Henkiset verkkokurssit

❤️ Namaste

Tervetuloa tutustumaan Hoitola Valonlähteen voimaannuttaviin verkkokursseihin. Kaikki ovat ns. nonstopkursseja, eli voit ilmoittautua kurssille juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii.


- Arkkienkeleiden 12 hoitoa - 49€ - 12 viikkoa
- Meditaatiokurssi: Opi meditoimaan - meditaatio osaksi elämääsi - 39€ - 10 viikkoa
- Henkinen matka - 29€ - 7 viikkoa
- Chakrat-nonstopkurssi - 20€ - 8 viikkoa

Lue lisää kursseista alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan!


Avaa ja vahvista omaa enkeliyhteyttäsi sekä intuitiotasi myös Valonlähteen enkelikoulutuksilla:

- Intuitiivinen Enkelihoitaja™, nonstop - klikkaa linkistä ja tutustu!

- Intuitiivinen Enkelikanavoija™, nonstop - klikkaa linkistä ja tutustu!❤️ ARKKIENKELEIDEN 12 HOITOA

- nonstopkurssi, kesto 12 viikkoa

Tällä ihanalla kurssilla sinun ei tarvitse opiskella mitään. Avaa vain lähettämäni äänite ja ota hoito vastaan!

Arkkienkeleiden 12hoitoa verkkokurssina sisältää kanavoituja hoitoja arkkienkeleiltä jotka ovat vastuussa uuden valoajan energiapisteistämme. Hoidot avaavat ja puhdistavat chakrojen energiaa ja samalla ne voivat aktioida voimallisesti henkistä tietoisuuttasi sekä enkeliyhteyttäsi. Hoitojen aikana kaikki uusi arkkienkeleiden valoenergia pääsee virtaamaan myös meridiaaneissa, jotka ovat energiakanavia chakrojen välillä ja täyttämään energialla ja valolla koko olemuksesi.

Monelle ihmiselle varmasti 7 päächakraa ovat tutumpia kuin 12. Olemme siirtymässä uuteen aikaan ja samalla myös kehomme ja chakramme muuttuvat uusien energiataajuuksien myötä. Tämän vuoksi meille on avautunut upea mahdollisuus aktivoitua 12 chakran energioihin. Kun 7 päächakraamme on avattuna ja aktioivoituna, olemme kolmannella värähtelytaajudella, 12 chakraa nostaa värähtelymme viidennelle taajuudelle. Myös chakrojen värit hiukan muuttuvat värähtelytaajudesta riippuen, eli kolmannella taajuudella on eri värit kuin viidennellä taajuudella. Jokaisella chakralla on oma, siitä vastuussa oleva arkkienkeli ja näiltä arkkienkeleiltä kanavoin sinulle hoitoa tällä kurssilla.

Koska hoidot ovat erittäin voimaannuttavia, puhdistavia ja tietoisuuta avaavia, saat linkit niihin omaan sähköpostiisi yksi kerrallaan, 12 viikon ajan. Hoidot ovat videoina youtubessa, voit ottaa ne vastaan juuri siihen aikaan päivästä kuin sinulle itsellesi sopii. Ne jäävät käyttöösi hoitokurssin jälkeenkin joten voit käydä kurssin uudelleen läpi milloin sinusta siltä tuntuu.

Teen jokaiselle tilaajalle tai ryhmälle oman chi-pallon kun kurssi alkaa, johon lataan kaikkien osallistujien nimet ja kanavoin hoidot joka viikko uudelleen. Silloin ne ovat voimakkaimmillaan, kun hoito on juuri kanavoitu ja sinulle tarkoitettu.

Saat myös kerran viikossa viikkokirjeen jossa kerrotaan kyseisestä arkkienkelistä sekä chakrasta josta hän on vastuussa. Saat tietoa miten itse pystyt itse pitämään chakrojasi avoinna ja aktiivisena ihan arkisessa elämässäsi ja mitkä asiat voivat aiheuttaa chakrojen epätasapainoa.

Hoitojen päätyttyä saat arkkienkeleiltä kanavoimani kirjallisen kanavoinnin sähköpostiisi. Sitä en tiedä ketkä arkkienkeleistä ovat siinä mukana, mutta toivon että mahdollisimman moni.

