Reikienergiahoidot

Reikienergiahoidon vaihtoehdot:

- Henkilökohtainen lähihoito

- Henkilökohtainen etähoito, myös etävälineellä

- Ryhmähoitoja etänä, lähi- ja etävälinehoitoina

- Hoitopallon eli chipallon reikienergia-aktivointi kuukaudeksi

- Kotikäynnit ryhmille


Varaa aika tai tilaa hoitopallo: Ota yhteyttä

Reikienergialla hoito sopii kaikille: aikuisille, lapsille, vauvoille sekä myös eläimille

Reiki on nimi hoitomuodolle jossa kanavoidaan vain yhtä, puhdasta energianlähdettä. Puhdasta rakkautta. Energia on siis kanavoitua, ei ihmisestä itsestään lähtöisin olevaa rakkautta. Siksi se on myös täysin vapaa ihmisen omista tunteista, tuntemuksista, ajatuksista tai egosta. Reikin rakkauden energian värähtelytaajuus auttaa kaikkia elollisia atomeja kohti suurempaa harmoniaa. Tämä on kaiken paranemisen perusmekaniikka.

Reikiä kanavoidaan eli välitetään käsien kautta, hoidettavaan kohtaan tai etähoitona. Sitä käytetään hoitamaan ja ylläpitämään ihmisen terveyttä. Sen säännöllinen käyttö toimii sairauksia ennaltaehkäisevästi.

Nyky-yhteiskunta vaatii ihmiseltä liikaa, työpäivät jatkuvat usein kännykän ja tietoyhteyksien vuoksi pidempään, ja olemme muutenkin tavoitettavissa usein vuorokauden ympäri. Lisäksi vietämme aikaa tv:n ääressä.

Reiki on hyvä parannuskeino esim.stressiin, energia ei ainoastaan hoida oireita, vaan pureutuu syvemmälle auttaen meitä löytämään tapoja olla kehittämättä stressiä itsellemme.

Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja, nopeuttaa paranemista, poistaa pelkoja ja jännityksiä. Reiki antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa. Reiki ei ole kuitenkaan pelkästään hoitomuoto, se on ensisijaisesti ikäänkuin apuväline henkisellä tiellä ja usein sanotaankin että reiki nopeuttaa henkistä kasvua. Se selkiyttää omaa tietä ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti.

Reiki on yksinkertainen, lempeä ja suvaitsevainen eikä vaadi saajaltaan mitään erityistä. Reiki ei ole uskonto eikä vaadi siihen uskomista toimiakseen. Reiki sopii kaikille eikä voi vahingoittaa ketään. Sitä voi käyttää koululääketieteen tai vaihtoehtohoitojen tukena tai yksin auttamaan kehoa voimaan paremmin. Reikiä käytetään sairaaloissa paranemisen tukena mm. Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa.

Reikihoidon jälkeen on rentoutunut, levollinen ja ajaton olo. Reikin välittämä rakkaudenenergia on meditatiivista: se hiljentää ajatukset ja rauhoittaa olon. Se hoitaa hellästi tunnetiloja kuten masennusta, rauhattomuutta, keskittymisvaikeuksia, itseinhoa tai vihantunteita. Reiki eheyttää aitoa rakkautta itseä kohtaan, vaikuttaen sisäisen kasvun prosessiin pehmeästi ja tehokkaasti. Reiki kehittää intuitiota, luovuutta ja kasvattaa elämäniloa.

Reikihoito toimii jokaisella, vaikka hoidettava ei itse kokisi muuta kuin rentoutumista. Energeettisen hoidon tuntemukset voi olla vaikea määritellä, ellei ole harjaantunut aistimaan energioiden nyansseja tai opetellut havainnoimaan herkkiäkin tuntemuksia kehossaan. Tätä voisi verrata siihen, että pyydettäisiin ihmistä, joka ei tiedä viineistä mitään erityistä, kuvailemaan viinien makujen nyansseja. Herkät nyanssit nousevat tietoisuuteen vasta harjoittelun myötä ja vasta sitten niille alkaa löytyä sanalliset ilmaisut. Myös looginen mieli saattaa kyseenalaistaa tai vähätellä hoidon vaikutusta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta hoidon vastaanottamiseen tai sen vaikutuksiin. On luonnollista, että mieli kyseenalaistaa jotain sille uutta.

