Enkeli-ilta ryhmälle

Enkeli-illat kutsuvat koolle kaikki enkeleistä ja taivaallisista oppaistamme kiinnostuneet, samanhenkiset ihmiset. Virittäydymme illan aikana hienovärähteisiin enkelienergioihin, tutustumme enkeleiden maailmaan ja miten voimme olla sinne yhteydessä. Tässä illassa saat aivan vapaasti avautua ja kysyä enkeleitä ja henkisyyttä koskevista asioista.

Tulen mielelläni ohjaamaan rakkaudellisen illan sinulle ja ystävillesi! Varaa oma enkeli-iltasi ja kutsu ystävät koolle. Enintään 10 henk., on tärkeää että kaikki osallistujat mahtuvat samaan tilaan/huoneeseen, myös hoitoa vastaanottaessaan.

❤️ Enkeli-illan ohjelmassa:

- Jos haluat tarjota teetä/kahvia, aloitetaan sillä

- Enkelimeditaatio, jossa maadoitetaan itsemme, avaamme mielemme ja energiamme enkeleiden maailmaan ja kutsumme mukaan oman suojelusenkelimme.

- Juttelemme enkeleistä, chakroista, omien värähtelyidemme nostamisesta yms. mitä illan aikana tulee esiin, ja jaamme omia enkelikokemuksiamme sekä saamme vahvistusta niille

- Jokainen voi halutessaan nostaa enkelikortin itselleen illan viestiksi, luemme ja tulkitsemme ne yhdessä

- Lopuksi hoitava enkelienergiakanavointi ryhmänä, jonka aikana rentouttava äänimalja soi. On tärkeää, että kaikki mahtuvat samaan tilaan ottamaan hoitoa vastaan! Opettelemme samalla rentouttamaan kehomme ja mielemme, vastaanottamaan rakkaudellista energiaa. Hoidon voit ottaa vastaan rennosti istuen tai maaten alustalla viltin alla (jos haluat alustalle, ota oma alusta, sekä tyyny ja viltti mukaasi iltaan). Hoidon kesto noin 60min.

Otan mukaan myös enkelirasiani, johon voit sujauttaa lappusen missä kerrot pyyntösi enkeleille. Välitän pyynnöt seuraavana päivänä, iltameditaatiossani ja samalla kanavoin pyytäjälle enkelivaloa.

- Illan kesto n.3h

- Illan hinta 290€ /enintään 10 henk.

- Matkakulut + 0.50€/km (max 50km Hämeenkyröstä)

Varaa oma voimaannuttava ja rakkaudellinen enkeli-iltasi ottamalla yhteyttä:

- yhteydenottolomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot.fi


Rakkaudella

Elina


Palautteita enkeli-illoista:

"Hei Elina

Jokaikinen oli todella kiitollinen enkeli-illasta.

Kaikki sanoivat, että tuli ihana rauhallinen, kodikas olo

Minä olen itse ajatellut jo pitkään, että haluaisin jakaa ja antaa tämän kokemuksen, jonka itse saan jokaisena päivänä omalta rakkaalta suojelusenkeliltäni. Hän on minun omatuntoni, minun tukeni, minun paras ystäväni.

Kiitos kun siunasit meidän kodin, joka on minun turvasatamani. Kodille ja perheelle annan kaikkeni.

Kaikki sanoivat, että sinä olet ihanan tavallinen ja lämmin, helposti lähestyttävä ja rauhoittava ihminen. Sinulla on ihanan lämpimät kädet ja kokemus oli ihana. Eikä lainkaan pelottava. Oli helppo antautua tunteeseen ja meditaatioon.

Kiitos, kiitos, kiitos ❤️"