus
2. Äänimalja syvärentoutus ja chakrojen tasapainoitus

❤️ Äänimaljarentoutus sekä tasapainoitus chakroille:

- Tässä upeassa äänimaljahoidossa ohjaan osallistujat syvärentoustilaan. Äänimaljojen sointujen värähtelyillä kehosi rentoutuu ja samalla tasapainoittuu 7 päächakraa, jotka sijaitsevat suoralla akselilla keskikehossamme. Jokaisella chakralla on oma maljaäänensä, joka värähtelee chakran ympärillä, näin tasapainoittaen sen energioita.

- Syvärentouttavien äänten ja värähtelyiden tarkoitus on vapauttaa ryhmän jäsenet harmoniaan itsensä, ympäristönsä ja maailmankaikkeuden kanssa

- Rentoutuksen ajan osallistujat ovat samassa huoneessa, alustoilla makuuasennossa, lisänä tyyny ja peitto, ne tuovat turvallisen ja rauhoittavan olotilan. Tila on hiljainen ja hämärä, mielellään vain kynttilät palavat.

- Syvärentoutus sekä chakrojen tasapainoitus äänimaljojen avulla, vaikuttaa mm. stressiä, ahdistusta ja jännitystiloja lieventävästi. Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa, josta 70% on vettä.

❤️ Chakrat:

Kehossamme on energiajärjestelmä, jonka ympärille fyysinen olemuksemme rakentuu. Tämä energiajärjestelmä koostuu kolmesta perustekijästä:

- energiakehoista eli auran eri tasoista - chakroista eli energiakeskuksista - meridiaaneista eli energiakanavista

Chakroja on perimätieteen mukaan kehossamme ja energiakehoissamme yhteensä yli 90 000. Ihmiskehossa on siis kaikkialla energian vastaanottamiseen, muuntamiseen ja välittämiseen tarkoitettuja pieniä elimiä. Suurin osa on mikroskooppisen pieniä. Merkittävämpiä sivuchakroja on noin 40. Niistä tärkeimmät ovat pernan, niskan, kämmenen ja jalkapohjan alueilla.

7 päächakraamme sijaitsevat suoralla akselilla keskikehossamme, näiden läpimitta on noin 10 cm.

Chakroissamme energia on jatkuvassa pyörivässä liikkeessä myötäpäivään, tämän mukaan ne ovat saaneet nimensäkin, sanskriitin kielessä sana chakra tarkoittaa pyörää. Tuo pyörimisliike saa energian virtaamaan chakran sisäosiin. Jos pyörimisliikkeen suunta muuttuu, alkaa energiaa säteillä ulos chakrasta. Chakra voi jopa myös tukkeutua kokonaan harmailla energioilla, jolloin energia ei liiku lainkaan. Tukkoinen chakra tuo sekä fyysisiä että psyykkisiä ongelmia. Tällöin chakra vaatii hoitoa, eli tasapainoitusta.

Chakrat toimivat kuin pumput tai venttiilit säädellen energian virtaa. Avaamme ja suljemme näitä venttiileitä ajatuksiemme, tunteidemme ja kokemustemme mukaan. Hyvin suuri osa chakrojen ja energiakehojen toiminnasta tapahtuu tiedostamattoman mielemme eli alitajuntamme kautta. Chakrojen toiminta heijastuu fyysiseen kehoon rauhasten toiminnan ja hermojärjestelmien kautta.

Tarpeemme tulla lähimmäistemme tai läheisiksi tuntemamme ryhmän hyväksymäksi on niin vahva, että olemme valmiit mukauttamaan elämämme yleisesti hyväksyttyjen käsitysten mukaiseksi. Salaamme spontaanit tunteemme, jos ne eivät vastaa ympäristömme odotuksia. Emme uskalla olla omia itsejämme, sellaisia kuin todellisuudessa sisäinen olemuksemme on, vaan roolitamme elämämme.

Kaikki tämä on mahdollista vain siten, että supistamme chakramme niin pieniksi, että mitkään kontrolloimattomat tunteet eivät pääse suodattumaan niiden läpi. Kyseiseen chakraan syntyy silloin energiatukos. Seurauksena on chakran elämänenergian saannin huononeminen ja joissain tapauksissa se lamaantuu täysin. Tämä tukkeuma purkautuu sekä fyysisinä että psyykkisinä ongelmina ja tunteemme eivät toimi enää niin kuin niiden pitäisi toimia. Jotta energia taas virtaa kunnolla ja elämämme vapautuu, kielletyt tunteet pitää etsiä sisimmästämme ja avata ne uudelleen sekä chakrat tasapainoittaa.

Jotta voisimme kokea sisäisen eheyden ja siihen liittyvän voiman, luovuuden, ymmärryksen, rakkauden ja autuuden, täytyisi kaikkien chakrojemme olla avoimia ja toimia harmonisesti keskenään.


- Illan kesto noin 1.5 - 2h (riippuen ryhmän koosta)

- Mukaan: alusta, tyyny ja peitto sekä avoin mieli

- Rento vaatetus


Äänimaljahetken hinta:

- Kahdelle - 80€ (voin järjestää myös hoitotilassani)

- Ryhmä - max 10 henkeä - 190€

- Kumpaankin lisäksi + mk 0.50€/km, (max 50 km Hämeenkyröstä)

Varaa oma, rentouttava, puhdistava ja voimaannuttava iltasi:

- yhteydenottolomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot.fiRakkaudella

Elina