HUOM! Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike, vaan ovat tukena sille. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa energiahoitojen takia. Ne ovat yksi puuttuva pala siihen yhtälöön josta ihmisen hyvinvointi koostuu. Koska kaikki kehon ongelmat johtuvat jonkinlaisesta energiakierron ongelmasta, on lähes kaikenlaisia ongelmia mahdollista parantaa energiahoidoilla. Vaiva voi olla kipu, jännitys, pelkotila, masennus, stressi, suklaan himo tms. Huom. Tulokset saattavat vaihdella.

"Energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään kipua ja edesauttamaan paranemista. Se vahvistaa vastustuskykyä ja lisää elinvoimaa. Energiahoito vaikuttaa syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää." Näin energiahoitoa kuvaillaan Luontevat ry:n kurssitiedotteessa.


❤️ ETEERISTEN SITEIDEN VIRTA - ENERGIA

*Energia jonka kanavoin niin halutessasi, ennen reikihoitoa*

Eteeriset siteet ovat energisiä kiintymyksiä joita meillä on muihin ihmisiin,kuten myös eläimiin ja elottomiin esineisiin.

- puhdistaa negatiiviset siteet, joiden ei pitäisi olla kiinni
ja joista haluaa päästää irti
- parantaa kaikkia energiasiteitä jotka jäävät kiinni
- parantaa sinut ja antaa myös jonkin verran parantavaa energiaa
henkilölle joka on siteen toisessa päässä
- puhdistaminen säännöllisesti pitää energiasi puhtaana
ulkopuolisilta energioilta


❤️ HENK.KOHTAINEN LÄHIHOITO:

Reikihoito Hoitola Valonlähteessä, sisältää puhtaita, voimallisia, kumara, karuna ja kundalinireiki-energioita joita virratan käsieni kautta hoidettavalle.

Hoidettava on pitkällään hoitovuoteella, lämpimästi peiteltynä. Hoidon ajan soi hiljainen meditaatiomusiikki, joka rentouttaa kehoa ja mieltä.

Korvaus hoidosta - 30€ - kesto noin tunti


❤️ HENK.KOHTAINEN ETÄHOITO:

Asiakkaan kanssa sovitaan yhteinen aika milloin hoidon hänelle kanavoin. Ohjeet etähoidon vastaanottamiseen löytyvät Etähoitojen vastaanotto välisivulta.

Etähoito sisältää puhtaita voimallisia reikienergioita, kuten karuna, kumara ja kundalini.

Korvaus hoidosta - 10€ - maksu etukäteen - kesto noin tunti

Etähoidosta hoitopalaute sähköpostitse.


❤️ HENK.KOHTAINEN ETÄVÄLINE-HOITO:

Asiakkaan kanssa sovitaan yhteinen aika, jolloin hoito kanavoidaan ja miten.

Hoito sisältää puhtaita, voimallisia reikienergioita, kuten karuna, kumara ja kundalini

Korvaus hoidosta - 20€ - maksu etukäteen - kesto noin tunti


❤️ HENK.KOHTAINEN HOITOPALLO KUUKAUDEKSI:

Henkilökohtaisen hoitopallon aktivointi kuukaudeksi. Voit pyytää hoitoa niin usein ja juuri silloin kun tunnet sitä tarvitsevasi, koko kuukauden ajan. Annan sinulle sanat joilla hoidon saat itsellesi, pallo on aktivoitu sinun nimelläsi universumiin. Sisältää karuna, kumara ja kundaliini reikejä, sekä Äiti Marian rakkaudellista energiaa. Hoitopallon aktivoin tilaajan nimelle, joten sitä ei voi kukaan muu käyttää.

Korvaus hoitopallosta - 30€ - ja ryhmälle - 60€ - maksu etukäteen (kts alapuolelta: ryhmähoidot)


❤️ RYHMÄHOIDOT:

- Etähoitojen sekä lähihoidon kesto noin 1-1.5h

- Etähoitona tai etävälineellä, jolloin tarvitsen kaikkien osallistujien nimet - korvaus 10€/henkilö - maksu etukäteen - vähintään 3 osallistujaa

- Lähihoitona, varaamassasi tilassa tai kotonasi - korvaus 150€ + mk 0.50€/km

(max 50km Hämeenkyröstä) - max 10 osallistujaa

- Hoitopallossa eli chipallossa, jonka aktivoin kuukaudeksi. Juuri sinun ryhmällesi, heidän nimillään ja jokaiselta pitää olla lupa. Hoitoa voi ottaa jokainen kuukauden ajan, juuri niin usein kuin tuntee tarvitsevansa. Korvaus - 60€ - maksu etukäteen - osallistujia 2 tai enemmänRakkaudella

Elina