Kurssiin kuuluu:

~ 12 kanavoitua hoitoa juuri sinulle, 12 viikkokirjettä

~ Kirjallinen kanavointi hoitoviikkojen päätteeksi, arkkienkeleiltä

Extrana! Saat tähän kurssiin lisäksi erittäin rakkaudellisen hoidon. Se on ylösnousseen mestarin Äiti Marian rakkautta, lempeyttä ja tasapainoa elämääsi. Eli tämän saat extrana, kun osallistut tähän ihanalle kurssilleni nyt!

Sekä tietysti saat jatkuvan tukeni kurssin ajan. Mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!

Kurssin kaikki materiaalit ovat Hoitola Valonlähteen omaisuutta ja niitä ei saa välittää eteenpäin, ei kopioida, tai käyttää missään muussa koulutuksessa tai muuhunkaan tarkoitukseen, vain sinulle opiskeluun.

Ilmoittautuminen:

~ juuri silloin kun tunnet enkelihoitoja ja voimaa tarvitsevasi

~ laita viesti lomakkeella: Ota yhteyttä

~ Kun ilmoittaudut, kerro: nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän sähköpostitse lisää tietoa kurssista ja maksuohjeet.

Maksaminen:

~ Verkkokurssin hinta 49€ - maksetaan ilmoittautuessa

Kurssin käyneiden palautteita:

"Kiitos paljon ihanasta kurssista sekä tämän hetkistä tilannettani
osuvasti kuvaavasta tulkinnasta! Kurssi on nostanut energioitani ja olen
edennyt valon polulla vaikka vielä synkkyys välillä kummittelee. Olen
elänyt pitkän synkän vaiheen ja tiedän että vain henkisillä
harjoituksilla ja rakkaudellisilla ajatuksilla voin energiani kohottaa.
Tämä kurssi on ollut siinä korvaamaton apu ja olen kiitollinen, että
lähdin tälle matkalle!

Kiitos Elina!"

-----------------

"Kurssi on ollut aivan ihana ja mikä kiva sitä saa mennä omaan tahtiin eteenpäin. Olen kuunnellut työmatkalla junassa aamuisin hoitomeditaation ja vielä kotona töiden jälkeen. Meditaatiot on ihania ja usein olenkin jäänyt vielä hetkeksi ottamaan hoitoa vastaan, vaikka äänite loppuikin. Viikkokirjeessä on kattavaa ihanaa tietoa chakroista, enkeleistä jne. Niihinkin voin aina palata kun minulle sopii sekä kurssin jälkeenkin niin usein kun haluan.

Kanavointi osui hyvin tämän hetkiseen elämääni, nyt jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.

Voin lämpimästi suositella "Arkkienkeleiden 12 hoitoa" kurssia "

---------------------

"Kiitos Elina mahtavasta kurssista. Teet tätä työtä sydämellä. Olen oppinut sinun kauttasi paljon. Nyt olen taas mennyt pienen askeleen eteenpäin tällä henkisellä tiellä. Nyt on aikaa opiskella ja keskittyä.

Tiesin että AE Mikael tuo mulle viestin koska luotan häneen 100 % olen päivittäin häneen yhteydessä. Sitten Metatron se oli yllätys. Olen kiitollinen. Olet upea nainen ulkoisesti ja sisältä täyttä kultaa. Kiitos vielä Elina"

-----------------------------

"Kiitos Arkkienkeleiden 12 hoitoa kurssista. Sain niistä paljon irti, mieli rauhoittui ja ajatukset selkeytyivät. Materiaali oli selkeästi ja mielenkiintoisesti kasattu, niitä oli ilo kuunnella ja lukea. Matka jatkuu, aika näyttää minne. Jokin ihanista
EEH kursseistasi kenties, kiitos vielä kerran."

-----------------------------


❤️ OPI MEDITOIMAAN - meditaatio osaksi elämääsi

Monen vuoden hiljentymis-meditaatio kokemuksella olen koonnut kurssin joka sopii sekä aloittelijoille että jo meditaatiota harrastaneille jotka haluavat uutta tietoa erilaisista tekniikoista sekä uusia meditaatio videoita.

