Meditaatio osaksi elämääni - lähikurssi

❤️ Namaste

Monen vuoden hiljentymis-meditaatio kokemuksella olen koonnut lähikurssin joka sopii sekä aloittelijoille että jo meditaatiota harrastaneille, jotka haluavat uutta tietoa erilaisista tekniikoista sekä uusia meditaatio videoita.

Kurssin kesto on 10 viikkoa. Kokoonnumme kerran viikossa Valonlähteeseen opettelemaan uusia meditaatiotekniikoita, aina torstai iltaisin klo 18-n.19

Meditaatio on sana, jonka jokainen ymmärtää hieman eri tavoin ja jokainen tekee hieman eri lailla. Siksi haluan nyt kertoa juuri sinulle erilaisista meditointi tekniikoista tällä kurssilla, voit sitten valita sen omasi, sen joka sinua resonoi ja tuntuu juuri sinun tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi sopivalta. Tai voit tehdä vaikka kaikkia eri vaihtoehtoja viikoittain!

Meditaatio vähentää stressiä, kivun tunnetta, ahdistuneisuutta, masennusta, edistää painonhallintaa, vähentää päänsärkyä ja migreeniä, vähentää astman oireita, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja ylipäänsä lisää elämän laatua.

Aloitamme aivan alkeista, siitä miten istutaan tai ollaan pitkällään, rentoudutaan ja hiljennytään, hiljennetään ajatukset. Kerron myös siitä mitä meditaatio on, mitkä on sen hyödyt, miten saada meditaatio osaksi omaa elämää, eri aisteihin keskittyminen meditaation aikana, sisäisen tietämyksen kasvattaminen meditaation avulla, intuition voimistaminen jne. Meditointi ryhmässä on aina paljon voimallisempaa kuin yksistään.

Saat kurssimateriaalia jossa on aina jotain teoriaa meditaatiosta ja meditoinnista sekä saat sähköpostiisi linkin sen viikon aiheen ohjattuun meditaatioon. Eli voit vielä viikon ajan itsenäisesti keskittyä oppimaasi.

Aluksi ohjatut meditaatiot eli visualisoinnit ovat hyvinkin helppoja. Aina ensin tehdään koko kehon ohjattu rentoutus ja sitten siirrytään mielikuvamatkalle. Mennään erilaisiin paikkoihin luonnossa tai korkeisiin värähtelytaajuuksiin, käyttämään eri aisteja. Tätä kautta vahvistetaan sisäistä tietämystä ja herkistytään sille. Meditaatioiden aiheet ja pituudet vaihtelevat.

Esimerkkejä aiheista:

Ohjattuja meditaatioita
Ääni meditaatio (rumpu)
Hengitys meditaatio
Trataka – kynttilä meditaatio
Mantra meditaatio
Jooga Nidra lyhyt (ei joogaliikkeitä, vain meditointi)
Jooga Nidra pitkä (ei joogaliikkeitä, vain meditointi)


Kurssiin kuuluu:

- Kurssimateriaali

- Joka viikko uusi voimallinen meditaatio

Sekä tietysti saat jatkuvan tukeni kurssin ajan. Mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!

(Kurssin kaikki materiaalit ovat Hoitola Valonlähteen omaisuutta ja niitä ei saa välittää eteenpäin, ei kopioida, tai käyttää missään muussa koulutuksessa tai muuhunkaan tarkoitukseen, vain sinulle opiskeluun)

Kurssin kesto:

- -----, yhteensä 10 tapaamiskertaa

Ilmoittautuminen:

- ------- mennessä

- Kurssille tarvitset mukaan alustan, tyynyn ja huovan tai jonkun muun peitteen, mukavan vaatetuksen päälle, sekä avoimen mielen

- Lähetä ilmoittautuminen lomakkeella: Ota yhteyttä

- Kun ilmoittaudut, kerro: nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat paluupostissa vahvistuksen osallistumisesta ja maksuohjeet.

Maksaminen:

- Ilmoittautumismaksu 50€

- Loput 200€ käteisellä - ensimmäisellä kokoontumiskerralla (tai voidaan sopia sinulle omat erämaksut)

- Kurssin kokonaishinta 250€

HUOMAA! Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos peruutat osallistumisesi, ainoastaan silloin jos olet sairastunut ja sinulla on siitä esittää lääkärintodistus


"Meditaatio on yksittäisistä työkaluista voimakkain apu sairauksista toipumisessa."

- Ian Gawler, kirjailija, meditaatio-ohjaaja -


❤️ MEDITAATIOMYYTTIEN MURTAJIA:

Mielen tarvitsee olla tyhjä, jotta voi meditoida!

Ajatuksia tulee ja menee, meditointi auttaa meitä päästämään niistä irti tuomitsematta.

Meditoidessa tarvitsee istua lootusasennossa!

Voit tehdä harjoitukset tuolilla tai tyynyllä istuen tai lattialla selin makuulla.

Minulla ei ole aikaa meditoida!

Meditaation ei tarvitse viedä tunteja päivässä, vain 10-20 minuutin harjoittelu riittää. Jos sinulla oli aikaa lukea tämä kirjoitus, sinulla on aikaa meditoida. Sitä paitsi, päivinä jolloin sanot, ettei sinulla ole aikaa meditoida, sinun kannattaa meditoida 40 minuuttia 20 minuutin sijaan.

Meditaatio on outoa!

Mitä outoa siinä on että istut muutaman minuutin hiljaa ja keskityt hengitykseesi?


Tervetuloa oppimaan kanssani hiljentymistä ja meditointia!


Rakkaudella

Elina