Äänimaljarentoutus, kahdelle tai ryhmälle

Varaa oma, upea syvärentouttava ja harmoninen iltasi. Joko ryhmälle tai sinulle ja ystävällesi, miehellesi, lapsellesi tai jollekkin muulle, kenen kanssa haluat irrottautua hetkeksi arjesta, ihan kahdestaan.

- Ryhmälle - max 10 henk. Kysy aikoja minulta teidän omaan iltaanne tai iltapäiväänne ja kutsu ystävät kotiisi tms.

- Kahden henkilön äänimaljahetken voin järjestää myös hoitotilassani Hämeenkyrössä, tai tulla ohjaamaan sen sinun luoksesi.


Valittavanasi on kaksi erilaista äänimaljahetkeä:

1. Äänimalja syvärentoutus, kauniisti värähtelevät maljat soivat ja sekä kehosi että mielesi syvärentoutuu

2. Äänimalja syvärentoutus, maljat soivat ja samalla tasapainoitus päächakroihimme - energiapisteisiin kehossamme, joita on seitsemän. Lue lisää chakrojen tasapainoitusillasta täältä: Äänimalja-chakratasapainoitus


❤️ Äänimaljarentoutus:

Syvärentouttavien, soivien maljojen äänten ja värähtelyiden eli sointukylvyn tarkoitus on vapauttaa ryhmän jäsenet harmoniaan itsensä, ympäristönsä ja maailmankaikkeuden kanssa. Värähtelyt kulkeutuvat kehon joka soluun tasapainottaen ja hellien sekä kehoa että mieltä. Äänimaljarentoutus on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa. Rentouttajan soittaessa maljoja, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Kehossa on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea!

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

- Rentoutuksen ajan osallistujat ovat samassa huoneessa, alustoilla makuuasennossa, lisänä tyyny ja peitto, ne tuovat turvallisen ja rauhoittavan olotilan. Tila on hiljainen ja hämärä, vain kynttilät palavat.

- Maljojen äänien värähdellessä, ohjaan osallistujat syvärentoutuneeseen tilaan. Sen jälkeen vain maljat soivat hetkisen, jolloin rentoutumisen tila syvenee. Hetken hiljaisuus ja lopuksi herättelen lempeästi omalla äänelläni.

- Illan kesto noin 1.5 - 2h

- Mukaan osallistujille: alusta, tyyny ja peitto sekä avoin mieli

- Rento vaatetus


Äänimaljahetken hinnat:

- kahdelle 80€ (voin järjestää myös hoitotilassani)

- ryhmälle, max 10 henk. 190€

- kumpaankin lisäksi + mk 0.50€/km (max 50km Hämeenkyröstä)


Varaa upea, rentouttava iltasi ryhmällesi, varaamaasi tilaan tai kotiisi.

Ota yhteyttä yhteyslomakkeella: Ota yhteyttä

- elina@elinanenergiahoidot.fiRakkaudella

Elina


Palautteita äänimaljarentoutuksesta:

"Hei Elina,

Isoin osa meistä osallistui tuolloin ensimmäistä kertaa tällaiseen rentoutukseen ja vieraathan eivät etukäteen edes tienneet sinun tulostasi. Olivat luonnollisesti yllättyneitä ja hämmästyneitä - mutta positiivisesti :)

Illalla moni kertoi tunteneensä "ihan outoja värinöitä" - henkilöstä riippuen - hieman eri puolilla kehoaan ja ihmettelivät miten se edes oli mahdollista.

Kaiken kaikkiaan pitivät sessiostasi - eikä niitä soraääniä kuulunut lainkaan

Kiitos Sinulle !"