- nonstopkurssi, kesto 10 viikkoa.

Meditaatio on sana, jonka jokainen ymmärtää hieman eri tavoin ja jokainen tekee hieman eri lailla. Siksi haluan nyt kertoa juuri sinulle erilaisista meditointi tekniikoista tällä kurssilla, voit sitten valita sen omasi, sen joka sinua resonoi ja tuntuu juuri sinun tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi sopivalta. Tai voit tehdä vaikka kaikkia eri vaihtoehtoja viikoittain!

Meditaatio vähentää stressiä, kivun tunnetta, ahdistuneisuutta, masennusta, edistää painonhallintaa, vähentää päänsärkyä ja migreeniä, vähentää astman oireita, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja ylipäänsä lisää elämän laatua.

Aloitamme aivan alkeista, siitä miten istutaan tai ollaan pitkällään, rentoudutaan ja hiljennytään, hiljennetään ajatukset. Kerron myös siitä mitä meditaatio on, mitkä on sen hyödyt, miten saada meditaatio osaksi omaa elämää, eri aisteihin keskittyminen meditaation aikana, sisäisen tietämyksen kasvattaminen meditaation avulla, intuition voimistaminen jne.

Saat kerran viikossa kirjeen sähköpostiisi jossa on aina jotain teoriaa meditaatiosta ja meditoinnista sekä saat kirjeen mukana aina linkin sen viikon aiheen ohjattuun meditaatioon.

Aluksi ohjatut meditaatiot eli visualisoinnit ovat hyvinkin helppoja. Aina ensin tehdään koko kehon ohjattu rentoutus ja sitten siirrytään mielikuvamatkalle. Mennään erilaisiin paikkoihin luonnossa tai korkeisiin värähtelytaajuuksiin, käyttämään eri aisteja. Tätä kautta vahvistetaan sisäistä tietämystä ja herkistytään sille. Meditaatioiden aiheet ja pituudet vaihtelevat.

Esimerkkejä aiheista:

Ohjattuja meditaatioita

Ääni meditaatioita (äänimaljat, rumpu)

Hengitys meditaatio

Trataka – kynttilä meditaatio

Mantra meditaatio

12 chakran tasapainoitus

Jooga Nidra lyhyt (ei joogaliikkeitä, vain meditointi)

Jooga Nidra pitkä (ei joogaliikkeitä, vain meditointi)

Vaikka kirje, meditaatiot jne. tulevat kerran viikossa sähköpostiisi, voit silti opiskella asiaa ihan omassa tahdissasi, juuri niinkuin sinulle sopii.

Kurssiin kuuluu:

~ 10 voimallista meditaatiota, 10 viikkokirjettä joissa kerron meditaatiosta yms siihen liittyvästä

~ salainen ryhmä facebookissa, jossa voit keskustella ja kysyä asiasta

Sekä tietysti saat jatkuvan tukeni kurssin ajan. Mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!

Kurssin kaikki materiaalit ovat Hoitola Valonlähteen omaisuutta ja niitä ei saa välittää eteenpäin, ei kopioida, tai käyttää missään muussa koulutuksessa tai muuhunkaan tarkoitukseen, vain sinulle opiskeluun.

Ilmoittautuminen:

~ nonstopkurssi eli voit aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii

~ laita viesti lomakkeella: Ota yhteyttä

~ Kun ilmoittaudut, kerro: nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän sähköpostitse lisää tietoa kurssista ja maksuohjeet.

Maksaminen:

- Verkkokurssin hinta NYT vain 15€ - 30.4.24 asti (39€) - maksetaan ilmoittautuessa


"Meditaatio on yksittäisistä työkaluista voimakkain apu sairauksista toipumisessa."

- Ian Gawler, kirjailija, meditaatio-ohjaaja -

MEDITAATIO-MYYTTIEN MURTAJIA:

Mielen tarvitsee olla tyhjä, jotta voi meditoida!

Ajatuksia tulee ja menee, meditointi auttaa meitä päästämään niistä irti tuomitsematta.

Meditoidessa tarvitsee istua lootusasennossa!

Voit tehdä harjoitukset tuolilla tai tyynyllä istuen tai lattialla selin makuulla.

Minulla ei ole aikaa meditoida!

