Mindrest - Energisoiva Syvärentoutushoito

Valonlähteen Mindrest - Energisoiva Syvärentoutushoito on itse kehittämäni. Vuosien aikana olen huomannut miten paljon hoidettavat kaipaavat rentouttavaa hetkeä. Pakoa kiireen keskeltä - pientä hetkeä itselle. Hetkeä jossa voisi unohtaa ja päästää irti kaikesta arkeen liittyvästä.

Mindrest on tarkoitettu Sinulle, joka etsit hoitohetkeä, jossa voit antaa kehon ja mielen rentoutua nukahtamisen rajoille asti, tai nukahtaa, syvärentoutua. Leväten hoitovuoteella, lämpöisten peitteiden alla, hämärässä tilassa jossa vain kynttilät palavat ja soi hiljainen meditaatiomusiikki.

Hoito sopii sinulle joka pystyt selinmakuulla lepäämään noin 60min, muuten ei esteitä.

Jokaisen hoidon teen asiakkaan mukaisesti, eli jos on kovin jännittynyt ja levoton olo ja rentoutuminen aluksi vaikeaa, voi mennä yli tuntikin hoitohetkeen, jotta päästään lopulta haluttuun lopputulokseen. Hoitoa voi ottaa niin usein kuin haluaa ja tarvitsee.

Jos tunnet tarvitsevasi tätä hoitoa juuri nyt, niin varaa oma hoitoaikasi tästä:

Ota yhteyttä


Hoidon teen käsin koskettamalla ja aktivoimalla useita kehon ja pään energia- sekä rentoutuspisteitä. Jalkapohjista ja käsistä, sekä päänalueelta, niskasta ja kasvoilta. Hoidettava saa olla koko hoidon ajan selällään, mahdollisimman mukavasti, jotta rentoutus menee syväksi, hyvänolonhormonit aktivoituvat ja stressihormonien taso laskee. Samalla kanavoin kaikkiin kohtiin hoitavaa reikienergiaa. Siksi hoito on myös energisoiva ja voimaannuttava.

Huom! Jos mieli on kovin stressaantunut, ahdistunut ja levoton, sekä kehossa paljon jännitystiloja, yksi hoitokerta ei ehkä riitä, vaan tarvitaan noin kolme-viisi kertaa.

Hoidon ajan saat olla omissa vaatteissasi, toivon kuitenkin että laitat yllesi jotain rentoa ja joustavaa, joissa on mukava ja helppo olla.


Mindrest - Energisoiva Syvärentoutus

- sopii kaikille, kouluikäisistä - vanhuksiin

- vaikuttaa levottomaan mieleen rauhoittavasti

- auttaa unensaantiin iltaisin

- alentaa stessihormonitasoa

- aktivoi hyvänolonhormoneja

- tasapainottaa jännitystiloja

- tarkoitus on syvärentoutus, ei sairauden hoito


HINTA 35€ - kesto noin 60min

varaa tästä: ota yhteyttäRakkaudella

Elina