Etähoitoihin valmistautuminen ja vastaanotto

ENNEN HOITOA: Tee henkilökohtainen suojaus ja puhdistus joko rukouksella (Isä Meidän) tai itsellesi sopivalla tavalla. Jotta olisit suojattu hoidon aikana mahdollisilta negatiivisilta energioilta ja olisit mahdollisimman vapaa ylimääräisistä tunne tai fyysisistä kuonista. Minä suojaan sekä maadoitan sinut ja itseni myös, hoidon ajaksi ja lähetän sinulle aina puhdasta, rakkaudellista Äiti Maan tai Enkeleiden energiaa, joten voit ottaa hoidon ihan rennosti vastaan, eikä tarvitse pelätä/jännittää mitään.

Huom! Palaute energiahoidoista kuuluu vain henkilökohtaisiin hoitoihin, ei maksullisiin tai ilmaisiin ryhmähoitoihin, joita joskus ilmoittelen Valonlähteen ryhmissä.


- Juo vettä ennen ja jälkeen hoidon, koska aineenvaihduntasi vilkastuu

- Varaa hoitoon vähintään 45-60 min, joskus voi mennä kauemminkin

- Mene rauhalliseen huoneeseen, jossa voi soida hiljainen musiikki. Sulje puhelin, televisio jne.

- Ota rento asento, mielellään makuulla tai rennosti istumassa, avaa kämmenet

- Tyhjennä mielesi turhista ajatuksista ja sulje silmäsi, keskity vain hoidon vastaanottamiseen

- Sano vastaanottosanat: ”Vastaanotan (hoidon nimi) jonka välittää Elina, otan vastaan vain valoa ja rakkautta, jotka ovat korkeimmaksi parhaakseni”

- Voit tuntea hoidon aikana pientä pistelyä, vatsan kurinaa tai voit nähdä värejä, älä pelästy niitä, vaan anna energian tehdä työnsä loppuun

- Lepää vielä hetki energiavirtausten päätyttyä ja anna energioiden tasaantua

- Kiitä hoidosta universumia ja enkeleitä: Kiitos, kiitos, kiitos

- Anna hoidosta aina palautetta hoitajallesi, näin osoitat kiitollisuutta hoidostasi

- Palautteen annettuasi, lähetän omani sinulle ja Enkelihoidossa saat lisäksi enkeleiden sinulle lähettämän viestinRakkaudella

Elina