Meditaation ei tarvitse viedä tunteja päivässä, vain 10-20 minuutin harjoittelu riittää. Jos sinulla oli aikaa lukea tämä kirjoitus, sinulla on aikaa meditoida. Sitä paitsi, päivinä jolloin sanot, ettei sinulla ole aikaa meditoida, sinun kannattaa meditoida 40 minuuttia 20 minuutin sijaan.

Meditaatio on outoa!

Mitä outoa siinä on että istut muutaman minuutin hiljaa ja keskityt hengitykseesi?


❤️ HENKINEN MATKA - VERKKOKURSSI

Hienoa että saavuit sivulleni ja luet tätä kurssitiedotetta, tiedän että enkelisi ovat sinut tänne ohjanneet, mikään elämässä ei tapahdu sattumalta vaan kaikella on tarkoitus.

- nonstopkurssi - kesto 7 viikkoa

Tämä 7 viikon kurssini on sinulle, jonka upea henkinen matka on alkupuolella ja tuntuu että uusia ihania asioita tulee tulvimalla elämään. Luet ja etsit tietoa, nälkä kasvaa syödessä, tiedän sen. Mitä enemmän alat ymmärtää ja tietää, sitä herkemmäksi käyvät aistisi.

Tai sinulle joka olet kiinnostunut henkisistä asioista, haluat lisätä tietoasi enkeleistä, henkioppaista, miten heihin saa yhteyden, miten meditointi onnistuu jne. Siksi halusin järjestää tämän kurssin, kertoa perusasioita henkisestä matkasta kohti valoa, rauhaa ja rakkautta.

Vaikka kirje, meditaatiot jne tulevat kerran viikossa sähköpostiisi, voit silti opiskella asiaa ihan omassa tahdissasi, juuri niinkuin sinulle sopii.

Tällä kurssilla opit tuntemaan henkioppaasi ja suojelusenkelisi. Opit poistamaan negatiivisia esteitä, pelkoja ja lukkoja henkisen kehityksesi tieltä. Saat paljon tietoa enkeleistä sekä muista taivaallisista auttajista, yksisarvisista, arkkienkeleistä jne. Saat tietoa meditoinnista ja hiljentymisestä. Kerron myös lyhyesti chakroista. Aistisi ja herkkyytesi heräävät kokemaan kauniita uusia ulottuvuuksia.

Monenlaista tietoa, oman kokemukseni sekä oppimieni asioiden pohjalta. Kaikkia meitä ei kiinnosta samat asiat, jokaisen polku on yksilöllinen ja niin pitääkin olla, mutta voit poimia ne sinua resonoivat asiat tältä kurssilta.

Lisäksi saat erilaisia meditaatioita, sekä viimeiseksi jokaiselle kurssille osallistuvalle lyhyt enkelikorttitulkinta, jonka teen kurssin päätteeksi.

Kurssiin kuuluu:

~ 7 henkistä matkaasi voimaannuttavaa ja tietoisuuttasi vahvistavaa meditaatiota

~ 7 viikkokirjettä

~ Salainen kurssiryhmä facebookissa, jossa voi kysyä ja keskustella aiheesta

~ Lyhyt enkelikorttitulkinta kurssin päätteeksi

Sekä tietysti saat jatkuvan tukeni kurssin ajan. Mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!

Kurssin kaikki materiaalit ovat Hoitola Valonlähteen omaisuutta ja niitä ei saa välittää eteenpäin, ei kopioida, tai käyttää missään muussa koulutuksessa tai muuhunkaan tarkoitukseen, vain sinulle opiskeluun.

Ilmoittautuminen:

~ nonstopkurssi eli voit aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii

~ laita viesti lomakkeella: Ota yhteyttä

Kun ilmoittaudut, kerro: nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän sähköpostitse lisää tietoa kurssista ja maksuohjeet. Kun maksusi näkyy tilillä, saat ensimmäisen kurssikirjeesi sähköpostiin.

Maksaminen:

~ Verkkokurssin hinta 29€ - maksetaan ilmoittautuessa

Palautteita kurssista:

"Hei Elina

Kiitos Henkinen Matka kurssista,

Kurssin viikkokirjeissä oli paljon asiaa ja meditaatiot oli ihania ja rentouttavia. Olen kuunnellut niitä aina ennen nukkumaan menoa ja nukun niiden ansiosta paljon paremmin kuin ennen.

