Enkeliopettajakoulutus™

Valonlähteen Enkeliopettajakoulutus™ verkossa

Enkeliopettajakoulutus on ammattiin johtava koulutus joka antaa tiedot ja taidot työskennellä enkeleiden kanssa itsensä ja läheistensä hyväksi ja auttaa muita omissa enkeliyhteyksissään. Koulutus on monipuolinen, paljon käytännön työskentelyä sisältävä kokonaisuus, joka vahvistaa yhteyttäsi enkelimaailmaan.

Valonlähteen Enkeliopettajakoulutus™ on jatkokoulutus Sinulle joka olet jo aiemmin käynyt Intuitiivinen Enkelihoitaja tai Intuitiivinen Enkelikanavoija koulutuksen. Jompikumpi näistä pitää siis olla opiskeltuna hyväksytysti, eli olet saanut Valonlähteen todistuksen.

Enkeliopettajakoulutuksessa kerrataan muutamia asioita, esim. 12 chakran järjestelmä, joka sinulla pitäisi olla hallinnassa kun aloitat omia kurssejasi. Kertaamme sellaisia asioita jotka ovat tärkeitä, kun itse aloitat opettamaan omia kurssilaisiasi.


❤️ Milloin voit osallistua opettajakoulutukseen?

- Voit osallistua koulutukseen kun olet käynyt ensin Valonlähteen Intuitiivinen Enkelihoitaja tai Intuitiivinen Enkelikanavoija koulutukset hyväksytysti

Intuitiivinen Enkelihoitaja

Intuitiivinen Enkelikanavoija

❤️ Mitä saat tästä koulutuksesta?

- Opit pitämään enkeli-iltoja, tms enkeleihin liittyviä asiakasiltoja, sekä opettamaan enkeleistä erilaisilla kursseilla

- Opit tekemään ja ohjaamaan erilaisia enkeliharjoituksia ja visuaalisia meditaatioita, opettelemme sen ihan äänenkäytöstä alkaen

- Opit luomaan rauhallisen, korkeavärähteisen sekä turvallisen tilan itseäsi ja illan vieraita tai kurssilaisiasi varten ja työskentelemään valon auttajien kanssa kaikkien osallistujien korkeimmaksi parhaaksi

- Saat koulutusmateriaalin omaksesi, mukana paljon erilaisia enkeliharjoituksia ja meditaatioita joita voit käyttää työssäsi

- Saat vahvan ammattitaitoisen perustan, sekä paljon tietoa ja varmuutta omien kurssiesi ohjaamiselle

❤️ Mitä koulutukseen kuuluu?

- Saat kerran kuukaudessa materiaalin ja sen kuukauden tehtävät sähköpostiisi

- Erilaisia kotitehtäviä sekä yksi luettava kirja, jonka lähetän sinulle postitse eli kuuluu kurssin hintaan (kerron nimen kun olet ilmoittautunut koulutukseen)

- Oman osaamisen näyttöjä erilaisten tehtävien ja suorittamisien kautta. Tarvitsemme koulutuksessa skypen tms etäyhteyden, tai voit videoida tehtävät ja lähettää ne minulle. Ainakin yksi enkeliharjoitus ja yksi 12 chakran meditaatio, jotka ohjaat omille tuttavillesi, tulee näyttää minulle joko videoituna tai suorana etäyhteyden kautta.

- Kaikki annetut tehtävät pitää tehdä määräpäiviin mennessä, vain siten voit saada todistuksen ja ryhtyä itse opettamaan omia kurssilaisiasi. Kun pidät koulutuksessa kiinni aikatauluista, tiedän että osaat pitää kiinni niistä myös omilla kursseillasi.

- Todistus siitä että olet hyväksytysti suorittanut Valonlähteen Enkeliopettaja opinnot

- Tietenkin saat myös minun jatkuvan apuni ja tukeni koko koulutuksen ajan ja vielä sen jälkeenkin voit kysyä asioita jotka liittyvät Enkeliopettajakoulutukseen.


❤️ Koulutusaikataulu:

- Kesto 111 päivää

- Joka kuukauden alussa tehtävä- ja materiaalit sähköpostiin, eli aina maanantai päivinä. Sinulla on aina viisi viikkoa aikaa tehdä kuukauden tehtävät.

- Harjoitukset ja tehdyt tehtävät lähetetään minulle kerran kuukaudessa, kerron tarkemmin päivät materiaalissa.

Kaikki materiaali jää käyttöösi, mutta sitä ei saa jakaa eteenpäin, vaikka voit käyttää koulutuksissasi pohjana erilaisia tehtäviä ja harjoituksia joita saat. Ne ovat Valonlähteen rekisteröityä omaisuutta.


❤️ Ilmoittautuminen:

- juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii

- yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

❤️ Todistus:

- Todistuksen saat kun olet suorittanut hyväksytysti koulutuksen ja palauttanut tehtävät ajallaan, sekä koulutus on maksettu kokonaisuudessaan. Vain todistuksen saaneet voivat käyttää nimitystä Valonlähteen Enkeliopettaja ja toimia ammattimaisesti kurssien ja koulutusten ohjaajina.


❤️ Koulutuksen hinta ja maksuehdot:

- kokonaishinta 760€

- ilmoittautumismaksu 160€, maksetaan ilmoittautuessasi, tätä summaa ei palauteta vaikka et osallistuisikaan koulutukseen

- jos tarvitset laskun yrityksellesi, kerro se ilmoittautuessasi

- lopun 600€ voi maksaa kerralla, viikkoa ennen koulutuksen alkamista, tai 3x200€ erissä - sovitaan eräpäivät sinulle sopiviksi, kuitenkin niin että viimeinen erä on maksettu kaksi viikkoa ennen koulutuksen päättymistä

- jotta saat kaikki materiaalit, pidäthän huolta että maksat erät ajallaan, kiitos

Huom!

Jos lopetat enkeliopettaja koulutuksen kesken, suoritettuja maksuja ei makseta takaisin, paitsi silloin jos sinulla on esittää lääkärintodistus vakavasta sairaudesta jonka takia et voi jatkaa opiskelua. Ilmoittautumismaksua ei palauteta!

Ilmoittaudu nyt, klikkaa tästä : Ota yhteyttä


❤️ Facebook:

Valonlähteen Enkeliopettajilla on oma salainen sivusto, jossa voimme keskustellaRakkaudella

Elina