Valonlähteen IPH - verkkokoulutus

Tämä verkkokoulutus sopii kaikille jotka haluavat oppia rentouttavan ja hoitavan hartia-niska-päähieronnan. Sillä ei ole väliä haluatko tehdä sitä omalle perheelle/ystäville vaiko ammattimaisesti, tämä verkkokoulutus sopii sinulle!

Hoitoa voisi kutsua myös nimellä Intialainen syvärentoutushoito, sillä käsittely on kokonaisvaltainen, kohdistuen pään lisäksi myös korviin, kasvoihin, kaulaan, hartioihin, käsiin ja selkään. Rentouttaa kehoa ja samalla myös mieltä!

Katso myös: IPH lähikoulutus


Tätä muotoa IPH.ta osaavat vain he, jotka käyneet koulutuksessani, tai opiskelleet verkkokoulutuksessa. Valonlähteen IPH on oma muokkaamani hoitomuoto, vanhasta Intialaisen päähieronnan perushoidosta, joka minulle vuosia sitten opiskellessani opetettiin. Työvuosieni aikana siitä on muokkaantunut hyvin hoitava, jumeja avaava hoitomuoto, jossa aktivoidaan myös hoidettavien kohtien akupisteitä. Mutta samalla myös erittäin syvärentouttava hoito. Joskus on asiakas kysynyt että onko IPH "hipsuttelua". Ei ole! Sellaista ei tämä Valonlähteen hoito ole, vaan käyn hartiat sekä pään läpi välillä kunnolla hieroen, välillä hitaasti sivellen jotta hoidosta tulee miellyttävä, rentouttava, mutta silti tehokas. Myös kasvot hierotaan hellästi.

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan.


❤️ Valonlähteen IPH-verkkokoulutuksessa saat:

- tervetulovideon sekä hoitovideon, jossa kerron ja teen koko hoidon alusta loppuun, kohta kohdalta, hyvin yksityiskohtaisesti, samalla neuvoen

- tekstimateriaalin, jossa hoito-ohje, kohta kohdalta kirjallisena, sekä kerron myös kenelle hoito sopii ja kenelle se ei sovellu sekä kaikki sen ihanat vaikutukset hoidettavalle

- lisäextrana saat myös "IPH-itselle", eli ohjeet omahoitoon sekä sitä edeltävään meditaatioon

- minun jatkuvan tukeni, mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys!


❤️ Todistus:

- Ilmainen: pyydän sinua videoimaan yhden hoitokerran ja lähettämään sen minulle (voidaan erikseen sopia lähetystapa), lähetän todistuksen postitse

- Maksullinen: voit halutessasi tulla myös Hämeenkyrön kotihoitolaani tekemään näytehoidon, minä järjestän sinulle hoidettavan jolle voit näytehoidon tehdä, saat todistuksen kun hoito on tehty. Hinta 50€


Voit tilata IPH koulutuksen milloin tahansa, juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii.

Kun teet tilauksen, kerro myös jos tarvitset laskun yritykselle sekä omasi ja mahdollisen yrityksen yhteystiedot. Lähetän sinulle sähköpostitse lisätietoa sekä maksuohjeet. Kun maksu näkyy tililläni, lähetän IPH-materiaalin linkit sähköpostiisi ja ohjeet videoon kirjautumiseen.

IPH-koulutuksen materiaalit ovat kaikki suojattu tekijänoikeuslailla, niitä ei saa kopioida, kuvata, videoida tai käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin Valonlähde on ne sinulle lähettänyt ja antanut käyttöön.


Verkkokoulutuksen hinta: 59€ - maksu tilatessa TAI käsiraha 20€ - lopun voit maksaa myös haluamissasi osissa, materiaalin lähetän kun koko hinta on maksettu

Huom. jos lopetatkin osamaksut, käsirahaa 20€ ei palauteta

Tilaukset:

- yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot.fiRakkaudella

Elina