Kiitos kiitos kiitos."


❤️ CHAKRAT - VERKKOKURSSI

Opi tasapainoittamaan chakrasi eli kehosi energiapisteitä itse. Tämä kurssi todella toimii!! Chakrojen epätasapaino voi johtaa monenlaisiin henkisiin tai fyysisiin ongelmiin/kipuihin. Kun nämä energiapisteesi ovat kunnossa, myös henkinen yhteytesi taivaallisiin oppaisiisi avautuu, intuitiosi paranee ja mielesi rauhoittuu.

Yhteensä 8 viikon kurssi, yksi chakra/viikko. Lähetän kerran viikossa sähköpostilla tietoa kyseisestä chakrasta ja annan viikon ajalle kotitehtäviä joilla chakraa työstetään ja tasapainoitetaan.

- nonstopkurssi - kesto 8 viikkoa

HUOM! Tehtävät ovat kirjallisena, ei videoituna.

Kurssilla käydään läpi chakroja, avataan kehon ja mielen tukkeumia lempeästi chakra kerrallaan. Kehoa avaavilla helpoilla liikkeillä, oikealla hengityksellä, visualisaatiolla ja meditoinnilla saadaan mieli ja ajatukset tasapainoon ja energia virtaamaan vapaasti.

Jos siis tunnet että jokin elämäsi osa-alue ei ole kunnossa, et tiedä mikä väsyttää, vika voi olla energiapisteissä eli chakroissa tai eteerisessä energiakentässäsi eli aurassa. Tai jos haluat muuten oppia chakroista, lähde mukaan ihanalle tälle matkalle, itsenäisesti.

Vaikka kirjeet ja tehtävät tulevat sinulle kerran viikossa, voit ja pitääkin mennä kurssia eteenpäin ihan omaan tahtiisi, chakra kerrallaan. Jokainen meistä on erilainen ja myös chakrojen tilanteet on erilaisia, joten jollain voi mennä yhden chakran työstämiseen kauemmin kuin viikko.

~ 1. eli juurichakra ~ 2. eli sakraali chakra

~ 3. eli solar pleksus ~ 4. eli sydänchakra

~ 5. eli kurkkuchakra ~ 6. eli kolmas silmä/otsachakra

~ 7. eli kruunuchakra ~ 8. eli aura

~ Kurssin aikana olen sinuun kerran etä-yhteydessä, kurssin loputtua tai kun olet saanut itsenäisesti kurssin päätökseen, kiirettä ei siis ole. Ennen kurssin alkua skannaan etänä, kaikkien chakrojesi kunnon ja samoin katson ne etä-yhteydessä kurssin lopulla. Sovimme kummallekin sopivan ajan, aika on aina henkilökohtainen. Tästä tulee vielä tietoa kurssin aikana.

~ Olen avannut Chakrat kurssilaisille oman, salaisen facebook sivuston, jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa ja kertoa omia tuntemuksiasi kun teet erilaisia tehtäviä ja meditaatioita

~ Kurssille tai sen aikana on hyvä hankkia 7 chakrakiven setti (niitä löytyy nettikaupoista, kannattaa katsoa eri kaupoista, hinnat vaihtelevat paljon)

~ Kurssin aikana voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse milloin vaan. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan.

Kurssin kaikki materiaalit ovat Hoitola Valonlähteen omaisuutta ja niitä ei saa välittää eteenpäin tai käyttää missään muussa koulutuksessa tai muuhunkaan tarkoitukseen, vain sinulle opiskeluun.

Ilmoittautuminen:

~ nonstopkurssi eli voit aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii

~ laita viesti lomakkeella: Ota yhteyttä

Kun ilmoittaudut, kerro: nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän sähköpostitse lisää tietoa kurssista ja maksuohjeet. Kun kurssimaksu näkyy tililläni, saat ensimmäisen kurssikirjeesi sähköpostiisi.

Maksaminen:

~ Verkkokurssin hinta 20€ - maksetaan ilmoittautuessaRakkaudella

Elina